Diatermialaitteen määräaikaishuolto

Diatermialaitteen määräaikaishuolto uutena palveluna nyt Intermediltä. Tilaa laitteellesi huolto helposti verkkosivuiltamme tai tiedustele laitteesi huoltoa asiakaspalvelustamme.

Käytössämme ovat uusimmat diatermialaitteiden huoltoon ja mittaukseen sekä diatermialaitteiden sähköturvallisuuden mittaukseen käytettävät laitteet.

Pyydä huoltotarjous

Huoltotilaukset

huolto(at)intermed.fi

Tiedustelut

toimisto(at)intermed.fi

Asiakaspalvelu

+358 9 773 1100

Diatermialaitteen määräaikaishuolto

Tarjoamme diatermialaitteen määräaikaishuoltoa laitevalmistajista ja myyjistä riippumattomana palveluna. Huollamme ammattitaidolla useiden eri laitevalmistajien laitemerkkejä ja -malleja. Kattava ja kustannustehokas huoltoverkostomme kattaa koko Suomen.

Käytössämme ovat uusimmat diatermialaitteiden määräaikaishuoltoon ja huollon yhteydessä suoritettavaan mittaukseen sekä diatermialaitteiden sähköturvallisuuden mittaukseen käytettävät mittalaitteet. Diatermialaitteen määräaikaishuollon jälkeen asiakas saa aina kattavan huoltodokumentin ja vuotovirtamittausten tulokset.

Diatermialaitteen määräaikaishuolto | Intermed Oy

Diatermialaitteet huoltomme piirissä

Diatermialaittein määräaikaishuollon piiriin kuuluvat muun muassa seuraavat laitteet ja laitevalmistajat:

  • Conmed diatermialaitteet
  • Erbe diatermialaitteet
  • KSL Martin diatermialaitteet
  • Mitek diatermialaitteet
  • Stryker diatermialatteet
  • Valleylab diatermialaitteet

Diatermialaitteen huollon laajuus ja huoltoväli

Diatermialaitteen määräaikaishuollossa tehdaskoulutetut huoltoinsinöörimme tarkastavat ja testaavat laitevalmistajan ohjeiden mukaisesti diatermialaitteen toiminnot, laitteen ulostulojen tehot ja korkeataajuiset häiriövirrat. Lisäksi he suorittavat laitteen sähköturvallisuusmittaukset.

Diatermialaitteen määräaikaishuollon laajuus riippuu laitevalmistajan asettamista vaatimuksista huollossa suoritettaville testeille sekä valmistajan laitteelle määrittelemästä huolto-ohjelmasta.

Tyypillisesti laitevalmistajien määrittelemä huoltoväli diatermialaitteille on kaksitoista (12) kuukautta.

Huomioitavaa huoltoon toimitettavista laitteista: jalkakytkimet

Kun toimitat diatermialaiteen määräaikaishuoltoon, muista toimittaa laite aina laitteen kanssa käytettävien jalkakytkimien kanssa. Jalkakytkimien toiminta tarkastetaan diatermialaitteen määräaikaishuollon yhteydessä.

Vaikka useassa tapauksessa suoritamme laitehuollot asiakkaan omassa toimipisteessä tulee tällöinkin huomioida, että laitteen jalkakytkimet ovat tarkastettavissa määräaikaishuollon yhteydessä.

Pyydä tarvittaessa lisätietoja asiakaspalvelusta.

Diatermialaitteen määräaikaishuolto | Intermed Oy

Mitä tarkoittaa diatermia ja mikä on diatermialaite?

Diatermialla, eli sähkökirurgialla, tarkoitetaan käytännössä korkeataajuisen vaihtovirran kohdistamista kudokseen. Toimenpiteessä diatermialaite toimii generaattorina. Diatermialaitteeseen kytketyllä instrumentilla, kuten esimerkiksi leikkausveitsellä, voidaan leikata ja/tai hyydyttää kudosta.

Ensimmäiset diatermialaitteet ovat olleet käytössä jo 1900-luvun alkupuolelta alkaen. Nykypäivänä diatermialaitteet ovat yleisesti käytössä sairaaloissa ja yksityisillä lääkäriasemilla, kaikkialla missä tehdään leikkauksia. Diatermialaitteita on tänä päivänä markkinoilla useita eri merkkejä ja malleja. Huoltomme piirissä ovat muiden muassa seuraavat diatermialaitemerkit: Covidien, Valleylab, Erbe ja KLS Martin. Voit tiedustella oman laitteesi huollosta asiakaspalvelustamme.

Diatermialaitteen hyöty

Diatermialaitteen käytön selkeä hyöty muihin leikkausmenetelmiin verrattuna on verenvuodon samanaikainen tyrehdyttäminen leikkausta tehdessä. Kehittyneimmissä laitteissa on lisäksi erilaisia automatisoituja kudoksen hyydyttämiseen tarkoitettuja bipolaarisia toimintoja.

Diatermialaitteista löytyy monopolaarinen ja biopolaarinen sekä uudempaa tuotantoa oleva suojakaasudiatermialaite. Lisätietoa eri diatermialaitteiden käytöstä eri leikkauksissa, niiden eroista ja hienouksista voi tiedustella eri valmistajien laitemyynnistä.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Tilaa diatermialaitteen määräaikaishuolto Intermed Oy:n asiakaspalvelusta. Ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua kaikissa lääkintälaitteiden huoltoon liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä!

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua ja kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä- sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja