Laboratorio-, lääkintä- ja välinehuollon laitteiden huoltopalvelut

Laboratorio-, lääkintä- ja välinehuollon laitteiden huoltopalvelut 30 vuoden kokemuksella. Teemme laitehuollot ammattitaidolla, kustannustehokkaasti ja lyhyellä vasteajalla. Huoltopalvelumme on ISO-laatusertifioitu ja huoltoverkostomme kattaa koko Suomen. Kaikkia palvelujamme on mahdollista käyttää myös ilman huoltosopimusta.

Pyydä huoltotarjous laitteenne huollolle, määräaikaishuollolle tai vikakorjaukselle.

Pyydä huoltotarjous

Huoltotilaukset

huolto(at)intermed.fi

Tiedustelut

toimisto(at)intermed.fi

Asiakaspalvelu

+358 9 773 1100

Laboratorio-, lääkintä- ja välinehuollon laitteiden huoltopalvelut lähes 30 vuoden kokemuksella

Olemme täyden palvelun kotimainen huoltoyritys.

Tarjoamme ISO-laatusertifioituja huoltopalveluja:

Meiltä saat esimerkiksi määräaikaishuollon tai vikakorjaukset autoklaaville, sentrifugille, CO2-kaapille, lämpökaapille, spektrofotometrille, laboratorion puhdasvesilaitteellet tai autoklaavin validoinnin.

Laitteiden huollot tehdään joustavasti joko asiakkaan tai yrityksemme toimitiloissa. Pienlaitteet voi myös lähettää huoltoomme.

Teemme lisäksi muun muassa sähköturvallisuusmittauksia eri laiteryhmille ja tarjoamme kokonaisvaltaista laitehuoltoa sekä laiterekisteripalvelua.

Ota yhteyttä ja tiedustele lisää palveluistamme. Voit myös pyytää huoltotarjouksen määräaikaishuollolle tai vikakorjaukselle, ja yllättyä positiivisesti kilpailukykyisestä hinnoittelustamme.

Ystävällinen henkilökuntamme sinua palvelee mielellään.

Palvelumme hyödyt

 • Kaikki palvelut yhdeltä toimittajalta
 • Valtakunnallinen huoltoverkosto
 • Tehdaskoulutetut huoltoinsinöörit
 • Nopeat vasteajat
 • Toimittajariippumaton
 • Kilpailukykyinen hinnoittelu
 • ISO-laatusertifioitu huoltopalvelu
 • Kaikki palvelut myös ilman sopimusta
 • Kaikki palvelut myös ulkomaille
 • Lähes 30 vuoden kokemus alalta
 • Kotimainen, yksityinen ja vastuullinen yritys
Laboratorio-, lääkintä-, ja välinehuollon laitteiden huoltopalvelut | Intermed Oy

Toimittajariippumaton ja ammattitaitoinen

Olemme toimittajariippumaton teknisiä laitehuoltoja tarjoava yritys. Riippumattomuus tuo toimintaamme kustannustehokkuutta ja joustavuutta.

Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä toimialan suurimpien laitevalmistajien kanssa. Yrityksemme laitehuolloista vastaavat huoltoinsinöörit ovat tehdaskoulutettuja ammattilaisia.

Huoltoinsinöörien korkean ammattitaidon lisäksi haluamme varmistaa mahdollisimman korkean laadun myös materiaalipuolella. Käytämme kaikissa huolloissa laitevalmistajien alkuperäisvaraosia ja -materiaaleja. Toimitamme ja myymme huoltomme piiriin kuuluvien laitteiden varaosia myös suoraan asiakkaillemme.

Tarjoamme huoltopalveluja kattaen koko Suomen. Meiltä voit tilata laboratorio-, lääkintä- ja välinehuollon laitteille huoltopalvelua myös Suomen rajojen ulkopuolelle. TIMANT ja MERA huoltoyhteistyöverkostojen kautta pystymme tarjoamaan vastaavaa korkealaatuista huoltopalvelua myös Pohjoismaissa, Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Pyydä lisätietoja asiakaspalvelustamme.

Muistathan myös, että kaikkia yrityksemme tarjoamia huoltopalveluja voi käyttää myös ilman huoltosopimusta.

Huoltopalvelut jakautuvat seuraavasti


Meiltä voit myös tilata useiden eri laitteiden:


Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua ja kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä- sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja