Lääkintälaitehuolto

Lääkintälaitehuolto on tarpeellista tehdä säännöllisin väliajoin. Myös laitteiden toiminnallinen kunto tulee tarkastaa säännöllisesti. Vain säännölliset huollot ja tarkastukset ylläpitävät laitteiden käyttäjä- ja potilasturvallisuuden sekä toimintavarmuuden lain vaatimalla tasolla. Tarjoamme ISO-laatusertifioitua, lain vaatimusten mukaista lääkintälaitehuoltoa koko Suomen kattavasti, lähes 30 vuoden kokemuksella. Huoltoyhteistyöverkostomme kautta tarjoamme huoltopalveluja myös Pohjoismaissa ja Euroopassa.

Lääkintälaitehuollon kriiteerit määrittelee laki terveydenhuollon laitteista ja tarvikkeista (629/2010). Lääkintälaitehuolto suoritetaan aina lain vaatimusten ja laitevalmistajan ohjeiden mukaisesti.

Pyydä huoltotarjous

Huoltotilaukset

huolto(at)intermed.fi

Tiedustelut

toimisto(at)intermed.fi

Asiakaspalvelu

+358 9 773 1100

Tutustu lääkintälaitehuollon piirissä oleviin laitteisiin

Lääkintälaitehuoltoa monipuolisesti kaikkiin lääkintälaitteisiin

Tarjoamme lääkintälaitehuoltoa muun muassa yleisimpiin ensihuoltoyksiköiden käyttämiin defibrillaattoreihin, synnytysvalvontamonitoreihin, ventilaattoreihin, rasvanimulaitteisiin sekä Esaoten ultraääni– ja magneettikuvauslaitteisiin.

Uutena palveluna tarjoamme valtakunnallista diatermialaitteiden määräaikaishuoltoa. Palvelumme on laitevalmistajista ja -myyjistä riippumatonta.

Meiltä myös ambulanssilaitteiden huoltopalvelu. Huoltomme piirissä ambulanssilaitteiden osalta ovat muun muassa merkit: Zoll, Hamilton, Philips, LifePak, Bodyjet, Huntleigh, Esaote.

Suoritamme määräaikaishuollon yhteydessä lääkintälaitteille myös vaatimusten mukaiset sähköturvallisuusmittaukset. Huollot voidaan tehdä toiveenne mukaisesti joko teidän tai yhtiömme toimipisteessä.

Pyydä huoltotarjous tai lisätietoa lääkintälaitehuoltomme piirissä olevista laitteista valtakunnallisesta asiakaspalvelustamme.

Ystävällinen henkilökuntamme palvelee mielellään kaikissa lääkintälaitehuoltoihin liittyvissä kysymyksissä.

Lääkintälaitehuolto

Laatusertifioitua lääkintälaitehuoltoa koko Suomen kattavasti

Yrityksemme tarjoama lääkintälaitteiden huoltopalvelut toimivat valtakunnallisesti, kattaen koko Suomen.

Laaja huoltoverkostomme takaa huolloille lyhyet vasteajat ja hyvän kustannustehokkuuden, myös ilman huoltosopimusta.

Toimimme tiiviissä ja aktiivisessa yhteistyössä johtavien lääkintälaitteiden valmistajien ja maahantuojien kanssa.

Huoltoinsinöörimme ovat tehdaskoulutettuja kokeneita ammattilaisia ja huoltopalvelumme ISO-laatusertifioitu.

Lääkintälaitehuoltoa myös Pohjoismaissa ja Euroopassa

Asiakkaanamme lääkintälaitehuollon tilaaminen on yhtä helppoa niin Suomeen kuin ulkomaille.

Teemme tiivistä yhteistyötä Euroopan laajuisesti toimivan ja arvostetun Timant-huoltoyhteistyöverkoston kanssa.

Timant- huoltoyhteistyöverkoston kautta tarjoamme laatusertifioitua huoltopalvelua kattaen myös Pohjoismaat ja Euroopan, yhdellä huoltosopimuksella. 

Voit tilata lääkintälaitehuollon Intermediltä minne tahansa Suomeen, Pohjoismaihin tai Eurooppaan.

Lue lisää Timant-huoltoyhteistyöstä tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lääkintälaitehuoltoihin säästöjä huoltosopimuksella

Lääkintälaitteiden huoltosopimuksella saat huoltoihin kustannustehokkuutta ja helppoutta. Huolehdimme puolestasi lääkintälaitehuoltojen säännöllisestä huoltotaajuudesta.

Kaikki huoltopalvelumme ovat kilpailukykyisesti hinnoiteltuja ja sopimushuollolla saat käyttöösi parhaan kustannustehokkuuden.

Huollon voi aina tilata myös ilman sopimusta. Mikäli lääkintälaitteesi on huoltoa vailla, pyydä tarjous asiakaspalvelustamme.

Lääkintälaitehuoltojen vastuu & laki terveydenhuollon laitteista

Laki terveydenhuollon laitteista ja tarvikkeista (629/2010) määrittelee ammattimaisen käyttäjän vastuun lääkintälaitehuolloista.

Intermed Oy tarjoaa lääkintälaitteille lain uusien vaatimusten mukaista, laatusertifioitua ja vastuullista huoltopalvelua.

Olemme ISO9001:2015 laatusertifioitu huoltoyritys. Voitte tulostaa laatusertifikaattimme oman laatujärjestelmänne jatkeeksi tästä.

Kuulumme myös Tilaajavastuu-rekisteriin.

Tarjoamme sertifioitua huoltopalvelua myös laboratoriolaitteille ja välinehuollon laitehuollon laitteille.

Kaikki laitteet yhdellä huoltokäynnillä

Asiakkaanamme hyödyt yrityksemme koko maan kattavasta kustannustehokkaasta lääkintälaitelaitteiden huolto-organisaatiosta, pitkästä kokemuksesta ja laajasta lääkintälaitelaitteiden huoltovalikoimasta.

Asiantuntevat huoltoinsinöörimme voivat huoltaa yhdellä käynnillä toimipisteenne kaikki lääkintälaitteet, esimerkiksi keskitetyn vuosihuollon yhteydessä. Näin voidaan tehostaa huoltoja ja laskea vuotuisia huoltokustannuksia.

Lääkintälaitteiden monipuolinen huoltovalikoimamme pitää sisällään huollot, määräaikaishuollot ja vikakorjaukset. Myyymme myös alkuperäisiä varaosia kaikkiin huoltomme piirissä oleviin laitemerkkeihin.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Tulosta yhteystietomme talteen lääkintälaitteiden tulevia korjaustilanteita tai varaosatarpeita varten.

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua ja kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä- sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja