Lääkintälaitehuolto

 Lääkintälaitteet vaativat säännöllistä huoltoa

Laitteet tulee tarkastaa ja huoltaa säännöllisesti. Vain säännöllinen lääkintälaitehuolto pitää laitteiden toimintavarmuuden ja käyttöturvallisuuden vaaditulla tasolla.

Suoritamme määräaikaishuollon yhteydessä lääkintälaitteille myös vaatimusten mukaiset sähköturvallisuusmittaukset.

Huollot voidaan tehdä toiveenne mukaisesti joko teidän tai yhtiömme toimipisteessä.

Intermed Oy asiakaspalvelun yhteystiedot:

Huoltosopimustiedustelut ja tarjouspyynnöt asiakaspalvelun yhteydenottolomakkeen kautta.

Lääkintälaitehuolto suoritetaan aina laitevalmistajan ohjeiden mukaisesti. Lääkintälaitehuollon kriiteerit määrittelee Laki Terveydenhuollon laitteista ja tarvikkeista (629/2010).

Koko Suomen kattavaa lääkintälaitehuolto -palvelua

Intermed Oy:n kustannustehokas lääkintälaitehuolto -palvelu kattaa koko maan. Toimimme tiiviissä ja aktiivisessa yhteistyössä johtavien lääkintälaitteiden valmistajien ja maahantuojien kanssa.

Lääkintälaitteiden ammattitaitoiset ja laajat huoltopalvelut

Tarjoamme lääkintälaitehuoltoa muiden muassa yleisimpiin ensihuoltoyksiköiden käyttämiin defibrillaattoreihin, synnytysvalvontamonitoreihin, ventilaattoreihin, rasvanimulaitteisiin sekä Esaoten ultraääni- ja magneettikuvauslaitteisiin.

Lääkintälaitehuolto

Lääkintälaitehuolto

Huoltomme piirissä on muun muassa seuraavia laitemerkkejä: Zoll, Hamilton, Philips, LifePak, Bodyjet, Huntleigh, Esaote.

Lisätietoa lääkintälaitehuoltomme piirissä olevista laitteista voit tiedustella valtakunnallisesta asiakaspalvelustamme. Ystävällinen henkilökuntamme auttaa mielellään kaikissa lääkintälaitehuoltoihin liittyvissä kysymyksissä.

 

 

Huoltosopimuksella lääkintälaitehuoltoihin helppoutta ja säästöjä

Lääkintälaitehuoltosopimuksella saat huoltoihin kustannustehokkuutta ja helppoutta. Huolehdimme puolestasi lääkintälaitehuoltojen säännöllisestä huoltotaajuudesta. Kaikki huoltopalvelumme ovat kilpailukykyisesti hinnoiteltuja ja sopimushuollolla saat käyttöösi parhaan kustannustehokkuuden.

Huollon voi tilata myös ilman sopimusta. Mikäli lääkintälaitteesi on huoltoa vailla, pyydä tarjous asiakaspalvelustamme.

Tulosta yhteystietomme talteen tulevia korjaustilanteita ja varaosatarpeita varten tästä.

Mikäli et löydä etsimääsi laitetta huoltomme piirissä olevien laitteiden listalta, pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Intermed Oy:ltä lääkintälaitehuolto -palvelut useaan eri laitteeseen

Asiakkaanamme hyödyt koko maan kattavasta kustannustehokkaasta ja laajasta lääkintälaitelaitteiden huolto-organisaatiostamme, pitkästä kokemuksestamme ja laajasta lääkintälaitelaitteiden huoltovalikoimasta.

Teemme lääkintälaitelaitteiden määräaikaishuollot, vikakorjaukset ja myymme varaosia huoltomme piirissä oleviin laitemerkkeihin.

Tarjoamme lääkintälaitehuolto -palvelua myös Pohjoismaissa ja Euroopassa

Teemme yhteistyötä Euroopan laajuisesti toimivan Timant -huoltoyhteistyöverkoston kanssa. Verkoston kautta voimme tarjota laadukasta ja laatusertifioitua huoltopalvelua kaikissa Pohjoismaissa sekä Euroopan laajuisesti yhdellä huoltosopimuksella.

Lisätietoa Timant yhteistyöverkostosta: http://www.timant.co.uk/ tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Uusien vaatimusten mukaista laatusertifioitua ja vastuullista huoltopalvelua

Laki terveydenhuollon laitteista ja tarvikkeista (629/2010) määrittelee ammattimaisen käyttäjän vastuun lääkintälaitehuolloista.

  • kuulumme Tilaajavastuu rekisteriin
  • olemme ISO9001:2015 laatusertifioitu huoltoyritys

Voitte tulostaa laatusertifikaattimme oman laatujärjestelmänne jatkeeksi tästä.

 

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja