Lääkintälaitehuolto

Lääkintälaitehuolto tulee tehdä säännöllisesti. Myös lääkintälaitteiden toimintakunto vaatii säännölliset tarkastukset. Huollot ja tarkastukset ylläpitävät laitteiden käyttäjä- ja potilasturvallisuuden sekä toimintavarmuuden lain vaatimalla tasolla. Tarjoamme serfitioitua ja lain vaatimusten mukaista lääkintälaitehuoltoa Suomessa, Pohjoismaissa ja Euroopassa.

Lääkintälaitehuollon kriiteerit määrittelee laki terveydenhuollon laitteista ja tarvikkeista (629/2010). Lääkintälaitehuolto suoritetaan aina lain vaatimusten ja laitevalmistajan ohjeiden mukaisesti.

Tilaa lääkintälaitehuolto

Huoltotilaukset

huolto(at)intermed.fi

Tiedustelut

toimisto(at)intermed.fi

Asiakaspalvelu

+358 9 773 1100

Tutustu lääkintälaitehuollon piirissä oleviin laitteisiin

Lääkintälaitehuoltoa joustavasti Suomessa ja ulkomailla

Yrityksemme kustannustehokas lääkintälaitehuolto toimii valtakunnallisesti kattaen koko Suomen. Huoltoyhteistyöverkostomme kautta tarjoamme lääkintälaitehuoltoa myös Pohjoismaissa ja Euroopassa. Kuulumme arvostettuun Timant-huoltoyhteistyöverkostoon.

Lääkintälaitehuoltoihin tehdaskoulutetut huoltoteknikot

Toimimme tiiviissä ja aktiivisessa yhteistyössä johtavien lääkintälaitteiden valmistajien ja maahantuojien kanssa. Huoltoteknikkomme ovat tehdaskoulutettuja kokeneita ammattilaisia.

Lääkintälaitehuoltoa monipuolisesti kaikkiin lääkintälaitteisiin

Tarjoamme lääkintälaitehuoltoa muun muassa yleisimpiin ensihuoltoyksiköiden käyttämiin defibrillaattoreihin, synnytysvalvontamonitoreihin, ventilaattoreihin, rasvanimulaitteisiin sekä Esaoten ultraääni– ja magneettikuvauslaitteisiin.

Uutena palveluna tarjoamme valtakunnallista diatermialaitteiden määräaikaishuoltoa. Palvelumme on laitevalmistajista ja -myyjistä riippumatonta.

Meiltä myös ambulanssilaitteiden huoltopalvelu. Huoltomme piirissä ambulanssilaitteiden osalta ovat muun muassa merkit: Zoll, Hamilton, Philips, LifePak, Bodyjet, Huntleigh, Esaote.

Suoritamme määräaikaishuollon yhteydessä lääkintälaitteille myös vaatimusten mukaiset sähköturvallisuusmittaukset. Huollot voidaan tehdä toiveenne mukaisesti joko teidän tai yhtiömme toimipisteessä.

Lisätietoa lääkintälaitehuoltomme piirissä olevista laitteista voit tiedustella valtakunnallisesta asiakaspalvelustamme. Ystävällinen henkilökuntamme auttaa mielellään kaikissa lääkintälaitehuoltoihin liittyvissä kysymyksissä.

Lääkintälaitehuolto

Tarjoamme sertifioitua huoltopalvelua myös laboratoriolaitteille ja välinehuollon laitehuollon laitteille.

Lääkintälaitehuoltojen vastuu & laki terveydenhuollon laitteista

Laki terveydenhuollon laitteista ja tarvikkeista (629/2010) määrittelee ammattimaisen käyttäjän vastuun lääkintälaitehuolloista.

Intermed Oy tarjoaa lääkintälaitteille lain uusien vaatimusten mukaista, laatusertifioitua ja vastuullista huoltopalvelua.

Olemme ISO9001:2015 laatusertifioitu huoltoyritys. Voitte tulostaa laatusertifikaattimme oman laatujärjestelmänne jatkeeksi tästä.

Kuulumme myös Tilaajavastuu-rekisteriin.

Lääkintälaitehuoltoa myös Pohjoismaissa ja Euroopassa

Teemme saumatonta yhteistyötä Euroopan laajuisesti toimivan Timant-huoltoyhteistyöverkoston kanssa. Asiakkaanamme lääkintälaitehuollon tilaaminen on yhtä helppoa niin Suomeen kuin ulkomaille.

Joustavan huoltoyhteistyöverkoston kautta voimme tarjota laatusertifioitua huoltopalvelua Pohjoismaat ja Euroopan kattavasti yhdellä huoltosopimuksella. 

Lue lisää Timant-huoltoyhteistyöstä tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Voit myös vierailla Timantin verkkosivuilla. 

Lääkintälaitehuoltoja monipuolisesti eri laitteille

Asiakkaanamme hyödyt koko maan kattavasta kustannustehokkaasta ja laajasta lääkintälaitelaitteiden huolto-organisaatiostamme, pitkästä kokemuksestamme sekä laajasta lääkintälaitelaitteiden huoltovalikoimasta.

Asiantuntevat huoltoteknikkomme voivat huoltaa yhdellä käynnillä asiakkaan toimipisteen kaikki lääkintälaitteet, esimerkiksi vuosihuollon yhteydessä. Näin on mahdollista tehostaa huoltoja ja laskea vuotuisia huoltokustannuksia.

Lääkintälaitteiden monipuolinen huoltovalikoimamme pitää sisällään määräaikaishuollot, vikakorjaukset ja varaosat. Myyymme alkuperäisiä varaosia kaikkiin huoltomme piirissä oleviin laitemerkkeihin.

Lääkintälaitehuoltoihin säästöjä huoltosopimuksella

Lääkintälaitteiden huoltosopimuksella saat huoltoihin kustannustehokkuutta ja helppoutta. Huolehdimme puolestasi lääkintälaitehuoltojen säännöllisestä huoltotaajuudesta.

Kaikki huoltopalvelumme ovat kilpailukykyisesti hinnoiteltuja ja sopimushuollolla saat käyttöösi parhaan kustannustehokkuuden.

Huollon voi aina tilata myös ilman sopimusta. Mikäli lääkintälaitteesi on huoltoa vailla, pyydä tarjous asiakaspalvelustamme.

Tulosta yhteystietomme talteen lääkintälaitteiden tulevia korjaustilanteita tai varaosatarpeita varten.

Intermed Oy:n asiakaspalvelu

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja