Defibrillaattorin huolto

Defibrillaattorin huolto

Huollamme ja korjaamme vuosien kokemuksella yleisimmät ammattikäytössä olevat ensihoitoyksiköiden ja sairaaloiden käyttämät Defibrillaattorit eli “deffat”, kuten Zoll, LifePak, Corpuls ja Philips defibrillaattorit. Defibrillaattorin huolto sisältää laitevalmistajan ohjeiden mukaisen laitetarkastuksen sekä vuotovirtamittauksen. Näistä molemmista asiakas saa asianmukaiset raportit. Tarkistamme myös tarvittaessa puoliautomaattisen Defibrillaattorin kunnon ja akkujen latauksen.

HUOM! Ambulanssihenkilökunta – meiltä heti mukaan useampien deffojen uudet akut ja elektrodit (iskulätkät). Soita asiakaspalveluumme numeroon 09 773 1100 ja tiedustele saatavuus.

Ammattimainen käyttäjä vastaa laitteen asianmukaisesta kunnosta ja näin ollen säännöllinen Defibrillaattoreiden huolto on ensiarvoisen tärkeää. Laitevalmistajien suosittelema huoltoväli on 1-vuosi. Mikäli defibrillaattorisi huolto on ajankohtaista, ota yhteyttä!

Tilaa Defibrillaattorin huolto

Tilaa Defibrillaattorin huolto Intermed Oy:n asiakaspalvelusta. Ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua kaikissa lääkintälaitteiden huoltoon liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä!

Huoltomme piirissä ovat muiden muassa:

 

Defibrillaattorin huolto - Philips HeartStart MRX

Defibillaattorin huolto - Zoll

Philips MRX, Philips XL Defibrillaattori

Corpuls 1, Corpuls 3 ja Corpuls AED Defibrillaattori

Lifepak 12 ja Lifepak 20 Defibrillaattori

Zoll Defibrillaattorit (Zoll X-serie, M-serie ja R-sarjan laitteet)

Puoliautomaattiset AED Defibrillattorit

 

Tietoa huolloista

Defibrillaattoreiden huollot suoritamme toiveenne mukaisesti joko asiakkaan tai yhtiömme toimipisteessä. Laitteet voi myös halutessanne tuoda huoltoon ilman ennakkoilmoitusta Vantaan toimipisteeseemme. Muihin toimipisteisiimme laitteen vieminen vaatii ennakkoilmoituksen. Huollon ajaksi on mahdollista tilata käyttöön lainalaite.

Huoltomme on laatusertifioitu. Tästä löydät laatusertifikaattimme (ISO9001:2015) omaan laatujärjestelmäänne liitettäväksi. Sertifikaatin voi myös tilata asiakaspalvelustamme Defibrillaattorin huollon jälkeen.

Ole yhteydessä asiakaspalvelumme, mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää Defibrillattoreiden huolloista.

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt tästä.

Intermed Oy valtakunnallinen asiakaspalvelu puh. 09 773 1100
Tiedustelut sähköpostitse toimisto(at)intermed.fi
Huoltovaraukset sähköpostitse huolto(at)intermed.fi

Defibrillaattorit – yleistä tietoa

Defribrillaattoreita kutsutaan myös maallikkokielellä sydäniskureiksi.

Ammattikäytön Defibrillaattorit

Ammattikäytön Defibrillaattorit vaativat erillisen peruskoulutuksen ja käyttökoulutuksen laitteen käyttöön. Ammattikäytön uusimmat  Defibrillaattorimallit sisältävät monia hyviä optioita eli käytön laajennuksia, kuten esimerkiksi mahdollisuuden mitata potilaan EKG eli sydänkäyrää, seurata verenpainetta sekä happi-  ja hiilidioksidiarvoja. Laitteesta voi ensihoitoyksikkö lähettää myös kentältä dataa suoraan sairaalaan.

Ambulanssin mukana oleva Defibrillaattori on varustettu omilla akuilla, jolloin se on riippumaton ulkoisesta tehonlähteestä. Ambulansseilla onkin mukana usein useampia valmiiksi ladattuja lisäakkuja. Akkujen kunto  ja lataus on hyvä säännöllisesti tarkastaa. Akkuja voi myös “hoitaa” ns. hoitavissa akkulatureissa.

Puoliautomaattiset Defibrillaattorit (AED-laitteet)

Defibrillaattoreita on käytössä sairaaloiden ja ensihoitoyksilöiden lisäksi myös tavarataloissa, lentokoneissa, laivoissa, tehtaissa, taloyhtiössä ja julkisissa tiloissa. Nämä Defibrillaattorit eroavat ominaisuuksiltaan ja käytöltään ns. ammattikäytön laitteista ja niitä kutsutaankin puoliautomaattisiksi Defibillaattoreiksi (AED), jotka neuvovat käyttäjäänsä, kun laite käynnistetään. Laitetta voivat käyttää myös maallikot.

Puoliautomaattisiin Defibrillaattoreihin antavat mm. laitteiden maahantuojat ja myyjät erillisiä käyttökoulutuksia myynnin yhteydessä.  Laitteeseen on usein esikytketty valmiiksi kertakäyttöiset liimapintaiset Defibrillointielektrodit. Myös sairaaloissa ja muissa hoitolaitoksissa on nykyisin käytössä puoliautomaattisia Defibrillaattoreita harvemmin elvytystilanteita kohtaavaa hoitohenkilökuntaa varten.

Defibrillaattorin hankinta

Defibrillaattoreita myyvät laitteiden valmistajat ja jälleenmyyjät, kuten esimerkiksi Medidyne Oy (Zoll defibrillaattorit), Physio Control/Stryker (LifePak defibrillaattorit), Laerdal Oy (Philips defibrillaattorit).

Intermed Oy yhteystiedot

 

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua sekä kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja