Defibrillaattorin huolto

Defibrillaattorin huolto (deffa). Sisältää laitevalmistajan ohjeiden mukaisen laitetarkastuksen ja vuotovirtamittauksen. Huollamme ja korjaamme yleisimmät ammattikäytössä olevat defibrillaattorit. Samassa yhteydessä huollamme myös muut ambulanssien lääkintälaitteet.

HUOM! Ambulanssihenkilökunta – meiltä heti mukaan deffa-akut ja elektrodit (deffa iskurilätkä) useimpiin malleihin. Soita asiakaspalveluumme ja tiedustele saatavuus. Huoltomme piirissä myös imut, alkometrit, ruiskupumput.

Tilaa defibrillaattorin huolto (deffa)

Huoltotilaukset

huolto(at)intermed.fi

Tiedustelut

toimisto(at)intermed.fi

Asiakaspalvelu

+358 9 773 1100

Olemme huoltaneet ja korjanneet useimpia defibrillaattorimerkkejä jo yli 10 vuoden ajan. Käytössänne on yli 20 ammattitaitoista huoltoinsinooriä ympäri Suomen, joten voimme luvata hyvät vasteajat ja kustannustehokkaan huoltopalvelun paikan päälle, omaan toimipisteeseenne.

Deffa-huoltomme piirissä muun muassa:

Tilaa defibrillaattorin huolto Intermed Oy:n asiakaspalvelusta. Ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua kaikissa lääkintälaitteiden huoltoon liittyvissä kysymyksissä. Tutustu myös muihin tarjoamiimme lääkintälaitteiden huoltopalveluihin.

Tietoa defibrillaattorin huolloista

Huollamme ja korjaamme vuosien kokemuksella yleisimmät ammattikäytössä olevat ensihoitoyksiköiden ja sairaaloiden käyttämät Defibrillaattorit eli ”deffat”, kuten Zoll, LifePak, Corpuls ja Philips defibrillaattorit.

Defibrillaattorin huolto sisältää laitevalmistajan ohjeiden mukaisen laitetarkastuksen sekä vuotovirtamittauksen. Näistä molemmista asiakas saa asianmukaiset raportit.

Ammattimainen käyttäjä vastaa laitteen asianmukaisesta kunnosta ja näin ollen säännöllinen defibrillaattoreiden huolto on ensiarvoisen tärkeää. Laitevalmistajien suosittelema huoltoväli on 1-vuosi.

Mikäli defibrillaattorisi huolto on ajankohtaista, ota yhteyttä! Tarkistamme myös tarvittaessa puoliautomaattisen defibrillaattorin kunnon ja akkujen latauksen.

Lue lisää

Defibrillaattoreiden huollot suoritamme toiveenne mukaisesti joko asiakkaan tai yhtiömme toimipisteessä. Laitteet voi myös halutessanne tuoda huoltoon ilman ennakkoilmoitusta Vantaan toimipisteeseemme. Muihin toimipisteisiimme laitteen vieminen vaatii ennakkoilmoituksen. Huollon ajaksi on mahdollista tilata käyttöön lainalaite.

Huoltomme on laatusertifioitu. Tästä löydät laatusertifikaattimme (ISO9001:2015) omaan laatujärjestelmäänne liitettäväksi. Sertifikaatin voi myös tilata asiakaspalvelustamme Defibrillaattorin huollon jälkeen.

Ole yhteydessä asiakaspalvelumme, mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää Defibrillattoreiden huolloista.

Huollon tiedustelut ja tarjouspyynnöt tästä.

Defibrillaattorin hankinta

Intermed on defibrillaattoreita huoltava yritys. Me emme myy deffoja. Defibrillaattoreita myyvät laitteiden valmistajat ja jälleenmyyjät, kuten esimerkiksi Medkit Oy (Corpuls defibrillaattori), Medidyne Oy (Zoll defibrillaattori), Physio Control/Stryker (LifePak defibrillaattori), Laerdal Oy (Philips defibrillaattori).

Ammattikäytön deffa ja puoliautomaattinen defibrillaattori

Defribrillaattoreita kutsutaan usein maallikkokielellä sydäniskureiksi. Ammattipuolella yleistynyt nimitys on deffa. Lue mitä eroa on ammattikäytön laitteella ja puoliautomaattisella defibrillaattorilla.

Ammattikäytön defibrillaattori (deffa)

Ammattikäytön defibrillaattorit vaativat erillisen peruskoulutuksen ja käyttökoulutuksen laitteen käyttöön. Ammattikäytön uusimmat  defibrillaattorimallit sisältävät monia hyviä optioita eli käytön laajennuksia, kuten esimerkiksi mahdollisuuden mitata potilaan EKG eli sydänkäyrää, seurata verenpainetta sekä happi-  ja hiilidioksidiarvoja. Laitteesta voi ensihoitoyksikkö lähettää myös kentältä dataa suoraan sairaalaan.

Ambulanssin mukana oleva defibrillaattori (deffa) on varustettu omilla akuilla, jolloin se on riippumaton ulkoisesta tehonlähteestä. Ambulansseilla onkin mukana usein useampia valmiiksi ladattuja lisäakkuja. Akkujen kunto ja lataus on hyvä säännöllisesti tarkastaa. Akkuja voi myös ”hoitaa” ns. hoitavissa akkulatureissa.

Vinkiksi ambulanssihenkilökunnalle – meiltä heti mukaan useampien deffojen uudet akut ja elektrodit (iskulätkät). Soita asiakaspalveluumme ja tiedustele saatavuus.

Puoliautomaattinen defibrillaattori (AED defibrillaattori)

Lue lisää

Puoliautomaatisia defibrillaattoreita on käytössä  tavarataloissa, lentokoneissa, laivoissa, tehtaissa, taloyhtiössä ja julkisissa tiloissa. Nämä defibrillaattorit eroavat ominaisuuksiltaan ja käytöltään niin sanotuista ammattikäytön laitteista. Julkisten tilojen deffa on nimeltään puoliautomaattinen defibillaattori (AED defibrillaattori).

Nykyään puoliautomaattinen defibrillaattori on tuttu näky myös sairaaloissa, ensihoitoyksiköissä ja muissa hoitolaitoksissa. Siellä laitteet ovat erityisesti harvemmin elvytystilanteita kohtaavan henkilökunnan käytössä.

AED-laitteet neuvovat käyttäjäänsä, kun laite käynnistetään. Laitetta voi tarpeen tulleen käyttää kuka tahansa. Laitteeseen on usein esikytketty valmiiksi kertakäyttöiset liimapintaiset defibrillointielektrodit.

Laitteiden oman opastuksen lisäksi muiden muassa laitteiden maahantuojat ja myyjät antavat myynnin yhteydessä puoliautomaattisten defibrillaattoreiden turvalliseen käyttöön erillisiä käyttökoulutuksia.

Intermed Oy asiakaspalvelun yhteystiedot

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua sekä kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja