Defibrillaattori huolto

Defibrillaattori huolto laitevalmistajan ohjeiden mukaisesti (esimerkiksi Zoll defibrillaattori). Huollamme ja korjaamme kaikki yleisimmät ammattikäytön defibrillaattorit sekä muut ambulanssien lääkintälaitteet. Huoltoverkostomme on laatusertifitoitu ja kattaa koko Suomen.

Ambulanssihenkilökunta – meiltä HETI MUKAAN defibrillaattori akut ja elektrodit (iskurilätkät) useimpiin eri malleihin. Huollamme myös imut, ruiskupumput ja alkometrit.

Pyydä huoltotarjous

Huoltotilaukset

huolto(at)intermed.fi

Tiedustelut

toimisto(at)intermed.fi

Asiakaspalvelu

+358 9 773 1100

Defibrillaattori huolto: laitteet huoltomme piirissä

Huollamme ja korjaamme muun muassa seuraavien valmistajien laitteet:

Meiltä myös varaosat

Useimpiin malleihin omasta varastosta & heti mukaan:

  • Defibrillaattori akku (useita erilaisia)
  • Defibrillaattori elektrodit (iskurilätkät, useita erilaisia)
Defibrillaattori huolto ja korjaus | Defibrillaatori elektrodit ja akut | Intermed Oy

Miksi Intermed?

Defibrillaattoreiden huolloista ja korjauksista yrityksellämme on yli 10 vuoden kokemus. Takaamme korkean laadun, lyhyet vasteajat ja kilpailukykyisen hinnoittelun. Suomen kattava huoltoverkostomme käsittää lähes 30 ammattitaitoista huoltoinsinööriä.

Defibrillaattorihuollot tehdään paikan päällä asiakkaan omassa toimipisteessä tai toimitetaan Vantaan huoltoyksikköömme huollettavaksi. Mikäli lähetät laitteesi huoltoon, tarjoamme tarvittaessa vaihtolaitteen huollon ajaksi.

Toimitamme myös yleiset defibrillaattoreiden varaosat, kuten elektrodit ja akut. Useimpiin malleihin em. osat löytyvät heti toimitukseen Vantaan varastoltamme. Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme.

Pyydä kustannusarvio

Pyydä kustannusarvio defibrillaattorin huollolle tai korjaukselle.

Voit lähettää defibrillaattorinne tiedot suoraan huollon sähköpostiin. Vastaamme nopeasti kustannusarvion kera. Kustannusarvion pyytäminen ei sido mihinkään.

Huollamme kaikkien yleisimpien laitevalmistajien defibrillaattorit ja toimitamme laitteisiin akkuja sekä elektrodeja. Teemme huollot ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti.

Ystävällinen henkilökuntamme palvelee kaikissa laitehuoltoihin liittyvissä kysymyksissä.

Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja tai huoltotarjous.

Defibrillaattori huolto ja korjaus | deffa iskurilätkät ja akut Intermed Oy
”Muistathan – ammattimainen käyttäjä on vastuussa defibrillaattorin asianmukaisesta kunnosta.”

Tutustu myös muiden ensihoidonlaitteiden huoltopalvelut

Defibrillaattorihuoltoa laitevalmistajan ohjeiden mukaisesti

Defibrillaattoreiden säännöllinen huolto on ensiarvoisen tärkeää, koska ammattimainen käyttäjä vastaa laitteen asianmukaisesta kunnosta. Tarjoamme defibrillaattoreille huolto- ja korjauspalvelua laitevalmistajien ohjeiden mukaisesti kaikkiin yleisimpiin ammattikäytön laitteisiin:

  • Ensihoitoyksiköiden deffat
  • Sairaaloiden deffat

Defibrillaattoreiden tunnettuja laitevalmistajia ovat esimerkiksi Zoll, LifePak, Corpuls ja Philips. Laitevalmistajien suosittelema huoltoväli on 1 vuosi. Laitteen huolto sisältää aina valmistajan ohjeiden mukaisen laitetarkastuksen sekä vuotovirtamittauksen. Toimitamme molemmista huoltotoimenpiteistä asianmukaiset raportit laitekohtaisesti.

Huoltopalvelumme on laatusertifioitu. Tästä löydät laatusertifikaattimme (ISO9001:2015) omaan laatujärjestelmäänne liitettäväksi. Sertifikaatin voi myös tilata asiakaspalvelustamme defibrillaattorin huollon jälkeen.

Mikäli defibrillaattorisi huolto on ajankohtaista, ota yhteyttä. Tarkistamme tarpeen mukaan myös puoliautomaattisen defibrillaattorin (AED) kunnon ja akkujen latauksen.

Lue lisää

Defibrillaattorin huolto asiakkaan toiveiden mukaisesti joko Intermedin tai asiakkaan toimipisteessä. Vantaan toimipisteeseen voi myös tuoda tai toimittaa laitteita huoltoon ilman ennakkoilmoitusta. Muiden toimipisteiden osalta pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan asiasta etukäteen asiakaspalveluumme. Laittaa huollon ajaksi on mahdollista tilata käyttöön lainalaite.

Mikäli sinulla on kysyttävää defibrillattoreiden huolloista, ota yhteyttä. Ystävällinen henkilökuntamme palvelee mielellään.

Huollon tiedustelut ja kustannusarviot tästä.

Defibrillaattorin hankinta

Intermed on defibrillaattoreita huoltava yritys. Me emme myy deffoja. Defibrillaattoreita myyvät laitteiden valmistajat ja jälleenmyyjät, kuten esimerkiksi Medkit Oy (Corpuls defibrillaattori), Medidyne Oy (Zoll defibrillaattori), Physio Control/Stryker (LifePak defibrillaattori), Laerdal Oy (Philips defibrillaattori).

Ammattilaite vs. julkisten tilojen defibrillaattori: mikä on laitteiden ero?

Defibrillaattoreita kutsutaan usein maallikkokielellä sydäniskureiksi. Ammattipuolella yleistynyt nimitys on deffa.

Ammattikäytön defibrillaattori (ammattideffa)

Ammattikäytön defibrillaattori vaatii aina erillisen perus- ja käyttökoulutuksen.

Ammattikäytön uusimmat defibrillaattorimallit sisältävät useita erilaisia optioita eli käytön laajennuksia. Esimerkkinä voidaan mainita mahdollisuus potilaan EKG:n eli sydänkäyrän mittaamiseen sekä verenpaineen, hapen ja hiilidioksidin arvojen seuraamiseen. Defibrillaattorista käsin ensihoitoyksikkö voi myös lähettää kentältä tietoa suoraan sairaalaan, jotta hoidettavasta potilaasta on ajantasaiset tiedot hänen saapuessa sairaalaan hoidettavaksi.

Ambulanssin mukana kulkeva defibrillaattori (deffa) on varustettu omilla akuilla. Laite on riippumaton ulkoisesta tehonlähteestä. Ambulansseilla on yleisesti mukana useita valmiiksi ladattuja lisäakkuja. Akkujen kunto ja lataus on tärkeää tarkastaa säännöllisesti. Defibrillaattoreiden akkuja voidaan ladata erillisillä akkulatureilla.

Puoliautomaattinen AED-defibrillaattori (automaattideffa)

Lue lisää

Julkisten tilojen deffa on nimeltään AED-defibrillaattori, eli puoliautomaattinen defibrillaattori. Laitetta voi käyttää kuka tahansa, ilman erillistä laitekoulutusta. AED-defibrillaattori eroaakin ominaisuuksiltaan ja käytöltään selvästi ammattikäytön laitteista.

Kun AED-defibrillaattori käynnistetään, opastaa laite käyttäjäänsä askel askeleleelta, toistaen jokaista ohjetta niin kauan kunnes se on tehty. AED defibrillaattoria voi käyttää kuka tahansa, vaikka henkilö ei olisi koskaan ennen käyttänyt defibrillaattoria.

AED-defibrillaattoriin on usein esikytketty kertakäyttöiset liimapintaiset (defibrillointi) defibrillaattori elektrodit valmiiksi, jotka laite opastaa kiinnittämään elvytettävään henkilöön.

Puoliautomaattisia defibrillaattoreita löytyy esimerkiksi tavarataloista, lentokoneista, laivoista, tehtaista, taloyhtiöstä ja julkisissa tiloista. Nykyään puoliautomaattinen defibrillaattori on tuttu näky myös sairaaloissa, ensihoitoyksiköissä ja muissa hoitolaitoksissa. Siellä laitteet ovat kuitenkin harvemmin elvytystilanteita kohtaavan henkilökunnan käytössä.

Laitteiden käyttäjää ohjaavan opastuksen lisäksi esimerkiksi maahantuojat ja myyjät antavat laitteiden myynnin yhteydessä AED-defibrillaattoreiden turvalliseen käyttöön erillisiä käyttökoulutuksia. On tärkeää muistaa, että tarpeen tullen jokainen meistä pystyy käyttämään AED-defibrillaattoria ja auttamaan elvytettävää henkilöä.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua ja kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä- sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja