Defibrillaattori huolto

Defibrillaattori huolto laitevalmistajan ohjeiden mukaisesti (esimerkiksi Zoll defibrillaattori). Huollamme ja korjaamme kaikki yleisimmät ammattikäyttössä olevat deffat sekä muut ambulanssien lääkintälaitteet. Meiltä myös varaosat. ISO-laatusertifioitu huoltoverkostomme kattaa koko Suomen.

Ambulanssihenkilökunta – meiltä heti mukaan deffa elektrodit (iskurilätkät) ja akut useimpiin malleihin. Huollamme myös imut, ruiskupumput ja alkometrit.

Pyydä huoltotarjous

Huoltotilaukset

huolto(at)intermed.fi

Tiedustelut

toimisto(at)intermed.fi

Asiakaspalvelu

+358 9 773 1100

Miksi defibrillaattori huolto kannattaa tilata meiltä?

Yrityksellämme on defibrillaattoreiden huolloista ja korjauksista yli 10 vuoden kokemus.

Huoltoverkostomme käsittää lähes 30 ammattitaitoista huoltoinsinööriä ympäri Suomen.

Lupaamme huolloille ja korjauksille lyhyet vasteajat ja kilpailukykyisen hinnoittelun.

Huollot voidaan suorittaa paikan päällä, asiakkaan omassa toimipisteessä.

Meiltä myös yleiset defibrillaattoreiden varaosat, kuten elektrodit ja akut (nopea toimitus tai heti mukaan varastoltamme).

Pyydä lisätietoja tai huoltotarjous asiakaspalvelustamme.

Pyydä kustannusarvio defibrillaattorin huollolle tai korjaukselle

Pyydä kustannusarvio defibrillaattorin huollolle tai korjaukselle (esimerkiksi Zoll defibrillaattori).

Kustannusarvion pyytäminen ei sido mihinkään.

Saatuamme defibrillaattorin tiedot vastaamme nopeasti tarkan kustannusarvion kera.

Huollamme kaikkien yleisimpien valmistajien laitteet.

Teemme huollot ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti.

Ystävällinen henkilökuntamme palvelee kaikissa laitehuoltoihin liittyvissä kysymyksissä.

Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja tai huoltotarjous.

Defibrillaattori huolto ja korjaus | deffa iskurilätkät ja akut Intermed Oy

”Ammattimainen käyttäjä on vastuussa defibrillaattorin asianmukaisesta kunnosta.”

Kattava defibrillaattoreiden huolto- ja korjauspalvelu

Huollamme ja korjaamme esimerkiksi seuraavat deffat:

Meiltä myös defibrillaattoreiden varaosat

Useimpiin malleihin heti mukaan:

  • Deffa akut
  • Deffa elektrodit (iskurilätkä)
Defibrillaattori huolto ja korjaus | Defibrillaatori elektrodit ja akut | Intermed Oy

Tutustu myös muiden lääkintälaitteiden huoltopalveluihin.

Laitevalmistajan ohjeistama huolto kaikkiin yleisimpiin merkkeihin

Defibrillaattori huolto ja korjaus laitevalmistajien ohjeiden mukaisesti kaikkiin yleisimpiin ammattikäytön laitteisiin:

  • Ensihoitoyksiköiden deffat
  • Sairaaloiden deffat

Defibrillaattoreiden tunnettuja valmistajia ovat esimerkiksi:

  • Zoll
  • LifePak
  • Corpuls
  • Philips

Defibrillaattoreiden säännöllinen huolto on ensiarvoisen tärkeää, koska ammattimainen käyttäjä vastaa laitteen asianmukaisesta kunnosta.

Laitevalmistajien suosittelema huoltoväli on 1 vuosi. Laitteen huolto sisältää aina valmistajan ohjeiden mukaisen laitetarkastuksen sekä vuotovirtamittauksen. Toimitamme molemmista huoltotoimenpiteistä asianmukaiset raportit laitekohtaisesti.

Huoltopalvelumme on laatusertifioitu. Tästä löydät laatusertifikaattimme (ISO9001:2015) omaan laatujärjestelmäänne liitettäväksi. Sertifikaatin voi myös tilata asiakaspalvelustamme defibrillaattorin huollon jälkeen.

Mikäli defibrillaattorisi huolto on ajankohtaista, ota yhteyttä. Tarkistamme tarpeen mukaan myös puoliautomaattisen defibrillaattorin (AED) kunnon ja akkujen latauksen.

Lue lisää

Defibrillaattorin huolto asiakkaan toiveiden mukaisesti joko Intermedin tai asiakkaan toimipisteessä. Vantaan toimipisteeseen voi myös tuoda tai toimittaa laitteita huoltoon ilman ennakkoilmoitusta. Muiden toimipisteiden osalta pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan asiasta etukäteen asiakaspalveluumme. Laittaa huollon ajaksi on mahdollista tilata käyttöön lainalaite.

Mikäli sinulla on kysyttävää defibrillattoreiden huolloista, ota yhteyttä. Ystävällinen henkilökuntamme palvelee mielellään.

Huollon tiedustelut ja kustannusarviot tästä.

Defibrillaattorin hankinta

Intermed on defibrillaattoreita huoltava yritys. Me emme myy deffoja. Defibrillaattoreita myyvät laitteiden valmistajat ja jälleenmyyjät, kuten esimerkiksi Medkit Oy (Corpuls defibrillaattori), Medidyne Oy (Zoll defibrillaattori), Physio Control/Stryker (LifePak defibrillaattori), Laerdal Oy (Philips defibrillaattori).

Mitä eroa on ammattikäytön laitteella ja puoliautomaattisella defibrillaattorilla?

Defribrillaattoreita kutsutaan usein maallikkokielellä sydäniskureiksi.

Ammattipuolella yleistynyt nimitys on deffa.

Ammattikäytön defibrillaattori (deffa)

TIEDOKSI ambulanssihenkilökunta – meiltä heti mukaan defibrillaattori elektrodit (iskurilätkät) ja uudet akut useimpiin malleihin. Soita asiakaspalveluumme ja tiedustele saatavuus.

Ammattikäytön defibrillaattorit vaativat erillisen peruskoulutuksen ja käyttökoulutuksen laitteen käyttöön. Ammattikäytön uusimmat  defibrillaattorimallit sisältävät monia hyviä optioita eli käytön laajennuksia, kuten esimerkiksi mahdollisuuden mitata potilaan EKG eli sydänkäyrää, seurata verenpainetta sekä happi-  ja hiilidioksidiarvoja. Laitteesta voi ensihoitoyksikkö lähettää myös kentältä dataa suoraan sairaalaan.

Ambulanssin mukana oleva defibrillaattori (deffa) on varustettu omilla akuilla, jolloin se on riippumaton ulkoisesta tehonlähteestä. Ambulansseilla onkin mukana usein useampia valmiiksi ladattuja lisäakkuja. Akkujen kunto ja lataus on hyvä säännöllisesti tarkastaa. Akkuja voi myös ”hoitaa” ns. hoitavissa akkulatureissa.

Puoliautomaattinen defibrillaattori (AED)

Lue lisää

Puoliautomaattinen defibrillaattori on käytössä  tavarataloissa, lentokoneissa, laivoissa, tehtaissa, taloyhtiössä ja julkisissa tiloissa. Puoliautomaattinen defibrillaattori eroaa ominaisuuksiltaan ja käytöltään niin sanotuista ammattikäytön laitteista. Julkisten tilojen deffa on nimeltään AED defibrillaattori, eli puoliautomaattinen defibillaattori.

Nykyään puoliautomaattinen defibrillaattori on tuttu näky myös sairaaloissa, ensihoitoyksiköissä ja muissa hoitolaitoksissa. Siellä laitteet ovat erityisesti harvemmin elvytystilanteita kohtaavan henkilökunnan käytössä.

AED defibrillaattori neuvoo käyttäjäänsä, kun laite käynnistetään. AED defibrillaattoria voi tarpeen tulleen käyttää kuka tahansa. Laitteeseen on usein esikytketty valmiiksi kertakäyttöiset liimapintaiset (defibrillointi) defibrillaattori elektrodit.

Laitteiden oman opastuksen lisäksi muiden muassa maahantuojat ja myyjät antavat myynnin yhteydessä puoliautomaattisten AED defibrillaattoreiden turvalliseen käyttöön erillisiä käyttökoulutuksia.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua ja kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä- sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja