Defibrillaattorin huolto

Defibrillaattorin huolto sisältää laitevalmistajan ohjeiden mukaisen laitetarkastuksen ja vuotovirtamittauksen. Huollamme ja korjaamme kaikki yleisimmät ammattikäytössä olevat merkit. Samassa yhteydessä huollamme myös muut ambulanssien lääkintälaitteet.

HUOM! Ambulanssihenkilökunta – meiltä heti mukaan defibrillaattori elektrodit (deffa iskurilätkät) ja deffa-akut useimpiin malleihin. Soita asiakaspalveluumme ja tiedustele saatavuus. Huoltomme piirissä myös imut, ruiskupumput ja alkometrit.

Pyydä huoltotarjous

Huoltotilaukset

huolto(at)intermed.fi

Tiedustelut

toimisto(at)intermed.fi

Asiakaspalvelu

+358 9 773 1100

Defibrillaattorin huolto ja korjaus

Huollamme ja korjaamme muun muassa seuraavat deffat:

Defibrillaattorin varaosat

Meiltä useimpiin malleihin heti mukaan:

  • Defibrillaattori akut (deffa akku)
  • Defibrillaattori elektrodit (deffa iskurilätkä)

Defibrillaattoreiden huoltoja ja korjauksia yli 10v kokemuksella

Olemme huoltaneet ja korjanneet useimpia defibrillaattorimerkkejä jo yli 10 vuoden ajan. Valtakunnallinen huoltoverkostomme käsittää yli 20 ammattitaitoista huoltoinsinööriä ympäri Suomen.

Lupaamme defibrillaattoreiden huolloille ja korjauksille hyvät vasteajat ja kustannustehokkaan palvelun paikan päällä, omassa toimipisteessänne.

Meiltä myös heti mukaan yleisimmät varaosat, kuten defibrillaattori elektrodit ja akut. Tiedustele saatavuus asiakaspalvelustamme.

Defibrillaattorin huolto (pyydä huoltotarjous)

Pyydä kustannusarvio laitteesi huollolle tai korjaukselle (esimerkiksi Zoll aedplus defibrillaattori huolto) ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Laitteesi tiedot saatuamme vastaamme sinulle mahdollisimman pian tarkan tarjouksen kera. Ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua kaikissa defibrillaattoreiden huoltoon liittyvissä kysymyksissä.

Tutustu myös muihin yrityksemme tarjoamiin lääkintälaitteiden huoltopalveluihin.

Laitevalmistajan ohjeistama huolto kaikkiin yleisimpiin merkkeihin

Huollamme ja korjaamme laitevalmistajien ohjeiden mukaisesti kaikki yleisimmät ensihoitoyksiköiden ja sairaaloiden käyttämät defibrillaattorit eli ”deffat” (ammattikäyttössä olevat laitteet). Defibrillaattoreiden yleisimpiä valmistajia ovat esimerkiksi Zoll, LifePak, Corpuls ja Philips.

Defibrillaattoreiden säännöllinen huolto on ensiarvoisen tärkeää, koska ammattimainen käyttäjä vastaa laitteen asianmukaisesta kunnosta.

Laitevalmistajien suosittelema huoltoväli on 1 vuosi. Laitteen huolto sisältää aina valmistajan ohjeiden mukaisen laitetarkastuksen sekä vuotovirtamittauksen. Toimitamme molemmista huoltotoimenpiteistä asianmukaiset raportit laitekohtaisesti.

Huoltopalvelumme on laatusertifioitu. Tästä löydät laatusertifikaattimme (ISO9001:2015) omaan laatujärjestelmäänne liitettäväksi. Sertifikaatin voi myös tilata asiakaspalvelustamme defibrillaattorin huollon jälkeen.

Mikäli defibrillaattorisi huolto on ajankohtaista, ota yhteyttä. Tarkistamme tarpeen mukaan myös puoliautomaattisen defibrillaattorin (AED) kunnon ja akkujen latauksen.

Lue lisää

Defibrillaattorin huolto asiakkaan toiveiden mukaisesti joko Intermedin tai asiakkaan toimipisteessä. Vantaan toimipisteeseen voi myös tuoda tai toimittaa laitteita huoltoon ilman ennakkoilmoitusta. Muiden toimipisteiden osalta pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan asiasta etukäteen asiakaspalveluumme. Laittaa huollon ajaksi on mahdollista tilata käyttöön lainalaite.

Mikäli sinulla on kysyttävää defibrillattoreiden huolloista, ota yhteyttä. Ystävällinen henkilökuntamme palvelee mielellään.

Huollon tiedustelut ja kustannusarviot tästä.

Defibrillaattorin hankinta

Intermed on defibrillaattoreita huoltava yritys. Me emme myy deffoja. Defibrillaattoreita myyvät laitteiden valmistajat ja jälleenmyyjät, kuten esimerkiksi Medkit Oy (Corpuls defibrillaattori), Medidyne Oy (Zoll defibrillaattori), Physio Control/Stryker (LifePak defibrillaattori), Laerdal Oy (Philips defibrillaattori).

Ammattikäytön defibrillaattori vs. puoliautomaattinen defibrillaattori

Defribrillaattoreita kutsutaan usein maallikkokielellä sydäniskureiksi. Ammattipuolella yleistynyt nimitys on deffa. Lue mitä eroa on ammattikäytön laitteella ja puoliautomaattisella defibrillaattorilla.

Ammattikäytön defibrillaattori (deffa)

TIEDOKSI ambulanssihenkilökunta – meiltä heti mukaan defibrillaattori elektrodit (iskurilätkät) ja uudet akut useimpiin malleihin. Soita asiakaspalveluumme ja tiedustele saatavuus.

Ammattikäytön defibrillaattorit vaativat erillisen peruskoulutuksen ja käyttökoulutuksen laitteen käyttöön. Ammattikäytön uusimmat  defibrillaattorimallit sisältävät monia hyviä optioita eli käytön laajennuksia, kuten esimerkiksi mahdollisuuden mitata potilaan EKG eli sydänkäyrää, seurata verenpainetta sekä happi-  ja hiilidioksidiarvoja. Laitteesta voi ensihoitoyksikkö lähettää myös kentältä dataa suoraan sairaalaan.

Ambulanssin mukana oleva defibrillaattori (deffa) on varustettu omilla akuilla, jolloin se on riippumaton ulkoisesta tehonlähteestä. Ambulansseilla onkin mukana usein useampia valmiiksi ladattuja lisäakkuja. Akkujen kunto ja lataus on hyvä säännöllisesti tarkastaa. Akkuja voi myös ”hoitaa” ns. hoitavissa akkulatureissa.

Puoliautomaattinen defibrillaattori (AED defibrillaattori)

Lue lisää

Puoliautomaattinen defibrillaattori on käytössä  tavarataloissa, lentokoneissa, laivoissa, tehtaissa, taloyhtiössä ja julkisissa tiloissa. Puoliautomaattinen defibrillaattori eroaa ominaisuuksiltaan ja käytöltään niin sanotuista ammattikäytön laitteista. Julkisten tilojen deffa on nimeltään AED defibrillaattori, eli puoliautomaattinen defibillaattori.

Nykyään puoliautomaattinen defibrillaattori on tuttu näky myös sairaaloissa, ensihoitoyksiköissä ja muissa hoitolaitoksissa. Siellä laitteet ovat erityisesti harvemmin elvytystilanteita kohtaavan henkilökunnan käytössä.

AED defibrillaattori neuvoo käyttäjäänsä, kun laite käynnistetään. AED defibrillaattoria voi tarpeen tulleen käyttää kuka tahansa. Laitteeseen on usein esikytketty valmiiksi kertakäyttöiset liimapintaiset (defibrillointi) defibrillaattori elektrodit.

Laitteiden oman opastuksen lisäksi muiden muassa maahantuojat ja myyjät antavat myynnin yhteydessä puoliautomaattisten AED defibrillaattoreiden turvalliseen käyttöön erillisiä käyttökoulutuksia.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua ja kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä- sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja