Defibrillaattorin huolto

Defibrillaattorin huolto sisältää laitevalmistajan ohjeiden mukaisen laitetarkastuksen ja vuotovirtamittauksen.Huollamme ja korjaamme yleisimmät ammattikäytössä olevat Defibrillaattorit. Samassa yhteydessä huollamme myös muut ambulanssin lääkintälaitteet.

HUOM! Ambulanssihenkilökunta – meiltä heti mukaan useampien deffojen uudet akut ja elektrodit (iskulätkät). Soita asiakaspalveluumme ja tiedustele saatavuus. Huoltomme piirissä myös imut, alkometrit, ruiskupumput.

Tilaa defibrillaattorin huolto

Huoltotilaukset

huolto(at)intermed.fi

Tiedustelut

toimisto(at)intermed.fi

Asiakaspalvelu

+358 9 773 1100

Huoltomme piirissä muun muassa:

Olemme huoltaneet ja korjanneet useimpia defibrillaattorimerkkejä jo yli 10 vuoden ajan. Käytössänne on yli 20 ammattitaitoista huoltoinsinooriä ympäri Suomen, joten voimme luvata hyvät vasteajat ja kustannustehokkaan huoltopalvelun paikan päälle, omaan toimipisteeseenne.

Tilaa Defibrillaattorin huolto Intermed Oy:n asiakaspalvelusta. Ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua kaikissa lääkintälaitteiden huoltoon liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä!

Tietoa defibrillaattorin huolloista

Huollamme ja korjaamme vuosien kokemuksella yleisimmät ammattikäytössä olevat ensihoitoyksiköiden ja sairaaloiden käyttämät Defibrillaattorit eli ”deffat”, kuten Zoll, LifePak, Corpuls ja Philips defibrillaattorit.

Defibrillaattorin huolto sisältää laitevalmistajan ohjeiden mukaisen laitetarkastuksen sekä vuotovirtamittauksen. Näistä molemmista asiakas saa asianmukaiset raportit.

Ammattimainen käyttäjä vastaa laitteen asianmukaisesta kunnosta ja näin ollen säännöllinen Defibrillaattoreiden huolto on ensiarvoisen tärkeää. Laitevalmistajien suosittelema huoltoväli on 1-vuosi.

Mikäli defibrillaattorisi huolto on ajankohtaista, ota yhteyttä! Tarkistamme myös tarvittaessa puoliautomaattisen Defibrillaattorin kunnon ja akkujen latauksen.

Lue lisää

Defibrillaattoreiden huollot suoritamme toiveenne mukaisesti joko asiakkaan tai yhtiömme toimipisteessä. Laitteet voi myös halutessanne tuoda huoltoon ilman ennakkoilmoitusta Vantaan toimipisteeseemme. Muihin toimipisteisiimme laitteen vieminen vaatii ennakkoilmoituksen. Huollon ajaksi on mahdollista tilata käyttöön lainalaite.

Huoltomme on laatusertifioitu. Tästä löydät laatusertifikaattimme (ISO9001:2015) omaan laatujärjestelmäänne liitettäväksi. Sertifikaatin voi myös tilata asiakaspalvelustamme Defibrillaattorin huollon jälkeen.

Ole yhteydessä asiakaspalvelumme, mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää Defibrillattoreiden huolloista.

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt tästä.

Defibrillaattorit – yleistä tietoa

Defribrillaattoreita kutsutaan myös maallikkokielellä sydäniskureiksi.

Ammattikäytön Defibrillaattorit

Ammattikäytön Defibrillaattorit vaativat erillisen peruskoulutuksen ja käyttökoulutuksen laitteen käyttöön. Ammattikäytön uusimmat  Defibrillaattorimallit sisältävät monia hyviä optioita eli käytön laajennuksia, kuten esimerkiksi mahdollisuuden mitata potilaan EKG eli sydänkäyrää, seurata verenpainetta sekä happi-  ja hiilidioksidiarvoja. Laitteesta voi ensihoitoyksikkö lähettää myös kentältä dataa suoraan sairaalaan.

Ambulanssin mukana oleva Defibrillaattori on varustettu omilla akuilla, jolloin se on riippumaton ulkoisesta tehonlähteestä. Ambulansseilla onkin mukana usein useampia valmiiksi ladattuja lisäakkuja. Akkujen kunto ja lataus on hyvä säännöllisesti tarkastaa. Akkuja voi myös ”hoitaa” ns. hoitavissa akkulatureissa.

Lue lisää

Puoliautomaattiset Defibrillaattorit (AED-laitteet)

Defibrillaattoreita on käytössä sairaaloiden ja ensihoitoyksilöiden lisäksi myös tavarataloissa, lentokoneissa, laivoissa, tehtaissa, taloyhtiössä ja julkisissa tiloissa. Nämä Defibrillaattorit eroavat ominaisuuksiltaan ja käytöltään ns. ammattikäytön laitteista ja niitä kutsutaankin puoliautomaattisiksi Defibillaattoreiksi (AED), jotka neuvovat käyttäjäänsä, kun laite käynnistetään. Laitetta voivat käyttää myös maallikot.

Puoliautomaattisiin Defibrillaattoreihin antavat mm. laitteiden maahantuojat ja myyjät erillisiä käyttökoulutuksia myynnin yhteydessä.  Laitteeseen on usein esikytketty valmiiksi kertakäyttöiset liimapintaiset Defibrillointielektrodit. Myös sairaaloissa ja muissa hoitolaitoksissa on nykyisin käytössä puoliautomaattisia Defibrillaattoreita harvemmin elvytystilanteita kohtaavaa hoitohenkilökuntaa varten.

Defibrillaattorin hankinta

Defibrillaattoreita myyvät laitteiden valmistajat ja jälleenmyyjät, kuten esimerkiksi Medkit Oy (Corpuls defibrillaattorit), Medidyne Oy (Zoll defibrillaattorit), Physio Control/Stryker (LifePak defibrillaattorit), Laerdal Oy (Philips defibrillaattorit).

Intermed Oy asiakaspalvelun yhteystiedot

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua sekä kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja