Synnytysvalvontamonitorin huolto

Synnytysvalvontamonitorin huolto on tarpeellista tehdä säännöllisesti. Yrityksellämme on yli 25 vuoden kokemus lääkintälaitteiden huoltotoiminnasta.Tarjoamme synnytysvalvontamonitorien ammattitaitoista huoltopalvelua koko Suomen kattavasti.

Kun synnytysvalvontamonitorin huolto tai tarkastus on ajankohtaista, pyydä huoltotarjous asiakaspalvelustamme – ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua mielellään.

Pyydä huoltotarjous

Huoltotilaukset

huolto(at)intermed.fi

Tiedustelut

toimisto(at)intermed.fi

Asiakaspalvelu

+358 9 773 1100

Synnytysvalvontamonitorin huolto on vaatii säännöllisyyttä

Synnytysvalvontamonitorin huolto ja tarkastus ovat tarpeellisia suorittaa säännöllisin väliajoin. Yrityksellämme on yli 25 vuoden kokemus monipuolisesta lääkintälaitteiden huoltotoiminnasta.

Tarjoamme niin synnytysvalvontamonitoreille kuin myös monille muille lääkintälaitteille ammattitaitoista huoltopalvelua kilpailukykyiseen hintaan.

Koulutettu ja sertifioitu huoltoverkostomme kattaa koko Suomen.

Synnytysvalvontamonitorin huollon tai tarkastuksen tullessa ajankohtaiseksi ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja pyydä huoltotarjous.

Ystävällinen ja asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään kaikissa huoltoon liittyvissä kysymyksissä kysymyksissä.

Synnytysvalvontamonitorin huolto (huoltomme piirissä)

Synnytysvalvontamonitorin huoltopalvelumme piirissä muiden muassa:

  • Sonicaid synnytysvalvontamonitorit

Ystävällisesti tiedustele asiakaspalvelustamme, kuuluuko laitteenne huoltomme piiriin. Laitteesi tietojen perusteella saat myös tarkan tarjouksen laitteenne huollolle tai tarkastukselle.

Synnytysvalvontamonitorin huolto | Intermed Oy

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua ja kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä- sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja