Ultraäänilaitteen huolto

Ultraäänilaitteen huolto ja laitevalmistajan ohjeistamat tarkastukset ovat tarpeellisia suorittaa säännöllisin väliajoin. Kotimaisella InterMed Oy:llä on yli 25 vuoden kokemus lääkintälaitteiden vaativista ja monipuolisista huoltopalveluista.

Palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti, vankalla ammattitaidolla ja aina kilpailukykyiseen hintaan. Kun yrityksesi ultraäänilaite on aika huoltaa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Ystävällinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa lääkintälaitteiden huoltoon liittyvissä kysymyksissä.

Tiedustele myös edullista sopimushuoltopalveluamme. Sopimusasiakkaana sinun ei tarvitse huolehtia lääkintälaitteiden määräaikaishuolloista, me hoidamme kaiken puolestasi ja aina ajallaan. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Intermed Oy on tarjoaa laitevalmistajan valtuuttamia huolto- ja korjauspalveluja Esaoten ultraäänilaitteisiin (Esaote MyLab) sekä Esaoten magneettikuvauslaittesiin (Esaote MRI)

Tilaa ultraäänilaitteen huolto

Tilaa nyt ultraäänilaitteen huolto Intermed Oy:n asiakaspalvelusta. Ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua kaikissa lääkintälaitteiden huoltoon liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä!

 

Ultraäänilaitteen huolto - Esaote MyLab Classic

Ultraäänilaitteen huolto – Esaote MyLab Classic – Intermed Oy

Huollamme- ja korjaamme muun muassa seuraavat  Esaoten ultraäänilaitteet

  • Esaote MyLab Twice
  • Esaote MyLab Classic
  • Esaote MyLab Alpha
  • Esaote MyLab Gamma
  • Esaote MyLab 25/30/50/60/70

 

 

Ultraäänilaitteen huolto – Esaote varaosat ja anturit

Intermediltä voit tilata Esaoten ultraäänilaitteisiin myös varaosat ja tarvikkeet. Kaikki myymämme varaosat ovat laadukkaita laitevalmistajien alkuperäisvaraosia, kuten esimerkiksi akut ja anturit. Tarjousta varten tarvitsemme tiedot yrityksessänne käytössä olevasta laitteesta; eli ultraäänilaitteen merkki, malli ja mielellään myös minkälaisessa käytössä laite on. Lisätietoja saat asiapalvelustamme.

Ultraäänilaitteen huolto – saatavilla uusia optioita Esaote ultraäänilaitteeseen

Kun haluat lisätä uusia optioita eli ominaisuuksia Esaote ultraäänilaitteeseen, onnistuu lisäominaisuuksien tilaaminen ja varustelu Intermed Oy: kautta. Voimme tilata kaikkia laitevalmistajalta saatavilla olevia optioita kilpailukykyiseen hintaan. Kysy asiasta lisää asiakaspalvelustamme.

 

Intermed Oy yhteystiedot

Tilaa ultraäänilaitteen huolto Intermed Oy:n asiakaspalvelusta. Ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua kaikissa lääkintälaitteiden huoltoon liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä!

 

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua sekä kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

 

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja