Verenpainemittarin kalibrointi

Valmistajien ohjeistuksen mukaisesti verenpainemittarin kalibrointi suositellaan tehtäväksi noin kahden vuoden välein. Vain säännöllisesti huollettuna verenpainemittareiden mittaustulokset ovat oikeellisia ja luotettavia.

Toimimme B to B sektorilla, joten verenpainemittarin kalibrointi on suunnattu ainoastaan yritysasiakkaille.

Kysy verenpainemittarin kalibroinnista asiakaspalvelustamme

Verenpainemittarin kalibrointi

Verenpainemittarin kalibrointi

 

Ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua kaikissa verenpainemittarin huolto ja -kalibrointiin liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä!

 

Miten usein verenpainemittari tulee kalibroida

Kalibrointi verenpainemittareille tulisi laitevalmistajan ohjeiden mukaisesti tehdä noin 2-3 vuoden välein. Mikäli laitetta ei kalibroida, voi mittaustulos olla virheellinen.

 

Mitä tarkoittaa verenpainemittarin kalibrointi

Verenpainemittarin kalibrointi tarkoittaa laitteen mittaustarkkuuden tarkistuttamista. Toimenpiteessä tarkistetaan mittarin näyttämän mittaustuloksen oikeellisuus.

 

Miten verenpainemittarin kalibrointi tarkistetaan

Verenpainemittarin tarkistus tehdään erillisillä ammattikäyttöön tarkoitetuilla ja myöskin osaltaan kalibroiduilla mittalaitteilla, joiden mittaustuloksen jäljitettävyys voidaan varmistaa ja todentaa.

Ilman erillisiä mittauslaitteita, ei verenpainemittarin virheellistä lukemaa ole mahdollista varmuudella jäljittää.

 

Missä verenpainemittarin kalibrointeja tehdään

Yksittäisten ammattikäytön verenpainemittareiden kalibroinnit suoritetaan Intermed Oy:n toimipisteellä Vantaalla. Tällöin kalibroitava laite tai laitteet lähetetään postitse Intermed Oy:n toimipisteeseen. Toimitus postitse on kustannustehokkain ja asiakkaalle helpoin tapa kalibroida pieni määrä laitteita.

Mikäli kalibroitavia verenpainemittareita on vähintään kymmenen (10) tai enemmän, tehdään mittaukset yleisimmin puolestaan asiakkaan toimipisteellä.

Tällöin on huomioitavaa, että sovittuna ajankohtana kaikkien kalibroitavien verenpainemittareiden tulee olla asiakkaan toimipisteellä ja Intermed Oy:n huoltohenkilöllä tulee olla niihin esteetön pääsy.

 

Mitä verenpainemittarin kalibrointi maksaa

Yksittäisen ammattikäytön verenpainemittarin kalibrointi Intermed Oy:llä maksaa 45,00€. Hinta sisältää arvonlisäveron voimassaolevan verokannan mukaan (24%). Hintaan lisätään toimituskulut.

Mikäli kyseessä on kymmenen (10) laitetta tai enemmän, ota yhteyttä asiakakaspalveluumme ja pyydä tarjous.

 

Verenpainemittarin LÄHETYSOSOITE:

  • Intermed Oy
  • Puutarhatie 22
  • 01300 Vantaa

Verenpainemittarin LÄHETYSOHJEET:

  • Pakkaa laite huolellisesti kuljetuksen kestävään pakkaukseen
  • Liitä lähetykseen mukaan seuraavat tiedot omat yhteystietosi, palautus- ja laskutusosoite sekä mahdollinen laskutusviite.
  • Liitä myös lyhyt kuvaus siitä mitä haluatte laitteelle tehtävän (kalibrointi, määräaikaishuolto) tai mikä laitteessa on vikana.

Intermed Oy kalibroi asiantuntevasti eri merkkiset verenpainemittarit.

Mistä uusi verenpainemittari

Verenpainemittareita löytyy makkinoilta useammalta toimittajalta ja verkkokaupasta. Esimerkiksi: MedKit Oy

Ota yhteyttä Intermed Oy:n asiakaspalveluun

Kysy lisää verenpainemittarin kalibroinnista Intermed Oy:n asiakaspalvelusta. Ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua kaikissa lääkintälaitteiden huoltoon ja kalibrointiin liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä!

 

 

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja