Laboratoriolaitteiden huolto

Laboratoriolaitteiden huolto ja laboratoriolaitteiden kalibrointi ovat molemmat tarpeellista suorittaa säännöllisesti laitteiden toiminnan, mittaustulosten luotettavuuden ja käyttöturvallisuuden varmistamiseksi. Tarjoamme laboratoriolaitteille kotimaista ISO-laatusertifioitua huoltopalvelua lähes 30 vuoden kokemuksella, koko Suomen kattavasti.

Laboratoriolaitteiden huolto tehdään laitevalmistajan ohjeiden mukaisesti, jäljitettävästi kalibroiduilla mittalaitteilla. Pyydä huoltotarjous asiakaspalvelustamme.

Pyydä huoltotarjous

Huoltotilaukset

huolto(at)intermed.fi

Tiedustelut

toimisto(at)intermed.fi

Asiakaspalvelu

+358 9 773 1100

ISO-laatusertifioitu ja vastuullinen laboratoriolaitteiden huolto

Tulosta Intermed Laatusertifikaatti laatujärjestelmänne jatkeeksi tästä.

Asiakkaan toiveiden mukaisesti laboratoriolaitteiden huoltotyöt tehdään joko asiakkaan toimitiloissa tai Intermedin toimipisteessä.

Mikäli laboratoriolaitteiden huoltotarve herättää kysymysmerkkejä, laboratoriolaitteet ovat vikaantuneet tai haluat varata määräaikaishuollon, älä epäröi ottaa yhteyttä Intermedin valtakunnalliseen asiakaspalveluun.

Tavoitat meidät nopeasti niin puhelimitse kuin sähköpostitse.

Laboratoriolaitteiden huolto | Iaboratoriolaitehuolto | Intermed Oy

Meiltä laboratoriolaitteiden huoltopalvelu seuraaville laitteille

Mikäli et löydä haluamaasi laitetta huoltomme piirissä olevien laitteiden listalta ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Laboratoriolaitteiden huolto koko Suomen kattavasti

Meiltä saat kaikki tarvitsemasi laboratoriolaitteiden huoltopalvelut ammattitaitoisesti ja valtakunnallisesti

Yrityksemme laboratoriolaitteiden huoltopalvelu kattaa koko Suomen.

Toimimme tiiviissä ja aktiivisessa yhteistyössä johtavien laboratoriolaitteiden valmistajien ja maahantuojien kanssa.

Huoltoinsinöörimme ovat tehdaskoulutettuja ja kokeneita ammattilaisia.

Laboratoriolaitteiden huolto myös Pohjoismaissa & Euroopassa

Teemme aktiivistta yhteistyötä Euroopan laajuisesti toimivan Timant-huoltoyhteistyöverkoston kanssa.

Timantin-yhteistyön kautta voimme tarjota asiakkaillemme sujuvaa laboratoriolaitteiden huoltopalvelua kaikissa Pohjoismaissa sekä Euroopan laajuisesti, kustannustehokkaasti ja ammattitaitoisesti.

Lue lisää Timant yhteistyöverkostosta. Lisätietoa Timant yhteistyöverkostosta saat myös ottamalla yhteyttä Intermedin asiakaspalveluun tai vierailemalla Timantin omalla sivustolla.

Kaikki laboratoriolaitehuollot yhdestä paikasta

Meiltä saat aidosti kaikki kaikki tarvitsemasi laboratoriolaitteiden huoltopalvelut yhdestä paikasta – huollot, määräaikaishuollot, vikakorjaukset, laiteasennukset, laitesiirrot ja laitteiden kalibroinnit.

Lisäksi myymme varaosia kaikkiin huoltomme piirissä oleviin laitemerkkeihin.

Asiakkaanamme hyödyt yrityksemme pitkästä kokemuksesta, laajasta laboratoriolaitteisiin erikoistuneesta huolto-organisaatiosta, unohtamatta huoltojen kustannustehokkuutta ja laajaa valikoimaamme erilaisia huoltopalveluita.

Laboratoriolaitteiden huoltoa lain vaatimusten mukaisesti

Laki terveydenhuollon laitteista ja tarvikkeista (629/2010) määrittelee ammattimaisen käyttäjän vastuun laboratoriolaitteiden huolloista.

Toimimme laboratorio- ja lääkintälaitteiden ammattimaisena huoltoyhteistyökumppanina ja täytämme kaikki lain asettamat vaatimukset.

Laboratoriolaitteiden huoltoihin helppoutta ja säästöjä huoltosopimuksella

Laboratoriolaitteiden huoltosopimuksella ja keskittämällä yrityksesi laitehuollot voit merkittävästi parantaa niin huoltojen kustannustehokkuutta ja kuin niiden helppoutta.

Huolehdimme puolestasi, että laboratoriolaitteiden vuosihuollot tehdään säännöllisellä huoltotaajuudella ja kirjalliset huoltoraportit pitävät sinut ajantasalla laitteiden huoltotilanteesta.

Kaikki huoltopalvelumme ovat kilpailukykyisesti hinnoiteltuja. Sopimushuollolla saat saavutat vuositasolla parhaan kustannustehokkuuden. Muistathan, että meiltä voit aina tilata huollon myös ilman huoltosopimusta.

Kun laboratoriolaitteiden huolto on ajankohtaista, pyydä tarjous asiakaspalvelustamme.

Tulosta yhteystietomme talteen tulevia korjaustilanteita ja varaosatarpeita varten.

Intermed asiakaspalvelun yhteystiedot

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua ja kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä- sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja