Laboratoriolaitehuolto

Laboratoriolaitteet vaativat säännöllistä huoltoa

Laboratoriolaitehuolto ja -kalibrointi on tarpeellista suorittaa säännöllisesti laitteiden toiminnan, luotettavien mittaustulosten sekä turvallisuuden varmistamiseksi. Huollot voidaan tehdä toiveenne mukaisesti joko teidän tai yhtiömme toimipisteessä.

Laboratoriolaitehuolto suoritetaan aina laitevalmistajan ohjeiden mukaisesti, kalibroiduilla mittalaitteilla.

Mikäli sinulla on kysyttävää laboratoriolaitteesi huollosta, esimerkiksi epäilet laitteesi vikaantuneen tai olevan huoltoa vailla, älä epäröi ottaa yhteyttä valtakunnalliseen asiakaspalveluumme. Tavoitat meidät helposti puhelimitse tai sähköpostitse.

Intermed Oy asiakaspalvelun yhteystiedot:

Laboratoriolaitehuollon piirissä olevat laitteet

Laboratoriolaitehuolto

Laboratoriolaitehuolto

Laboratoriolaitehuoltojen piirissä olevat laitteet löydät kokonaisuudessaan päänavigointipalkin alasvetovalikosta (huoltotoimintamme/laboratoriolaitehuolto/…)

Huollamme muiden muassa laboratorion sentrifugit, mikroskoopit, spektrofotometrit, puhdasvesilaitteet, CO2 kaapit / CO2-inkubaattorit, elatusainekeittimet, maljanvalulaitteet, hauteet, laimentimet, desinfektorit, autoklaavit.

 

Koko Suomen kattavaa laboratoriolaitehuolto -palvelua

Intermed Oy:n kustannustehokas laboratoriolaitehuolto -palvelu kattaa koko maan. Toimimme tiiviissä ja aktiivisessa yhteistyössä johtavien laboratoriolaitteiden valmistajien ja maahantuojien kanssa.

Huoltosopimuksella laboratoriolaitehuoltoihin helppoutta ja säästöjä

Laboratoriolaitehuoltosopimuksella saat huoltoihin kustannustehokkuutta ja helppoutta. Huolehdimme puolestasi laboratoriolaitehuoltojen säännöllisestä huoltotaajuudesta. Kaikki huoltopalvelumme ovat kilpailukykyisesti hinnoiteltuja ja sopimushuollolla saat käyttöösi parhaan kustannustehokkuuden.

Huollon voi tilata myös ilman sopimusta. Mikäli laboratoriolaitteesi on huoltoa vailla, pyydä tarjous asiakaspalvelustamme.

Tulosta yhteystietomme talteen tulevia korjaustilanteita ja varaosatarpeita varten tästä.

Mikäli ette löydä haluamaanne laitetta huoltomme piirissä olevien laitteiden listalta, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Meiltä kaikki laboratoriolaitteiden huoltopalvelut

Teemme laboratoriolaitteiden määräaikaishuollot, vikakorjaukset ja myymme varaosia huoltomme piirissä oleviin laitemerkkeihin.

Asiakkaanamme hyödyt koko maan kattavasta kustannustehokkaasta ja laajasta laboratoriolaitteiden huolto-organisaatiostamme, pitkästä kokemuksestamme ja laajasta laboratoriolaitteiden huoltovalikoimasta.

Tarjoamme laboratoriolaitehuolto -palvelua myös Pohjoismaissa ja Euroopassa

Teemme yhteistyötä Euroopan laajuisesti toimivan Timant-huoltoyhteistyöverkoston kanssa, jonka kautta voimme tarjota laadusta huoltopalvelua kaikissa Pohjoismaissa sekä Euroopan laajuisesti.

Lisätietoa Timant yhteistyöverkostosta: http://www.timant.co.uk/ tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Uusien vaatimusten mukaan laatusertifioitua, vastuullista huoltopalvelua

Laki terveydenhuollon laitteista ja tarvikkeista (629/2010) määrittelee ammattimaisen käyttäjän vastuun laboratoriolaitehuolloista.

  • kuulumme Tilaajavastuu rekisteriin
  • olemme ISO9001:2015 laatusertifioitu huoltoyritys

Voitte tulostaa laatusertifikaattimme laatujärjestelmänne jatkeeksi tästä.

Intermed Oy asiakaspalvelun yhteystiedot:

 

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja