Anaerobikaapin huolto

Kuten muiden laboratoriolaitteiden, myös anaerobikaapin huolto tulee tehdä säännöllisesti.
Anaerokaapin huollossa laite kalibroidaan ja varmistetaan kaapin happipitoisuus, lämpötila ja kosteus.

Asennamme, kalibroimme ja korjaamme anaerobikaapit. Käytämme jäljitettävästi kalibroituja, moderneja mittalaitteita.

Pyydä huoltotarjous

Huoltotilaukset

huolto(at)intermed.fi

Tiedustelut

toimisto(at)intermed.fi

Asiakaspalvelu

+358 9 773 1100

Meiltä voit tilata myös

  • Anaerobikaapin varaosat
  • Anaerobikaapin kalibroinnit
  • Anaerobikaapin vikakorjaukset
  • Anaerobikaapin laitesiirrot

Huoltomme piirissä olevat anaerobikaapit

Ruskinn anaerobikaappien merkkejä ovat mm. Ruskinn Concept, Ruskinn Invivo, Ruskinn Bugbox.

Don Whitley Scienticificiltä löytyvät mm. Don Whitley A35 ja DG250.

Pyydä tarjous laitteenne huollolle asiakaspalvelustamme.

Anaerobikaapin huolto | Intermed Oy

Intermed on Suomen suurin yksityinen

Kun laboratoriosi anaerobikaapin huolto on ajankohtaista voit luottaa siihen, että riippumattomana laboratorio- ja lääkintälaitteiden huoltopalvelujen tarjoajana Intermed Oy huoltaa laitteesi kuntoon asiantuntevasti ja kustannustehokkaasti.

Olemme toimineet laboratorio- ja lääkintälaitteiden huoltopalvelujen parissa jo yli 25 vuoden ajan.  Valtakunnallinen huoltoverkostomme kattaa koko Suomen.

Laitteiden korjauksissa käytämme vain valmistajien alkuperäisiä varaosia. Huoltopalvelumme korkean laadun takeeksi myönnämme jokaiselle vikakorjaukselle laitekohtaisesti kolmen (3) kuukauden takuun.

Anaerobikaapin tarkastus

Anaerobikaapin tarkastus suoritetaan jokaisen määräaikaishuollon yhteydessä. Tehdyistä toimenpiteistä ja tarkastuksista toimitetaan kattava raportti.

Sertifioitua huoltopalvelua

Intermed on ISO9001:2015 laatusertifioitu yritys. Tallenna laatusertifikaattimme omaan laatujärjestelmänne jatkeeksi; Sertifikaatti_ISO9001 2015_fi2019-2022

Anaerobikaapin toiminta ja käyttötarkoitus

Anaerobiset kaapit ovat niin sanottuja ohjausyksiköitä, joilla hallitaan ilmaseosta kaapin sisällä. Anaerobiseen kaappiin saadaan hapeton tila vedyn kaasuseoksen ja palladiumkatalyytin avulla.

Anaerobisia kaappeja käytetään laboratorioissa hapelle herkkien materiaalien, kuten esimerkiksi soluviljelynäytteiden parissa työskenneltäessä. Soluviljelytutkimuksissa on hapen lisäksi tarpeellista kontrolloida kaapin sisäilman hiilidioksidipitoisuutta, lämpötilaa ja kosteutta.

Anaerobikaappeja on yleisesti useita erilaisia malleja, kaappien koon ja ominaisuuksien vaihdellessa eri käyttötarkoitusten mukaan.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua ja kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä- sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja