Anaerobikaapin huolto

Anaerobikaapin huolto ja kalibrointi -palvelut. Kuten muidenkin laboratoriolaitteiden, myös anaerobikaapin huolto tulee tehdä säännöllisesti. Huollossa anaerobikaappi kalibroidaan ja varmistetaan kaapin happipitoisuus, lämpötila ja kosteus.

Anaerobikaapin kalibrointi on välttämätöntä tutkimuksesi turvaamiseksi, mahdollisten vikatilanteiden selvittämiseksi sekä laboratorion omien laatuvaatimusten täyttämiseksi.

Intermed on ISO9001:2015 laatusertifioitu yritys. Löydätte laatusertifikaattimme omaan laatujärjestelmänne jatkeeksi tästä SertifikaattiISO9001 2015_fi2016-2019

Asennamme, kalibroimme ja korjaamme anaerobikaapit.
Käytämme jäljitettävästi kalibroituja, moderneja mittalaitteita

Tilaa anaerokaapin huolto

Tilaa laboratoriosi anaerokaapin huolto, vikahuolto tai kalibrointi Intermed Oy:n asiakaspalvelusta. Ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua kaikissa laboratoriolaitteiden huoltoon liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä!

Huoltomme piirissä alla olevat anaerobikaapit

Anaerobikaapin huolto

Anaerobikaapin huolto

 

Don Whitley Scientific (linkki valmistajan sivuille)

Ruskinn (linkki valmistajan sivuille)

 

 

 

Ruskinn anaerobikaappien merkkejä ovat mm. Ruskinn Concept, Ruskinn Invivo, Ruskinn Bugbox. Don Whitley Scienticificiltä löytyvät mm. Don Whitley A35 ja DG250.

Anaerobikaapin huollon tai määräaikaishuollon lisäksi meiltä voit tilata myös:

  • Anaerobikaapin varaosat
  • Anaerobikaapin kalibroinnit
  • Anaerobikaapin validoinnit
  • Anaerobikaapin laitesiirrot

Anaerobinen kaapin toiminta ja käyttötarkoitus

Anaerobiset kaapit ovat niin sanottuja ohjausyksiköitä, joilla hallitaan ilmaseosta kaapin sisällä. Anaerobiseen kaappiin saadaan hapeton tila muodostamalla vettä kierrättäen vedyn kaasuseosta lämmitetyn palladiumkatalyytin läpi.

Anaerobisia kaappeja käytetään laboratorioissa tutkijoiden työskennellessä hapelle herkkien materiaalien, kuten esimerkiksi soluviljelynäytteiden parissa. Soluviljelytutkimuksissa on hapen lisäksi tarpeellista tarkasti kontrolloida kaapin ilman hiilidioksidipitoisuutta, lämpötilaa ja kosteutta.

Anaerobikaappeja on yleisesti useita erilaisia, kaappien koon ja ominaisuuksien vaihdellessa eri käyttötarkoitusten mukaan

Intermed – Suomen suurin yksityinen

Kun laboratoriosi anaerobikaapin huolto on ajankohtaista voit luottaa siihen, että Suomen suurimpana riippumattomana laboratorio- ja lääkintälaitteiden huoltopalvelujen tarjoajana Intermed Oy huoltaa laitteesi kuntoon asiantuntevasti ja kustannustehokkaasti, säilyttäen laitteen käyttövarmuuden korkealla tasolla.

Intermed Oy on toiminut laboratorio- ja lääkintälaitteiden huoltopalvelujen parissa jo yli 25 vuoden ajan. Palvelumme on laadukasta ja kustannustehokasta. Toimimme valtakunnallisesti huoltoverkostomme kattaen koko Suomen.

Laitteiden korjauksissa käytämme vain valmistajien alkuperäisiä varaosia. Huoltopalvelumme korkean laadun takeeksi myönnämme jokaiselle vikakorjaukselle laitekohtaisesti kolmen (3) kuukauden takuun.

Intermed Oy:n yhteystiedot

 

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua sekä kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja