Biosuojakaapin huolto

Biosuojakaapin huolto, asennus ja korjauspalvelut hoituvat Intermedin toimesta koko Suomen alueella. Teemme biosuojakaapeille huollon yhteydessä tarvittaeessa myös suodattimien vaihdot ja partikkelimittaukset.

Biosuojakaapin huollon ja suodattimien vaihdon lisäksi meiltä voit tilata myös kaappien partikkelimittaukset.

Pyydä huoltotarjous

Huoltotilaukset

huolto(at)intermed.fi

Tiedustelut

toimisto(at)intermed.fi

Asiakaspalvelu

+358 9 773 1100

Meiltä voit tilata myös

  • Biosuojakaapin suodattimet
  • Biosuojakaapin suodattimen vaihdot
  • Biosuojakaapin varaosat
  • Biosuojakaappien siirrot

Huoltomme piirissä olevat biosuojakaapit

Asennamme ja huollamme mm. seuraavia biosuojakaappeja:

Pyydä tarjous laitteenne huollolle asiakaspalvelustamme.

Biosuojakaapin huolto | Intermed

Biosuojakaapin suodattimien vaihto (vaihtoväli 3-5 vuotta)

Biosuojakaapin suodattimet tulisi vaihtaa säännöllisesti noin 3-5 vuoden välein. Suodatintilaukset voitte tehdä helposti suoraan asiakaspalvelustamme. Myymme muun muassa laadukkaita Clean Air/Telstar suodattimia.

Mikäli vaihdatte biosuojakaapienne suodattimet itse, voitte tilata Intermediltä myös pelkät suodattimet alla oleviin kaappimerkkeihin (kts. Biosuojakaapin huolto).

Huomioikaa, että mikäli tilaatte samalla kaapillenne huollon, toimitamme vaihtosuodattimen aina ilman lähetyskustannuksia paikan päälle.

Yleistä tietoa biosuojakaapeista

Biosuojakaapeilla on useita eri käyttökohteita ja käyttöympäristöjä. Yleisimpiä ovat erityyppiset laboratoriot. Biosuojakaappejä käytetään myös muun muassa teollisuuden valmistuksessa, testauksessa, tutkimuksessa ja normaaleissa apteekeissa lääkkeiden säilytykseen.

Biosuojakaapin toiminta perustuu työntekijän ja/tai ympäristön suojaamiseen käytettäviltä tai muodostuvilta partikkeleilta.

Lisäksi biosuojakaappi tuottaa työskentelytilaan steriilisuodatettua laminaarivirtausilmaa.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Tilaa laboratoriosi biosuojakaapin huolto tai partikkelimittaus. Ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua kaikissa laboratoriolaitteiden huoltoon liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä!

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua ja kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä- sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja