Biosuojakaapin huolto

Biosuojakaapin huolto, asennus ja korjauspalvelut

Biosuojakaapin huolto, asennus ja korjauspalvelut hoituvat Intermedin toimesta luotettavasti ja ammattitaidolla koko Suomen alueella.

Huollon yhteydessä teemme biosuojakaapeille myös suodattimien vaihdot ja partikkelimittaukset. Tällöin asiakkaalle ei tule suodattimista erillisiä toimituskustannuksia, vaan toimitamme ne huollon yhteydessä paikan päälle.

Biosuojakaapin huollon ja suodattimien vaihdon lisäksi meiltä voit tilata myös kaappien partikkelimittaukset.

Biosuojakaapin suodattimien vaihto (vaihtoväli 3-5 vuotta)

Biosuojakaapin suodattimet tulisi vaihtaa 3-5 vuoden välein. Mikäli vaihdatte suodattimet itse, voi meiltä tilata myös pelkät suodattimet alla oleviin kaappimerkkeihin (kts. Biosuojakaapin huolto). Suodatintilaukset voi tehdä asiakaspalvelustamme. Myymme mm. Clean Air/Telstar suodattimia. Huomioikaa, että mikäli tilaatte samalla kaapillenne huollon toimitamme suodattimen ilman lähetyskustannuksia paikan päälle.

Tilaa Biosuojakaapin Huolto

Tilaa laboratoriosi biosuojakaapin huolto tai partikkelimittaus Intermed Oy:n asiakaspalvelusta. Ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua kaikissa laboratoriolaitteiden huoltoon liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä!

Biosuojakaapin huolto

Huoltomme piirissä alla olevat biosuojakaapit. Asennamme ja huollamme mm. seuraavia biosuojakaappeja:

Voit tilata meiltä myös:

  • Biosuojakaapin suodattimet
  • Biosuojakaapin suodattimen vaihdot
  • Biosuojakaapin varaosat
  • Biosuojakaappien siirrot
Biosuojakaapin huolto | Intermed
Biosuojakaapin huolto | Intermed Oy

Kysy lisää asiakaspalvelustamme. Voit myös tilata vikahuollon, määräaikaishuollon tai jättää muun yhteydenottopyynnön.

Yleistä tietoa biosuojakaapeista

Biosuojakaapeilla on useita eri käyttökohteita ja käyttöympäristöjä. Yleisimpiä ovat erityyppiset laboratoriot. Biosuojakaappejä käytetään myös muun muassa teollisuuden valmistuksessa, testauksessa, tutkimuksessa ja normaaleissa apteekeissa lääkkeiden säilytykseen.

Biosuojakaapin toiminta perustuu työntekijän ja ympäristön suojaamiseen käytettäviltä tai muodostuvilta partikkeleilta.

Lisäksi biosuojakaappi tuottaa työskentelytilaan steriilisuodatettua laminaarivirtausilmaa.

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua ja kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä sekä välinehuollon laitteisiin. Tarjoamme laadukasta valtakunnallista huoltopalvelua koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

Intermed asiakaspalvelu

Tilaa laboratoriosi biosuojakaapin huolto tai partikkelimittaus. Ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua kaikissa laboratoriolaitteiden huoltoon liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä!

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja