CO2-inkubaattorin huolto

CO2-inkubaattorin huolto ja kalibrointi -palvelut. Suoritamme inkubaattoreiden kalibroinnin jäljitettävästi ja tarvittaessa useasta eri mittapisteestä. Asiakas saa mittausten jälkeen kattavan huoltoraportin.

CO2-inkubaattorin huolto eli kalibrointi

CO2-inkubaattorin kalibroinnilla varmistetaan olosuhdekaapin lämpötila, kosteus ja hiilidioksidipitoisuus. Usein CO2-inkubaattorikaappien kalibrointi on välttämätöntä tutkimuksesi turvaamiseksi, mahdollisten vikatilanteiden selvittämiseksi sekä laboratorion omien laatuvaatimusten täyttämiseksi.

Intermed on ISO9001:2015 laatusertifioitu yritys. Löydätte laatusertifikaattimme omaan laatujärjestelmänne jatkeeksi tästä SertifikaattiISO9001 2015_fi2016-2019

Asennamme, kalibroimme ja korjaamme CO2 inkubaattorit
Käytämme jäljitettävästi kalibroituja, moderneja mittalaitteita

Tilaa CO2-inkubaattorin huolto

Tilaa laboratoriosi CO2-inkubaattorin huolto tai kalibrointi Intermed Oy:n asiakaspalvelusta. Ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua kaikissa laboratoriolaitteiden huoltoon liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä!

 

Huoltomme piirissä ovat seuraavat inkubaattorit:

CO2-inkubaattorin huolto

 

Inkubaattorihuollon lisäksi meiltä voit tilata

  • CO2-inkubaattoreiden asennukset
  • CO2-inkubaattoreiden varaosat
  • CO2-inkubaattoreiden validoinnit
  • CO2-inkubaattoreiden laitesiirrot

CO2-inkubaattorin huolto – yleistä tietoa

CO2-inkubaattorin huolto eli olosuhdekaapin kalibrointi on tärkeää suorittaa säännöllisesti, jotta voidaan varmistua optimaalisista olosuhteista kaapin sisällä sekä siitä, että kaappi toimii valmistajan määrittelemällä tavalla.

Yleisimmin CO2-inkubaattorien asetuksina käytetään 37 °C lämpötilaa, 5 % CO2-tasoa ja 90 – 95 %:n kosteutta. Asetuksia voi säätää asiakkaan käyttötarkoitusten mukaisesti. Osassa kaapeista ei ole hiilidioksidioptiota, joissain taas ei tarvita sterilointiominaisuutta. Mikäli kaapissa on hiilidioksiditoiminnot on kaappi yleensä liitetty linjastoon tai sen läheisyydessä on erillinen hiilidioksidipullo.

Tietoa CO2-inkubaattorin eli soluviljelykaapin kalibroinnista

Kalibroinnissa Co2-kaapin lämpötila mitataan yhdestä tai useammasta pisteestä, mitataan kaapissa vallitseva kosteus ja CO2 pitoisuus sekä testataan kaapin tasaantumisaikaa eli aika, joka kuluu kaapin oven avaamisesta asetettujen arvojen palaamiseen standardin määrittelemälle tasolle.

Lämpötilan mittaaminen useasta eri mittapisteestä kertoo asiakkaalle sen, että lämpö jakautuu tasaisesti koko kaappiin. CO2:sta mitattaessa varmistetaan kaasun syötön toimivuus. Mikäli kalibroinnin aikana asetettuja arvoja ei saavuteta, kaappia säädetään ja se kalibroidaan uudestaan.

Kalibrointiin on hyvä varata riittävästi aikaa, sillä kaapin tasaantuminen ja mittaaminen ottaa oman aikansa. Mikäli kaappia pitää säätää, vie uudelleenmittaus muutamia tunteja.

Intermed Oy:n yhteystiedot

Intermed Oy:n asiakaspalvelusta voit tilata inkubaattorin kalibroinnin tai vikahuollon.

 

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua sekä kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja