Elatusainekeittimen huolto

Elatusainekeittimen huolto sisältää muiden muassa elatusainekeittimen toimintojen tarkastuksen, laitteen puhdistuksen ja säädön. Elatusaikettimen kuluvat varaosat, kuten tiivisteet ja laakerit, uusitaan huollon yhteydessä. Lisäksi laitteen lämpötilat kalibroidaan jäljitettävin mittalaittein.

Elatusainekeittimien ja maljanvalulaitteiden toiminta tulee tarkastaa vuosittain. Intermediltä asiantuntevat elatusainekeittimen huolto ja korjaus -palvelut kattavasti koko Suomen alueella – vuosien kokemuksella.

Pyydä huoltotarjous

Huoltotilaukset

huolto(at)intermed.fi

Tiedustelut

toimisto(at)intermed.fi

Asiakaspalvelu

+358 9 773 1100

Palvelumme elatusainekeittimille ja valjanvalulaitteille

 • Laitesiirrot
 • Korjaukset

Elatusainekeittimet ja maljanvalulaitteet huoltomme piirissä

Huollamme muun muassa tehokkaat ja luotettavat AES BioMerieux Blue Line elatusainekeittimet.

 • AES BioMerieux Blue Line elatusainekeittimet
  • M10
  • M20
 • AES BioMerieux elatusainekeittimet
  • AES S9000
  • AES MasterClave 09
 • APS BioMerieux maljanvalulaitteet
  • APS One
  • APS 300
  • APS 320
Elatusainekeittimen huolto | Intermed Oy

Tarjoamme elatusainekeittimille ja maljanvalulaitteille ammattitaitoista sekä kustannustehokasta huoltopalvelua koko Suomen alueella.

Pyydä huoltotarjous.

Elatusainekeittimen huolto sisältää aina huoltoraportin

Elatusainekeittimen huollon jälkeen asiakas saa huollosta aina sähköisen kirjallisen raportin omaan laatujärjestelmäänsä liitettäväksi. Huoltomme on laatusertifioitu ja pyydettäessä saatte huollosta myös erillisen laatusertifikaatin (ISO9001:2015).

Elatusainekeittimen huolto on hyvä hetki pyytää puolueeton arvio laitteen kunnosta

Elatusainekeittimen huollon yhteydessä on mainio tilaisuus keskustella huoltoinsinöörimme kanssa myös laitteen yleisestä kunnosta. Huoltamamme elatusainekeittimet sijaitsevat yleensä elintarviketeollisuudessa ja mikrobiologian laboratorioissa eri puolilla Suomea.

Keskittämällä huoltoihin  kustannustekohokkuutta

Lähes kaikki laboratoriolaitteet vaativat säännöllistä huoltoa. Elatusainekeittimen huollon yhteydessä suosittelemme tekemään huoltotarvekartoituksen myös laboratorion muille laitteille.

On järkevää keskittää säännöllistä huoltoa vaativien laboratoriolaitteiden huollot yhteen huoltokäyntiin ja näin kokonaisvaltaisesti parantaa huoltojen kustannustehokkuutta.

Lue lisää

Kustannussäästöjen lisäksi säännöllinen ja keskitetty huolto tuo huoltoihin suunnitelmallisuutta ja huoltoraportoinnin myötä asiakas saa ajantasaiset tiedot laitteiden nykykunnosta. Tämä helpottaa asiakkaitamme muun muassa laitteiden elinkaarisuunnittelussa ja huoltojen budjetoinnissa.

Mikäli sinulla on kysyttävää huoltopalveluistamme tai haluat tarjouksen, pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme toimisto(at)intermed.fi tai 09 773 1100.

Elatusainekeitin (yleistä tietoa)

Elatusainekeittimiä (culture media preparator) ja maljanvalulaitteita (culture media plate pouring system) on yleensä käytössä elintarviketeollisuuden laboratoriossa.

Elatusainekeitin on käytännössä sekoittimella varustettu autoklaavi, jonka  toiminta perustuu paineistetun höyryn käyttöön. Laitetta näin ollen käyttää myös autoklaavina esim. instrumenttien sterilointiin.

Lue lisää

Elatusainekeittimellä lämmitetään Agaria Agar noin 100 asteen lämpötilaan, joka on optimaalinen lämpötila Agar pulverin jatkokäyttöä elatusainealustana. Agaria käytetään mikrobien kasvualustana sekä elintarviketeollisuudessa hyytelöimisaineena.

Keittimen magneettisekoitin sekoittaa tuotteen siten, että sen lämpötila on mahdollisimman tasainen.  Kun seoksen lämpötila laskee annostellaan se elatusainemaljoihin eli petrimaljoihin, joissa mikrobien kasvatus tapahtuu. Petrimaljoja voidaan käyttää myös moniin muihin tarkoituksiin ilman agaria, kuten soluviljelyyn.

Maljavalulaite on laite, joka automatisoi ja standardisoi elatusainemaljojen valmistuksen. Maljanvalulaite on yleensä elatusainekeittimen vieressä.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Valtakunnallinen asiakaspalvelumme palvelee kaikissa kysymyksissä.

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua ja kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä- sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja