Spektrofotometri ja fotometri huolto

Spektrofotometri ja fotometri huolto kustannustehokkaasti 20 vuoden kokemuksella. Huollamme esimerkiksi Genesys, Thermo Scientific, Hitachi, Eppendorf, Macherey Nagel ja Shimadzu spektrofotometrit sekä Merck Nova fotometrit. Meiltä myös filtterisettien kalibrointipalvelut ja spektrofotometrin osat, kuten UV VIS -lamput.

Serfitioitu spektrofotometrin ja fotometrin huolto, korjaus, kalibrointi ja asennus. Ota yhteyttä ja pyydä laitteellesi kustannusarvio.

Pyydä kustannusarvio

Asiakaspalvelu

+358 9 773 1100

Tiedustelut

toimisto(at)intermed.fi

Huoltotilaukset

huolto(at)intermed.fi

Spektrofotometri ja fotometri vaativat säännöllistä huoltoa

Mittaustulosten oikeellisuuden varmistamiseksi spektrofotometri ja fotometri tulee huoltaa säännöllisesti. Vain säännöllisesti huollettu laite toimii oikein ja luotettavasti koko elinkaarensa ajan.

Meiltä saat UV VIS spektrofotometri ja fotometri huollot kilpailukykyiseen hintaan ja vuosien kokemuksella. Olemme huoltaneet ja kalibroineet spektrofotometrejä eli “spekkareita” lähes 20 vuoden ajan.

Pyydä laitteellesi kustannusarvio asiakaspalvelustamme.

Spektrofotometrin ja fotometrin huolto koko Suomen kattavasti

  • Tarjoamme laatusertifioitua spektrofotometrin ja fotometrin huoltopalvelua
  • Valtakunnallinen huoltoverkostomme kattaa koko Suomen
  • Kaikki huoltotyöt suoritetaan aina laitevalmistajan määrittelemien ohjeiden mukaan
  • Kaikista korjauksista, huolloista ja laitetarkastuksista vastaavat ammattitaitoiset ja tehdaskoulutetut huoltoteknikot.
  • Huollon jälkeen jokainen laite testataan
  • Testauksessa käytämme jäljitetysti kalibroituja filttereitä
  • Laitteiden validoinnit tehdään standardien mukaisesti

Huoltomme piirissä olevat spektrofotometrit

Filtterisetin uudelleenkalibrointi (re-calibration)

Uudelleenkalibrointi mm. seuraaville fotometrien filtteriseteille:

  • Hellma
  • Medelco
  • Spectronic
Fotometrin huolto

Hitachi spektrofotometri


Fotometrin huolto

Genesys fotometri

Meiltä myös alkuperäisvalmisteiset varaosat laboratorio- ja lääkintälaitteisiin.

Mitä spektrofotometrin huollossa tehdään?

Spektrophototometrin huollossa fotometrin linssit puhdistetaan, lamput vaihdetaan ja valotiet tarkastetaan ja tarvittaessa säädetään, valonsuojien kunto tarkastetaan ja tarvittaessa vaihdetaan, suorituskyky mitataan, kuluneet osat vaihdetaan ja laite kalibroidaan referenssi kalibrointistandardeilla, kuten esimerkiksi aallonpituuden- ja kaistanleveyden tarkkuus.

Huoltomme piirissä ovat ultraviolettia ja näkyvää valoa käyttävät, eli UV/VIS spektrofotometrit. UV VIS spektrofotometrejä käytetään muun muassa kemianalan tutkimuksissa.

Spektrofotometrejä ja fotometrejä käyttävät huoltoyhteistyöasiakkaamme ovat tyypillisesti tehtaiden ja tutkimuskeskusten laboratorioita. Asiakkaanamme saat jokaisesta huollosta kirjallisen sähköisen dokumentaation, josta ilmenee fotometrin kunto ja mittaustulokset.

Spekkareissa käytetään Tungsten, Halogen tai Deuterium lamppuja. Varastostamme löytyy yleisimmät spektrofotometrien UV/VIS lamput, joita voit myös tilata suoraan asiakaspalvelustamme.

Mikä on spektrofotometri?

Spektrofotometri eli ”spekkari” on laite, joka mittaa aineiden sähkömagneettisen säteilyn absorptiota eri aallonpituuksilla.

Aineen absorptio ja heijastaminen tietyillä aallonpituuksilla riippuu aineen kemiallisesta koostumuksesta.

Lasiin tai muuhun vastaavaan aineeseen tehtyjen uurteiden avulla spektrofotometri hajottaa valon spekteriksi. Spektrissä on ohuita lähekkäisiä yhdensuuntaisia spektriviivoja. Tätä kautta pystytään tutkimaan aineen ominaisuuksia.

Spektrofotometrin mittaustavan johdosta laite tulisi sijoittaa laboratoriossa puhtaalle pöydälle ja erilleen sellaisista laitteista, jotka aiheuttavat tärinää, kuten esimerkiksi sentrifugit. Lisäksi spektrofotometri tulisi suojata kosteudelta ja pölyltä sekä suoralta auringon valolta.

Hitachin yleisiä spektrofotometrejä

Muiden merkkien ohella Hitachi spektrofotometri kuuluu huoltomme piiriin. Alla esimerkkejä Hitachin yleisimmäistä huolletuista laitteista. Meiltä myös Hitachi varaosat. Kysy lisää asiakaspalvelusta.

Hitachi U-2900 spektrofotometri

Lue lisää

(UV-Visible Spectrophotometers Double-Beam)

Hitachi uv vis spektrofotometri. U-2900 spektrofotometri on kahdella valon säteellä toimiva laite, joka tarjoaa helppokäyttöisyyden lisäksi korkealuokkaista suorituskykyä ja luotettavuutta.

Hitachi U-2900 spektrofotometri on käytössä vakaa ja hiljainen.

Laite on varustettu käyttöä helpottavalla suurella lcd-näytöllä.

U-2900 sopii pienille näytemäärille useisiin eri käyttökohteisiin rutiinitehtävistä tutkimukseen.

Hitachi U-3900 spektrofotometri

Lue lisää

(UV-Visible Spectrophotometers Research-Grade U-3900/3900H)

Hitachi uv vis spektrofotometri. Kattava kahden valon säteen ja yhden tai kahden monokromaattorin järjestelmä tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia muun muassa tehokkaaseen tutkimuskäyttöön, bioteknologiaan ja uusien materiaalien testaamiseen.

Molemmat järjestelmät takaavat korkean suorituskyvyn ja laajamittaiset tutkimustason ratkaisut, jotka sopivat vaativiinkin kohteisiin.

Kahden säteen vakaus tarjoaa paremman tarkkuuden ja toistettavuuden pidennetyssä käytössä.

Hitachi U-5100 spektrofotometri

Lue lisää

(UV-Visible Spectrophotometer U-5100 Ratio-Beam)

Hitachi uv vis spektrofotometri. Lähtötason U-5100 spektrofotometri sopii laajasti erilaisiin käyttökohteisiin opetuskäytöstä ympäristötestaamiseen sekä myös rutiininomaiseen laaduntarkkailuun.

U-5100 spekkari on hiljainen, vakaa ja laitteessa on pitkän elinkaaren Xe lamppu.

Kompakti muotoilu yhdessä keveyden kanssa helpottaa laitteen sijoittamista pienempäänkin työpisteeseen.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Intermed Oy on laboratorio- ja lääkintälaitehuoltoihin erikoistunut yritys. Olemme toimineet alalla jo 25-vuotta. Fotometrien huolto on kuulunut huoltovalikoimamme miltei koko olemassaolomme ajan.

Huoltaessamme spektrofotometrinne, annamme mielellämme tarjouksen myös muista huoltomme piirissä olevien laboratoriolaitteiden huollosta. Lisätietoa asiakaspalvelustamme.

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua ja kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä- sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

Tutkimuksesi turvaaja - We keep your research running