Spektrofotometrin huolto

Spektrofotometrin huolto ja fotometrin huolto useisiin markkinoilla oleviin laitteisiin ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti. Huoltomme piirissä muun muassa Genesys, Thermo Scientific, Hitachi, Eppendorf, Macherey Nagel ja Shimadzu spektrofotometrit sekä Merck Nova fotometrit. Meitä myös filtterisettien kalibrointipalvelut ja varaosat, kuten UV ja Vis- lamput.

Asennamme, huollamme, kalibroimme ja korjaamme fotometrit ja spektrofotometrit. Kauttamme spekkarien UV-lamput, VIS-lamput, Tungsten lamput ja Halogen lamput.

Tilaa spektrofotometrin huolto

Huoltotilaukset

huolto(at)intermed.fi

Tiedustelut

toimisto(at)intermed.fi

Asiakaspalvelu

+358 9 773 1100

Huoltomme piirissä olevat spectrofotometrit (merkit)

Filtterisetin uudelleenkalibrointi (Re-calibration)

Uudelleenkalibrointi mm. seuraaville fotometrien filtteriseteille:

  • Hellma
  • Medelco
  • Spectronic
Fotometrin huolto

Hitachi spectrofotometri


Fotometrin huolto

Genesys fotometri

Spektrofotometri tulee huoltaa säännöllisesti

Mittaustulosten oikeellisuuden varmistamiseksi tulee spektrofotometrin huolto suorittaa säännöllisesti. Säännöllisesti huollettu fotometri toimii oikein ja luotettavasti koko elinkaarensa ajan.

Meiltä UV-VIS spectrofotometrin ja fotometrin huoltopalvelut vuosien kokemuksella. Olemme huoltaneet ja kalibroineet spectrofotometrejä eli “spekkareita” jo miltei 20 vuoden ajan.

Fotometrin huolto suoritetaan aina laitevalmistajan määrittelemien ohjeiden mukaan. Käytämme testauksessa jäljitetysti kalibroituja filttereitä ja validoinnit standardin mukaisesti.

Yleistä tietoa huollosta (fotometrin huolto)

Spectrophototometrin huollossa fotometrin linssit puhdistetaan, lamput vaihdetaan ja valotiet tarkastetaan ja tarvittaessa säädetään, valonsuojien kunto tarkastetaan ja tarvittaessa vaihdetaan, suorituskyky mitataan, kuluneet osat vaihdetaan ja laite kalibroidaan referenssi kalibrointistandardeilla, kuten esimerkiksi aallonpituuden- ja kaistanleveyden tarkkuus.

Huollosta asiakas saa asianmukaisen, sähköisen dokumentaation fotometrin kunnosta sekä mittaustulokset.

Huoltomme piirissä ovat ultravioletti ja näkyvänvalon eli UV/VIS valoa käyttävät spectrofotometrit, joita käytetään mm. kemian alan tutkimuksissa. Tyypilliset spektrofotometriasiakkaamme ovat tehtaiden ja tutkimuskeskusten laboratorioita.

Spekkareissa käytetään Tungsten, Halogen tai Deuterium lamppuja. varastostamme löytyy yleisimmät spectrofotometrien UV/VIS lamput, joita voi tilata tarvittaessa asiakaspalvelustamme huolto(at)intermed.fi

Yleistä tietoa laitteista (fotometrin huolto)

Spektrofotometri eli ”spekkari” on laite, joka mittaa aineiden sähkömagneettisen säteilyn absorptiota eri aallonpituuksilla. Aineen absorptio ja heijastaminen tietyillä aallonpituuksilla riippuu aineen kemiallisesta koostumuksesta. Spekrtofotometri hajottaa valon spkteriksi hyvin ohuita lähekkäisiä yhdensuuntaisia lasiin tai muuhun vastaavaan aineeseen tehtyjen uurteiden avulla ja tätä kautta pystytään tutkimaan aineen ominaisuuksia.

Fotometri tulisi sijoittaa laboratoriossa puhtaalle pöydälle ja erilleen laitteista, jotka aiheuttavat tärinää, kuten esimerkiksi sentrifugit. Laitetta tulisi suojata kosteudelta ja pölyltä sekä suoralta auringon valolta.

Hitachin yleisiä spektrofotometrejä (fotometrin huolto)

Muun muassa Hitachin spektrofotometrit kuuluvat huoltomme piiriin. Alla esimerkkejä Hitachin yleisimmäistä laitteista.

Hitachi U-2900 spektrofotometri

Lue lisää

(UV-Visible Spectrophotometers Double-Beam)

U-2900 spektrofotometri on kahdella valon säteellä toimiva laite, joka tarjoaa helppokäyttöisyyden lisäksi korkealuokkaista suorituskykyä ja luotettavuutta.

Hitachi U-2900 spektrofotometri on käytössä vakaa ja hiljainen.

Laite on varustettu käyttöä helpottavalla suurella lcd-näytöllä.

U-2900 sopii pienille näytemäärille useisiin eri käyttökohteisiin rutiinitehtävistä tutkimukseen.

Hitachi U-3900 spektrofotometri

Lue lisää

(UV-Visible Spectrophotometers Research-Grade U-3900/3900H)

Kattava kahden valon säteen ja yhden tai kahden monokromaattorin järjestelmä tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia muun muassa tehokkaaseen tutkimuskäyttöön, bioteknologiaan ja uusien materiaalien testaamiseen.

Molemmat järjestelmät takaavat korkean suorituskyvyn ja laajamittaiset tutkimustason ratkaisut, jotka sopivat vaativiinkin kohteisiin.

Kahden säteen vakaus tarjoaa paremman tarkkuuden ja toistettavuuden pidennetyssä käytössä.

Hitachi U-5100 spektrofotometri

Lue lisää

(UV-Visible Spectrophotometer U-5100 Ratio-Beam)

Ympäristöystävällistä tehokkuutta.

Lähtötason U-5100 spektrofotometri sopii laajasti erilaisiin käyttökohteisiin opetuskäytöstä ympäristötestaamiseen sekä myös rutiininomaiseen laaduntarkkailuun.

U-5100 spekkari on hiljainen, vakaa ja laitteessa on pitkän elinkaaren Xe lamppu.

Kompakti muotoilu yhdessä keveyden kanssa helpottaa laitteen sijoittamista pienempäänkin työpisteeseen.

Intermed Oy:n yhteystiedot

Intermed Oy on laboratorio- ja lääkintälaitehuoltoihin erikoistunut yritys. Olemme toimineet alalla jo 25-vuotta. Fotometrien huolto on kuulunut huoltovalikoimamme miltei koko olemassaolomme ajan.

Huoltaessamme spektrofotometrinne, annamme mielellämme tarjouksen myös muista huoltomme piirissä olevien laboratoriolaitteiden huollosta. Lisätietoa asiakaspalvelustamme.

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua sekä kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

Tutkimuksesi turvaaja - We keep your research running