Fotometrin huolto

Mittaustulosten oikeellisuuden varmistamiseksi tulee fotometrin huolto suorittaa säännöllisesti. Vain säännöllisesti huollettu fotometri toimii oikein ja luotettavasti koko elinkaarensa ajan.

Intermed Oy:ltä fotometrin huolto ja spectrofotometrin huoltopalvelut vuosien kokemuksella. Olemme huoltaneet ja kalibroineet spectrofotometrejä eli “spekkareita” jo miltei 20 vuoden ajan. Suoritamme fotometrin huollon laitevalmistajan määrittelemien ohjeiden mukaan.

  • Asennamme, huollamme, kalibroimme ja korjaamme fotometrit ja spektrofotometrit
  • Kauttamme spekkarien UV-lamput, VIS-lamput, Tungsten lamput ja Halogen lamput

Tilaa fotometrin huolto

Tilaa laboratoriosi fotometrin huolto, kalibrointi tai vikakorjaus Intermed Oy:n asiakaspalvelusta. Meiltä myös spektrofotometrin validointi (OQ) ja asiakkaan oman filtterisetin uudelleen kalibrointi (Re-calibration).

Fotometrin huolto – huollon piirissä olevat spectrofotometrimerkit:

Fotometrin huolto

Hitachi spectrofotometri

Filtterisetin uudelleen kalibrointi (Re-calibration)

Uudelleen kalibrointi mm. seuraaville fotometrien filtteriseteille:

  • Hellma
  • Medelco
  • Spektronic

Lisätietoja asiakaspalvelustamme

Ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua kaikissa laboratoriolaitteiden huoltoon liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä!

Valtakunnallinen asiakaspalvelunumero: 09 773 1100
Huoltotilaukset: huolto(at)intermed.fi tai huoltotilauslomake
Varaosatilaukset: varaosatilauslomake
Tiedustelut ja tarjouspyynnöt: toimisto(at)intermed.fi tai yhteydenottolomake

Fotometrin huolto – yleistä tietoa huollosta

Fotometrin huollossa spektrofotometrin linssit puhdistetaan, lamput vaihdetaan ja valotiet säädetään, suorituskyky mitataan, kuluneet osat vaihdetaan ja laite kalibroidaan referenssi kalibrointistandardeilla, kuten esimerkiksi aallonpituuden- ja kaistanleveyden tarkkuus.

Fotometrin huolto

Genesys fotometri

Huollosta asiakas saa asianmukaisen, sähköisen dokumentaation fotometrin kunnosta sekä mittaustulokset.

Huoltomme piirissä ovat ultravioletti eli UV/VIS  valoa käyttävät spectrofotometrit, joita käytetään mm. kemian alan tutkimuksissa. Tyypilliset spektrofotometriasiakkaamme ovat tehtaiden ja tutkimuskeskusten laboratorioita.

Spekkareissa käytetään Tungsten tai Deuterium lamppuja. Näiden lisäksi varastostamme löytyy yleisimmät spectrofotometrien UV/VIS lamput, joita voi tilata tarvittaessa asiakaspalvelustamme huolto(at)intermed.fi

Fotometrin huolto – yleistä tietoa laitteista

Spektrofotometri eli “spekkari” on laite, joka mittaa aineiden sähkömagneettisen säteilyn absorptiota eri aallonpituuksilla. Aineen absorptio ja heijastaminen tietyillä aallonpituuksilla riippuu aineen kemiallisesta koostumuksesta. Spekrtofotometri hajottaa valon spkteriksi hyvin ohuita lähekkäisiä yhdensuuntaisia lasiin tai muuhun vastaavaan aineeseen tehtyjen uurteiden avulla ja tätä kautta pystytään tutkimaan aineen ominaisuuksia.

Fotometri tulisi sijoittaa laboratoriossa puhtaalle pöydälle ja erilleen laitteista, jotka aiheuttavat tärinää, kuten esimerkiksi sentrifugit. Laitetta tulisi suojata kosteudelta ja pölyltä.

Tilaa fotometrin huolto

Intermed Oy

Intermed Oy on laboratorio- ja lääkintälaitehuoltoihin erikoistunut yritys. Olemme toimineet alalla jo 25-vuotta. Fotometrien huolto on kuulunut huoltovalikoimamme miltei koko olemassaolomme ajan.

Huoltaessamme spektrofotometrinne, annamme mielellämme tarjouksen myös muista huoltomme piirissä olevien laboratoriolaitteiden huollosta. Lisätietoa asiakaspalvelustamme.

 

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua sekä kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

Tutkimuksesi turvaaja – We keep your research running