Spektrofotometrin ja fotometrin huolto

Spektrofotometrin huolto ja fotometrin huolto kustannustehokkaasti lähes 20v kokemuksella. Huoltomme piirissä muun muassa Genesys, Thermo Scientific, Hitachi, Eppendorf, Macherey Nagel ja Shimadzu spektrofotometrit sekä Merck Nova fotometrit. Meiltä myös filtterisettien kalibrointipalvelut ja varaosat, kuten UV VIS -lamput.

Meiltä saat monipuoliset palvelut – fotometri ja spektrofotometri huolto, korjaus, kalibrointi ja asennus. Kauttamme myös UV VIS spektrofotometri -lamput, Tungsten lamput ja Halogen lamput.

Tilaa spektrofotometrin huolto

Huoltotilaukset

huolto(at)intermed.fi

Tiedustelut

toimisto(at)intermed.fi

Asiakaspalvelu

+358 9 773 1100

Spektrofotometri ja fotometri tulee huoltaa säännöllisesti

Mittaustulosten oikeellisuuden varmistamiseksi spektrofotometri ja fotometri tulee huoltaa säännöllisesti. Vain säännöllisesti huollettu laite toimii oikein ja luotettavasti koko elinkaarensa ajan.

Meiltä saat UV VIS spektrofotometri ja fotometri -laitteiden huollot kilpailukykyiseen hintaan vuosien kokemuksella. Olemme huoltaneet ja kalibroineet spektrofotometrejä eli “spekkareita” lähes 20 vuoden ajan.

Laatusertifioitua Spektrofotometrin ja fotometrin huoltopalvelua

Sekä Intermed että päämiehemme ovat laatusertifioituja huoltoyrityksiä.

Spektrofotometrin ja fotometrin huoltotyö suoritetaan aina laitevalmistajan määrittelemien ohjeiden mukaan. Kaikista korjauksista, huolloista ja laitetarkastuksista vastaavat ammattitaitoiset ja tehdaskoulutetut huoltoteknikot.

Huollon jälkeen jokainen laite testataan. Laitteiden testauksessa käytämme jäljitetysti kalibroituja filttereitä ja validoinnit tehdään standardien mukaisesti.

Huoltomme piirissä olevat spektrofotometrit (merkit)

Filtterisetin uudelleenkalibrointi (re-calibration)

Uudelleenkalibrointi mm. seuraaville fotometrien filtteriseteille:

  • Hellma
  • Medelco
  • Spectronic
Fotometrin huolto

Hitachi spektrofotometri


Fotometrin huolto

Genesys fotometri

Tietoa huollosta (spektrofotometrin / fotometrin huolto)

Spectrophototometrin huollossa fotometrin linssit puhdistetaan, lamput vaihdetaan ja valotiet tarkastetaan ja tarvittaessa säädetään, valonsuojien kunto tarkastetaan ja tarvittaessa vaihdetaan, suorituskyky mitataan, kuluneet osat vaihdetaan ja laite kalibroidaan referenssi kalibrointistandardeilla, kuten esimerkiksi aallonpituuden- ja kaistanleveyden tarkkuus.

Huollosta asiakas saa asianmukaisen, sähköisen dokumentaation fotometrin kunnosta sekä mittaustulokset.

Huoltomme piirissä ovat ultravioletti ja näkyvänvalon eli UV/VIS valoa käyttävät spectrofotometrit, joita käytetään muun muassa kemianalan tutkimuksissa. Spektrofotometrejä ja fotometrejä käyttävät huoltoyhteistyöasiakkaamme ovat tyypillisesti tehtaiden ja tutkimuskeskusten laboratorioita.

Spekkareissa käytetään Tungsten, Halogen tai Deuterium lamppuja. varastostamme löytyy yleisimmät spectrofotometrien UV/VIS lamput, joita voi tilata tarvittaessa asiakaspalvelustamme huolto(at)intermed.fi

Tietoa laitteista (spektrofotometrin / fotometrin huolto)

Spektrofotometri eli ”spekkari” on laite, joka mittaa aineiden sähkömagneettisen säteilyn absorptiota eri aallonpituuksilla. Aineen absorptio ja heijastaminen tietyillä aallonpituuksilla riippuu aineen kemiallisesta koostumuksesta.

Spektrofotometri hajottaa valon spkteriksi hyvin ohuita lähekkäisiä yhdensuuntaisia lasiin tai muuhun vastaavaan aineeseen tehtyjen uurteiden avulla ja tätä kautta pystytään tutkimaan aineen ominaisuuksia.

Fotometri tulisi sijoittaa laboratoriossa puhtaalle pöydälle ja erilleen laitteista, jotka aiheuttavat tärinää, kuten esimerkiksi sentrifugit.

Laite tulisi suojata kosteudelta ja pölyltä sekä suoralta auringon valolta.

Hitachin yleisiä spektrofotometrejä

Muun muassa Hitachin spektrofotometrit kuuluvat huoltomme piiriin. Alla esimerkkejä Hitachin yleisimmäistä laitteista.

Hitachi U-2900 spektrofotometri

Lue lisää

(UV-Visible Spectrophotometers Double-Beam)

U-2900 spektrofotometri on kahdella valon säteellä toimiva laite, joka tarjoaa helppokäyttöisyyden lisäksi korkealuokkaista suorituskykyä ja luotettavuutta.

Hitachi U-2900 spektrofotometri on käytössä vakaa ja hiljainen.

Laite on varustettu käyttöä helpottavalla suurella lcd-näytöllä.

U-2900 sopii pienille näytemäärille useisiin eri käyttökohteisiin rutiinitehtävistä tutkimukseen.

Hitachi U-3900 spektrofotometri

Lue lisää

(UV-Visible Spectrophotometers Research-Grade U-3900/3900H)

Kattava kahden valon säteen ja yhden tai kahden monokromaattorin järjestelmä tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia muun muassa tehokkaaseen tutkimuskäyttöön, bioteknologiaan ja uusien materiaalien testaamiseen.

Molemmat järjestelmät takaavat korkean suorituskyvyn ja laajamittaiset tutkimustason ratkaisut, jotka sopivat vaativiinkin kohteisiin.

Kahden säteen vakaus tarjoaa paremman tarkkuuden ja toistettavuuden pidennetyssä käytössä.

Hitachi U-5100 spektrofotometri

Lue lisää

(UV-Visible Spectrophotometer U-5100 Ratio-Beam)

Ympäristöystävällistä tehokkuutta.

Lähtötason U-5100 spektrofotometri sopii laajasti erilaisiin käyttökohteisiin opetuskäytöstä ympäristötestaamiseen sekä myös rutiininomaiseen laaduntarkkailuun.

U-5100 spekkari on hiljainen, vakaa ja laitteessa on pitkän elinkaaren Xe lamppu.

Kompakti muotoilu yhdessä keveyden kanssa helpottaa laitteen sijoittamista pienempäänkin työpisteeseen.

Intermed Oy:n yhteystiedot

Intermed Oy on laboratorio- ja lääkintälaitehuoltoihin erikoistunut yritys. Olemme toimineet alalla jo 25-vuotta. Fotometrien huolto on kuulunut huoltovalikoimamme miltei koko olemassaolomme ajan.

Huoltaessamme spektrofotometrinne, annamme mielellämme tarjouksen myös muista huoltomme piirissä olevien laboratoriolaitteiden huollosta. Lisätietoa asiakaspalvelustamme.

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua sekä kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

Tutkimuksesi turvaaja - We keep your research running