Ilmannäytekerääjän huolto

MAS-100 tai MAS-100NT ilmannäytekerääjän huolto Intermediltä. Teemme huollot kustannustehokkaasti, nopeasti ja ammattitaidolla. Voit lähettää laitteen huoltoon Vantaan toimipisteeseemme.

Tehdaskoulutettu henkilökuntamme kalibroi ja korjaa MAS-100 ilmannäytekerääjät.

Tilaa ilmannäytekerääjän huolto

Huoltotilaukset

huolto(at)intermed.fi

Tiedustelut

toimisto(at)intermed.fi

Asiakaspalvelu

+358 9 773 1100

Huoltomme piirissä olevat MBV MAS 100 ilmannäytekerääjät

MBV MAS 100 ilmannäytekerääjän huolto | Intermed Oy

Intermed on tarjonnut laadukasta MBV MAS100 ilmannäytekerääjän huolto- ja korjauspalvelua jo yli 15 vuoden ajan. Kehittämällä huoltoon liittyviä prosesseja, on asiakkaan ilmannäytekerääjä tuotankokäytöstä poissa mahdollisimman lyhyen ajan. Laitteen voi lähettää tai tuoda huoltoon Vantaan toimipisteeseemme.

Ilmannäytekerääjän huolto – tietoa huollosta

Ilmannäytekerääjän huolto ja kalibrointi suoritetaan pääsääntöisesti Intermed Oy:n Vantaan toimipisteessä. Pienen fyysisen koon ansiosta huollettava laite on helposti lähetettävissä toimipisteeseemme.

Ennen lähetystä ilmannäytekerääjä tulee pakata huolellisesti. Laitteen lähetyslaatikkoon tulee liittää mukaan laitteen palautusosoite ja lähettäjän yhteystiedot.

Laitteen voi halutessa toimittaa toimipisteeseemme henkilökohtaisesti. Mikäli laitteessa on ilmennyt vikaa, pyydämme viasta lyhyen kuvauksen lähetyksen liitteeksi.

Laitteen saavuttua toimipisteellemme suoritamme ilmannäytekerääjälle laitevalmistajan (MBV Ltd -MBV AG) määrittelemät mittaukset ja muut huoltotoimenpiteet. Huollon jälkeen asiakaa saa sähköisessä muodossa tulostettavan kattavan raportin ilmannäytekerääjälle tehdyistä huoltotoimenpiteistä.

Ilmannäytekerääjät (Microbial Air Samplers) – yleistä tietoa

Ilmannäytekerääjiä käytetään muun muassa elintarvike-, juoma-,  kosmetiikka- ja lääketehtaissa sekä muissa steriileissä ympäristöissä, joissa ilman tulee olla erityisen puhdas.

Ilmannäytekerääjät analysoivat ilmassa olevien mikrobien määrää. Tästä syystä myös ilmannäytekerääjän säännöllinen huolto ja kalibrointi laitteen oikean toiminnan varmistamiseksi on tärkeää. Mikäli laitetta ei huolleta säännöllisesti, ei mittaustuloksia tai laitteen oikeaa toimintaa voida varmentaa.

Intermed Oy:n yhteystiedot

Intermed Oy:n asiakaspalvelu palvelee kaikissa laboratoriolaitteiden huoltoon liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä!

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua sekä kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja