Ilmannäytekerääjän huolto

Ilmannäytekerääjän huolto (MAS-100 & MAS-100 NT) Intermediltä. Teemme huollot kustannustehokkaasti, ammattitaitoisesti ja lyhyellä vasteajalla. Voit myös lähettää laitteen huoltoon Vantaan toimipisteeseemme.

Tehdaskoulutettu henkilökuntamme kalibroi ja korjaa MAS-100 ilmannäytekerääjät.

Pyydä huoltotarjous

Huoltotilaukset

huolto(at)intermed.fi

Tiedustelut

toimisto(at)intermed.fi

Asiakaspalvelu

+358 9 773 1100

MAS-100 ilmannäytekerääjän huolto (MBV)

Huoltomme piirissä olevat MAS 100 ilmannäytekerääjät:

  • MAS-100 NT
  • MAS-100 Eco

Pyydä tarjous MAS-100 ilmannäytekerääjän huollolle asiakaspalvelustamme.

Voit myös tuoda tai lähettää MAS-100 ilmannäytekerääjän huoltoon Vantaan toimipisteeseemme.

 

(tutustu laitteisiin valmistajan verkkosivuilla: MAS-100 NT ja MAS-100 Eco)

MAS-100 ja MAS-100 NT ilmannäytekerääjän huolto | Intermed Oy

Tietoa ilmannäytekerääjän huollosta

Ilmannäytekerääjän huolto ja kalibrointi tehdään Intermed Oy:n Vantaan huoltoyksikössä. Pienen fyysisen koon ansiosta huollettava laite voidaan lähettää huoltoon.

Ennen lähetystä pakkaa laite huolellisesti ja liitä mukaan laitteen palautusosoite sekä lähettäjän yhteystiedot. Laitteen voi halutessa toimittaa toimipisteeseemme henkilökohtaisesti. Mikäli laitteessa on normaalin huollon lisäksi vikaa, lisää mukaan lyhyt kuvaus vian laadusta.

Laitteen saavuttua Vantaan toimipisteellemme suoritamme ilmannäytekerääjälle laitevalmistajan (MBV Ltd -MBV AG) määrittelemät mittaukset ja huoltotoimenpiteet. Huollon jälkeen laite palautetaan viipymättä ja asiakkaalle lähetetään sähköpostitse raportti ilmannäytekerääjälle tehdyistä huoltotoimenpiteistä.

Diatermialaitteiden huoltoja yli 15 vuoden kokemuksella

Olemme tarjonneet valmistajan MBV ilmannäytekerääjien (MAS-100 ja MAS-100 NT) korkealaatuista huolto- ja korjauspalvelua jo yli 15 vuoden ajan.

Jatkuvasti kehittämällä huoltoomme liittyviä prosesseja, on ilmannäytekerääjän huoltotoimenpiteiden läpimenoaika saatu mahdollisimman lyhyeksi huollon korkeasta laadusta tinkimättä. Huollon nopea läpimenoaika mahdollistaa, että asiakkaan ilmannäytekerääjä on tuotantokäytöstä poissa vain lyhyen ajan.

Microbial Air Samplers ilmannäytekerääjät

Ilmannäytekerääjiä käytetään muun muassa elintarvike-, juoma-,  kosmetiikka- ja lääketehtaissa sekä muissa steriileissä ympäristöissä, joissa ilman tulee olla erityisen puhdas.

Ilmannäytekerääjät analysoivat ilmassa olevien mikrobien määrää. Tästä syystä myös ilmannäytekerääjän säännöllinen huolto ja kalibrointi laitteen oikean toiminnan varmistamiseksi on tärkeää.

Mikäli laitetta ei huolleta säännöllisesti, ei mittaustuloksia tai laitteen oikeaa toimintaa voida varmentaa.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Intermed Oy:n asiakaspalvelu palvelee kaikissa laboratoriolaitteiden huoltoon liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä!

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua ja kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä- sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja