Kalorimetrin huolto

Tilaa kalorimetrin huolto tai vikakorjaus. Tarjoame monipuoliset huoltopalvelut vuosien kokemuksella ja hyvällä vasteajalla. Palvelualueemme kattaa koko Suomen. Olemme erikoistuneet IKA Werke pommikalorimetrien huoltoon.

Intermed Oy tarjoaa kalorimetrin huolto ja vikakorjauspalvelut ammattitaidolla vuosien kokemuksella ja hyvällä vasteajalla, koko Suomen alueella.

Tilaa IKA Werke pommikalorimetrin huolto

Huoltotilaukset

huolto(at)intermed.fi

Tiedustelut

toimisto(at)intermed.fi

Asiakaspalvelu

+358 9 773 1100

Meiltä voit tilata myös

  • Kalorimetrin varaosat
  • Kalorimetrin kalibroinnit

Huoltomme piirissä muun muassa seuraavat IKA-Werke pommikalorimetrit

  • IKA C1
  • IKA C200
  • IKA C2000
  • IKA C5000
  • IKA C6000

 

Kalorimetrin huolto

Kalorimetrin huolto – yleistä tietoa huollosta

Pommikalorimetrin huolto suoritetaan asiakkaan luona. Huoltomme sopii määräaikaishuollon ajankohdan jo hyvissä ajoin ennen huollon varsinaista ajankohtaa. Varastostamme löytyy tarvittaessa myös IKA Werke pommikalorimetrien varaosat.

Yleistä tietoa kalorimetreistä

Huoltomme piirissä olevia IKA-Werken pommikalorimetrejä on käytössä lähinnä energialaitoksien laboratoriossa. Näissä kalorimetrejä käytetään polttoaineiden lämpöarvojen mittaukseen eli näytteen palamisen aiheuttaman kuumuuden mittaamiseen happirikkaissa olosuhteissa. Palamisen lämpötila voi nousta mitattaessa jopa 1000 asteeseen. Kalorimetrilla saatava tulos kertoo näytteen laadusta, fyysisestä ja kemiallisesta koostumuksesta.

Ensimmäiset pommikalorimetrit on kehitetty jo 1700- luvun loppupuolella, joten aivan uudesta keksinnöstä ei ole kyse. Markkinoilla on monia eri periaatteella toimivia kalorimetrejä käytössä (titraatio-, kaasu- ja reaktio kalorimetrit). IKA-Werken kalorimetrit ovat niin kutsuttuja happipommikalorimetrejä.

Intermed Oy:n yhteystiedot

Kysy lisää asiakaspalvelustamme. Voit myös tilata vikahuollon, määräaikaishuollon tai jättää muun yhteydenottopyynnön.

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua sekä kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja