Kalometrin huolto (pommikalorimetri)

Kalorimetrin huolto ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. Valtakunnallinen huoltoverkostomme takaa huolloille lyhyet vasteajat ja hyvän kustannustehokkuuden. Olemme erikoistuneet IKA Werke pommikalorimetrien huoltoon. Pyydä laitteellenne huoltotarjous asiakaspalvelustamme.

Valtakunnallinen kalorimetrin huolto & vikakorjauspalvelu ammattitaidolla, vuosien kokemuksella ja hyvällä vasteajalla.

Pyydä huoltotarjous

Huoltotilaukset

huolto(at)intermed.fi

Tiedustelut

toimisto(at)intermed.fi

Asiakaspalvelu

+358 9 773 1100

Meiltä voit tilata myös

  • Kalorimetri kalibroinnit

Kalorimetrin huolto (IKA-WERKE pommikalorimetri)

Huoltomme piirissä muun muassa seuraavat IKA-Werke kalorimetrit.

  • IKA C1 pommikalorimetri
  • IKA C200 pommikalorimetri
  • IKA C2000 pommikalorimetri
  • IKA C5000 pommikalorimetri
  • IKA C6000 pommikalorimetri

Pyydä tarjous kalorimetrinne huollolle asiakaspalvelustamme.

Mikäli laiteenne ei ole listattuna yllä, ystävällisesti ota yhteyttä.

Kalorimetrin huolto | kalorimetri | pommikalorimetri | Intermed Oy

Kalorimetrin huolto kotimaiselta Intermediltä (Suomen suurin yksityinen)

Olemme kotimainen sertifioitu kalorimetrin huoltoja tarjoavana yritys. Huollamme kalorimetrit kuntoon asiantuntevasti ja vuosien kokemuksella.

Jotta voimme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman laadukasta huoltopalvelua ja varaosien nopeat toimitukset valtakunnallisesti, varastoimme kaikkia yleisiä kalorimetrien (pommikalorimetrit) varaosia.

Tehdaskoulutetut huoltoinsinöörimme saavat kalorimetrien huollot valmiiksi lähes poikkeuksetta yhdellä käyntikerralla, ilman tarpeettomia viivästyksiä. Olemmekin saaneet paljon kiitosta huoltojemme täsmällisyydestä ja ripeydestä.

Kalorimetrin huoltopalvelua Suomessa ja Euroopassa

Kattava kalorimetrien huoltoverkostomme ulottuu Suomessa etelästä pohjoiseen. Palvelemme Suomessa valtakunnallisesti neljästä toimipisteestä käsin. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

Tarjoamme lisäksi yhtäveroisesti laadukasta ja kustannustehokasta huoltopalvelua myös Pohjoismaissa sekä Euroopassa, kansainvälisen huoltoyhteistyöverkostomme kautta.

Huoltoyhteistyöverkoston kautta voit tilata kalorimetrin huollon mihin tahansa maahan Euroopassa tai Pohjoismaissa, suoraan valtakunnallisesta asiakaspalvelustamme. Lue lisää TIMANT-huoltoyhteistyöverkostosta.

Kalorimetrin määräaikaishuolto sopimuksella tai ilman

Kalorimetrin määräaikaishuolto suoritetaan aina asiakkaan toimitiloissa. Mikäli olette jo sopimusasiakkaamme, kalorimetrien määräaikaishuolloista vastaava asiakaspalveluhenkilömme sopii kanssanne huollon ajankohdan aina hyvissä ajoin ennen kalorimetrin määräaikaishuoltovälin täyttymistä.

Sopimushuollolla saat kalorimetrin määräaikaishuolloissa käyttöösi parhaan kustannustehokkuuden. Meiltä voit toki aina tilata huollon myös ilman sopimusta. Kaikki huoltopalvelumme ovat kilpailukykyisesti hinnoiteltuja, myös ilman sopimusta.

Säännöllisesti suoritettu määräaikaishuolto pitää kalorimetrin luotettavassa toimintakunnossa laitteen koko elinkaaren ajan. Asiakkaanamme sinun ei tarvitse seurata kalorimetrin määräaikaishuoltovälin täyttymistä, huolehdimme puolestasi jokaisen laitteen säännöllisestä huoltotaajuudesta. Toimitamme lisäksi jokaisesta määräaikaishuollosta kirjallisen raportin huoltojen helppoa seurantaa ja arkistointia varten.

Kalorimetri (yleistä tietoa)

Markkinoilla on monia eri periaatteella toimivia kalorimetrejä käytössä (titraatio-, kaasu- ja reaktio kalorimetrit). IKA-Werken kalorimetrit ovat niin kutsuttuja happipommikalorimetrejä. Ensimmäiset pommikalorimetrit kehitettiin 1700- luvun loppupuolella, joten aivan uudesta keksinnöstä ei ole kyse.

Huoltopalvelumme piirissä olevia, valmistajan IKA-Werke pommikalorimetrejä, on käytössä esimerkiksi energialaitosten laboratorioissa. Energialaitokset käyttävät kalorimetrejä esimerkiksi polttoaineiden lämpöarvojen mittaukseen, eli näytteen palamisen aiheuttaman kuumuuden mittaamiseen happirikkaissa olosuhteissa.

Kun laitetta käytetään, palamisen lämpötila kalorimetrin sisällä voi nousta mitattaessa jopa 1000 asteeseen. Kalorimetrilla saatava tulos kertoo näytteen laadusta, fyysisestä ja kemiallisesta koostumuksesta.

Intermed Oy:n yhteystiedot

Kysy lisää asiakaspalvelustamme. Voit myös tilata vikahuollon, määräaikaishuollon tai jättää muun yhteydenottopyynnön.

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua ja kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä- sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja