Kalorimetrin huolto

Intermed Oy tarjoaa kalorimetrin huolto ja vikakorjauspalvelut ammattitaidolla vuosien kokemuksella ja hyvällä vasteajalla, koko Suomen alueella.

Intermed Oy huoltaa ja korjaa IKA Werke pommikalorimetrit vankalla ammattitaidolla

Tilaa IKA pommikalorimetrin huolto

Tilaa IKA pommikalorimetrin huolto tai vikakorjaus Intermed Oy:n asiakaspalvelusta. Ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua mielellään ja on valmis vastaamaan kysymyksiin. Ota yhteyttä!

 

Huoltomme piirissä mm. seuraavat IKA-Werke pommikalorimetrit

Kalorimetrin huolto | Intermed Oy

IKA 5000 kalorimetrin huolto

 

IKA C200

IKA C2000

IKA C5000

 

Kalorimetrin huolto yleistä asiaa

Pommikalorimetrin huolto suoritetaan asiakkaan luona. Huoltomme sopii määräaikaishuollon ajankohdan jo hyvissä ajoin ennen huollon varsinaista ajankohtaa. Varastostamme löytyy tarvittaessa myös IKA pommikalorimetrien varaosat.

Yleistä tietoa kalorimetreistä

Huoltomme piirissä olevia IKA-Werken pommikalorimetrejä on käytössä lähinnä energialaitoksien laboratoriossa. Näissä kalorimetrejä käytetään polttoaineiden lämpöarvojen mittaukseen eli näytteen palamisen aiheuttaman kuumuuden mittaamiseen happirikkaissa olosuhteissa. Palamisen lämpötila voi nousta mitattaessa jopa 1000 asteeseen. Kalorimetrilla saatava tulos kertoo näytteen laadusta, fyysisestä ja kemiallisesta koostumuksesta.

Ensimmäiset pommikalorimetrit on kehitetty jo 1700- luvun loppupuolella, joten aivan uudesta keksinnöstä ei ole kyse. Markkinoilla on monia eri periaatteella toimivia kalorimetrejä käytössä (titraatio-, kaasu- ja reaktio kalorimetrit). IKA-Werken kalorimetrit ovat niin kutsuttuja happipommikalorimetrejä.

Voit tilata meiltä myös:

  • Kalorimetrien Varaosat
  • Kalorimetrien Kalibroinnit

Kysy lisää asiakaspalvelustamme. Voit myös tilata vikahuollon, määräaikaishuollon tai jättää muun yhteydenottopyynnön.

Intermed Oy yhteystiedot

 

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua sekä kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja