Laimentimen huolto

Laboratorion laimentimen huolto on tärkeää tehdä säännöllisesti. Laitevalmistajan määrittelemään huoltoon kuuluu kuluvien osien vaihto ja sisäinen puhdistus. Myös ruiskut tulee säännöllisesti uusia. Laboratoriolaimentimista olemme erikoistuneet Hamilton sarjan Microlab laimentimiin ja AES:n laimentimiin (diluter).

Tilaa huolto paikan päälle tai lähetä laimennin huoltoon Helsinki-Vantaan huoltoyksikköömme. Huollamme laimentimet nopeasti, ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti.

Pyydä huoltotarjous

Huoltotilaukset

huolto(at)intermed.fi

Tiedustelut

toimisto(at)intermed.fi

Asiakaspalvelu

+358 9 773 1100

Laimentimet huoltomme piirissä {diluters}

Olemme erikoistuneet huoltamaan Microlab Hamilton ja AES laboratoriolaimentimia (diluters).

  • Hamilton Microlab 500 -laimentimet
  • Hamilton Microlab 600 -laimentimet
  • Harmilton Microlab 700 -laimentimet
  • AES Dilumat

Meiltä myös

  • Laimentimen varaosat (esimerkiksi Hamilton sarjan ruiskut heti varastosta)
  • Laimentimien vikakorjaukset

Pyydä tarjous laitteenne huollolle asiakaspalvelustamme.

Hamilton sarja Microlab | laimentimen huolto | Intermed Oy

Hamilton Microlab 600 & 700 laimennin {lisätietoa}

Esimerkiksi Hamilton Microlab 600 laimennin on puoliautomaattinen laimennin, joka on suunniteltu käytettäväksi:

  • ympäristölaboratorioissa
  • kaivosteollisuudessa
  • tuotantoteollisuudessa

Laimentimella voidaan osittain automatisoida nesteiden millintarkkaa sekoittamista ja laimentamista.

Hamilton Microlab 700 on jatkumo ja paranneltu versio Hamilton Microlab -laitteista. 700-sarjan automaattisessa laimentimessa näyttöä ja ohjausyksikköä on kehitetty edelleen. Hamilton Microlab 700 -laimentimen avulla voit nopeuttaa työskentelyä, parantaa työskentelytarkkuutta ja vähentää manuaalisen pipetoinnin määrää.

Intermedin tehdaskoulutettu ja ammattitaitoinen henkilökunta auttaa teitä mielellään Hamilton Microlab -tuotteiden huoltoon ja ruiskuihin liittyvissä kysymyksissä.

Hamiltonin laimentimia Suomessa myy Lab-dig. Laimentimien lisäksi Lab-dig myy huoltamiamme alkuaineanalysaattoreita.

Laimentimien säännöllinen huolto tärkeää

Laimentimia käytetään eri olosuhteissa. Laitteiden suunnitelman mukainen ja luotettava toiminta sekä tarkka annostelu ovat laboratorioille tärkeitä.

Ainoa tapa varmistaa laimentimen toiminta on laitevalmistajan ohjeistama määräaikaishuolto. Huolto tulee lisäksi olla tehtynä laitevalmistajan ohjeistamassa määräajassa. Vain säännöllinen huolto, puhdistus ja ruiskujen vaihto pitävät laitteen luotettavassa toimintakunnossa.

Laatusertifioitua huoltopalvelua

Tarjoamme laimentimille ISO-laatusertifioitua huoltopalvelua. Huoltoinsinöörimme ovat tehdaskoulutettuja ammattilaisia. Toimitamme jokaisesta huollosta huoltodokumentaation, jonka asiakas voi liittää oman laatujärjestelmänsä jatkeeksi.

Huollot asiakkaan luona tai Intermedillä

Laimentimet huolletaan usein asiakkaan toimipisteessä muiden laboratoriolaitehuoltojen yhteydessä. Laimentimen voi myös lähettää Intermedin Helsinki-Vantaan huoltoyksikköön. Erityisesti yksittäiset laitteet usein juuri lähetetään huoltoon tai korjaukseen.

Mitä laimentimen huollossa tehdään?

Laimentimen huollossa laitteelle tehdään laitevalmistajan määrittelemät huoltotoimenpiteet. Laimennin puhdistetaan ja likaiset sekä kuluneet osat vaihdetaan. Tarvittaessa laite kalibroidaan ja siihen vaihdetaan uudet ruiskut. Laimentimen ruiskujen kunto onkin hyvä tarkastaa säännöllisesti. Varastostamme löytyy heti toimitukseen Hamilton Microlab ruiskut.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Kysy lisää asiakaspalvelustamme. Voit myös tilata vikahuollon, määräaikaishuollon tai jättää muun yhteydenottopyynnön.

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua ja kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä- sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja