Laimentimen huolto

Laboratorion laimentimen huolto on tärkeää tehdä säännöllisesti. Laitevalmistajan määrittelemään huoltoon kuuluu kuluvien osien vaihto ja sisäinen puhdistus. Myös ruiskut tulee säännöllisesti uusia. Laboratoriolaimentimista olemme erikoistuneet Hamilton sarjan Microlab laimentimiin ja AES:n laimentimiin (diluter).

Tilaa huolto paikan päälle tai lähetä laimennin huoltoon Helsinki-Vantaan huoltoyksikköömme. Huollamme laimentimet nopeasti, ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti.

Pyydä huoltotarjous

Huoltotilaukset

huolto(at)intermed.fi

Tiedustelut

toimisto(at)intermed.fi

Asiakaspalvelu

+358 9 773 1100

Laimentimet huoltomme piirissä (diluters)

Olemme erikoistuneet huoltamaan Microlab Hamilton ja AES laboratoriolaimentimia (diluters).

  • Hamilton sarjan Microlab 500 laimentimet
  • Hamilton sarjan Microlab 600 laimentimet
  • AES laimentimet

Meiltä myös

  • Laimentimen varaosat (esimerkiksi Hamilton sarjan ruiskut heti varastosta)
  • Laimentimien vikakorjaukset

Pyydä tarjous laitteenne huollolle asiakaspalvelustamme.

Hamilton sarja Microlab | laimentimen huolto | Intermed Oy

Lisätietoa (Hamilton Microlab 600 laimennin)

Esimerkiksi Hamilton Microlab 600 laimennin on puoliautomaattinen laimennin, joka on suunniteltu käytettäväksi:

  • ympäristölaboratorioissa
  • kaivosteollisuudessa
  • tuotantoteollisuudessa

Laimentimella voidaan osittain automatisoida nesteiden millintarkkaa sekoittamista ja laimentamista. Mainittuja Hamilton laimentimia Suomessa myy Lab-dig.

Mitä laimentimen huollossa tehdään?

Laimentimen huollossa laitteelle tehdään laitevalmistajan määrittelemät huoltotoimenpiteet.

Laimennin puhdistetaan ja likaiset sekä kuluneet osat vaihdetaan. Tarvittaessa laite kalibroidaan ja siihen vaihdetaan uudet ruiskut.

Laimentimen ruiskujen kunto onkin hyvä tarkastaa säännöllisesti. Varastostamme löytyy heti toimitukseen Hamilton Microlab ruiskut.

Miksi säännöllinen laimentimen huolto on tärkeää?

Laimentimia käytetään hyvin erilaisissa olosuhteissa ja niiden suunnitelman mukainen toiminta sekä tarkka annostelu ovat laboratorioille tärkeitä. Vastaavasti myös laimentimen oikea ja luotettava toiminta on tärkeää.

Ainoa tapa varmistaa laimentimen toiminta on laitevalmistajan ohjeistama määräaikaishuolto, tehtynä laitevalmistajan ohjeistamassa määräajassa. Säännöllinen huolto, puhdistus ja ruiskujen vaihto pitävät laitteen luotettavassa toimintakunnossa.

Tarjoamme laimentimille ISO-laatusertifioitua huoltopalvelua. Huoltoinsinöörimme ovat tehdaskoulutettuja ammattilaisia. Toimitamme jokaisesta huollosta huoltodokumentaation, jonka asiakas voi liittää oman laatujärjestelmänsä jatkeeksi.

Laimentimet huolletaan usein asiakkaan toimipisteessä muiden laboratoriolaitehuoltojen yhteydessä. Laitteen voi myös lähettää Intermedin Helsinki-Vantaan huoltoyksikköön. Erityisesti yksittäiset laitteet usein juuri lähetetään huoltoon tai korjaukseen.

Pyydä tarjous laitteenne huollolle asiakaspalvelustamme.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Kysy lisää asiakaspalvelustamme. Voit myös tilata vikahuollon, määräaikaishuollon tai jättää muun yhteydenottopyynnön.

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua ja kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä- sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja