Laimentimen huolto

Laboratorion laimentimen huolto on tärkeää suorittaa säännöllisesti. Huoltoon kuuluu laitteen sisäinen puhdistus, kuluvien osien vaihto ja tarvittaessa ruiskujen uusiminen. Laboratorioiden laimentimista huollamme muun muassa Hamilton Microlab ja AES laimentimet (diluter).

Intermed Oy:n tehdaskoulutettu huoltohenkilökunta kalibroi ja korjaa Hamilton Mikrolab 600 laimentimet vankalla ammattitaidolla.

Tilaa laimentimen huolto

Huoltotilaukset

huolto(at)intermed.fi

Tiedustelut

toimisto(at)intermed.fi

Asiakaspalvelu

+358 9 773 1100

Voit tilata meiltä myös

  • Laimentimen Varaosat

Huoltomme piirissä alla olevat laimentimet (dilluters):

laimentimen huolto

Hamilton Microlab laimentimen huolto

Laboratorion laimentimen huolto, puhdistus ja ruiskujen vaihto on tärkeää suorittaa säännöllisesti. Vain säännöllisellä huollolla voidaan varmistua laitteen oikeasta ja luotettavasta toiminnasta.

Laboratorioiden laimentimista huollamme muun muassa Hamilton Microlab ja AES laimentimet (diluters). Suoritamme myös laimentimien vikakorjauksia.

Huoltoinsinöörimme ovat saaneet koulutuksen laitevalmistajan tehtaalla.

Laimentimen huolto – yleistä asiaa

Laimentimia käytetään hyvinkin erilaisissa olosuhteissa ja niiden suunnitelman mukainen toiminta ja tarkka annostelu on useimmille laboratorioille tärkeää.

Määräaikaishuollossa laite puhdistetaan, likaiset ja kuluneet osat vaihdetaan, laite kalibroidaan ja siihen vaihdetaan tarvittaessa uudet ruiskut. Laite huolletaan usein miten asiakkaan toimipisteessä muiden laboratoriolaitehuoltojen yhteydessä. Laitteen voi myös lähettää huoltoon Intermedin toimipisteeseen. Muista pakata laite hyvin.

Laimentimen ruiskujen kunto on hyvä tarkastaa säännöllisesti. Varastostamme löytyy myös Hamilton Microlab ruiskut.

Lisätietoa Hamilton Microlab 600

Hamilton Microlab 600 laimennin on puoliautomaattinen laimennin, joka on suunniteltu ympäristölaboratorioiden, kaivos- ja tuotantoteollisuuden käyttöön.

Laitteella voi automatisoida osittain nesteiden millintarkkaa sekottamista ja laimentamista.

Intermed asiakaspalvelun yhteystiedot

Kysy lisää asiakaspalvelustamme. Voit myös tilata vikahuollon, määräaikaishuollon tai jättää muun yhteydenottopyynnön.

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua sekä kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja