Laimentimen huolto

Laboratorion laimentimen huolto on tärkeää suorittaa säännöllisesti. Huoltoon kuuluu laitteen sisäinen puhdistus, kuluvien osien vaihto ja tarvittaessa ruiskujen uusiminen. Laboratorioiden laimentimista huollamme muun muassa Hamilton Microlab ja AES laimentimet (diluter).

Intermed Oy:n tehdaskoulutettu huoltohenkilökunta kalibroi ja korjaa Hamilton Mikrolab 600 laimentimet vankalla ammattitaidolla.

Pyydä huoltotarjous

Huoltotilaukset

huolto(at)intermed.fi

Tiedustelut

toimisto(at)intermed.fi

Asiakaspalvelu

+358 9 773 1100

Huoltomme piirissä alla olevat laimentimet (dilluters)

Voit tilata meiltä myös

Pyydä tarjous laitteenne huollolle asiakaspalvelustamme.

laimentimen huolto

Hamilton Microlab laimentimen huolto

Laboratorion laimentimen huolto, puhdistus ja ruiskujen vaihto on tärkeää suorittaa säännöllisesti. Vain säännöllisellä huollolla voidaan varmistua laitteen oikeasta ja luotettavasta toiminnasta.

Laboratorioiden laimentimista huollamme muun muassa Hamilton Microlab ja AES laimentimet (diluters). Suoritamme myös laimentimien vikakorjauksia.

Huoltomme on ISO-laatusertifioitu ja huoltoinsinöörimme ovat tehdaskoulutettuja ammattilaisia.

Laimentimen huolto (yleistä tietoa huollosta)

Laimentimia käytetään hyvinkin erilaisissa olosuhteissa ja niiden suunnitelman mukainen toiminta ja tarkka annostelu on useimmille laboratorioille tärkeää.

Määräaikaishuollossa laite puhdistetaan, likaiset ja kuluneet osat vaihdetaan, laite kalibroidaan ja siihen vaihdetaan tarvittaessa uudet ruiskut. Laite huolletaan usein miten asiakkaan toimipisteessä muiden laboratoriolaitehuoltojen yhteydessä. Laitteen voi myös lähettää huoltoon Intermedin toimipisteeseen. Muista pakata laite hyvin.

Laimentimen ruiskujen kunto on hyvä tarkastaa säännöllisesti. Varastostamme löytyy myös Hamilton Microlab ruiskut.

Hamilton Microlab 600 laimennin (lisätietoa laitteestä)

Hamilton Microlab 600 laimennin on puoliautomaattinen laimennin, joka on suunniteltu ympäristölaboratorioiden, kaivos- ja tuotantoteollisuuden käyttöön.

Laimentimella voi automatisoida osittain nesteiden millintarkkaa sekottamista ja laimentamista.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Kysy lisää asiakaspalvelustamme. Voit myös tilata vikahuollon, määräaikaishuollon tai jättää muun yhteydenottopyynnön.

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua ja kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä- sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja