Laminaarikaapin huolto

Laminaarikaapin huolto ja suojakaapin huolto tulee suorittaa säännöllisin väliajoin. Osana huoltoa kaapeille tehdään suodattimien vaihto. Mikäli suodattimia ei vaihdeta voi suodatusteho voi laskea tasolle, joka ei enää vastaa laminaarikaapin valmistajan asettamia vaatimuksia. Laminaarikaapin suodattimien vaihto tulee suorittaa noin 3-5 vuoden välein.

Laminaarikaapin huolto, suojakaapin- ja vetokaappin huolto, partikkelimittaukset ja asennukset Intermediltä – koko Suomen alueella.

Pyydä kustannusarvio

Huoltotilaukset

huolto(at)intermed.fi

Tiedustelut

toimisto(at)intermed.fi

Asiakaspalvelu

+358 9 773 1100

Huoltomme piirissä olevat laminaarikaapit

Meiltä tilata myös laadukkaat laminaarikaappien alkuperäisvalmisteiset suodattimet.

Pyydä kustannusarvio laitteenne huollolle asiakaspalvelustamme.

Meiltä voit tilata myös

  • Laminaarikaappien asennukset
  • Laminaarikaappien laitesiirrot
Laminaarikaapin huolto | Vetokaapin huolto | Intermed

Laminaarikaapin huolto (suodattimien vaihto)

Laminaarikaapin huolto ja suojakaapin huolto tulee suorittaa säännöllisin väliajoin. Osana huoltoa kaapeille tehdään suodattimien vaihto. Mikäli suodattimia ei vaihdeta,  kaapin toiminnalle ensisijaisen tärkeä suodatusteho voi laskea tasolle, joka ei enää vastaa laminaarikaapin valmistajan asettamia vaatimuksia, eikä kaappi enää toimi sille tarkoitetulla tavalla. Laminaarikaapin suodattimien vaihto tulee suorittaa noin 3-5 vuoden välein.

Laminaarikaapin suodattimien vaihdon voi tilata huoltopalveluna Intermed Oy:ltä tai vaihtoehtoisesti mikäli yrityksessänne on oma huoltohenkilö joka vastaa suodattimien vaihdosta, voitte myös tilata uudet laadukkaat alkuperäisvalmisteiset suodattimet edullisesti Intermed Oy:stä. Pyydä tarjous suodattimien vaihdosta huoltopalveluna tai pelkistä suodattimista asiakaspalvelustamme. 

Kauttamme yleisimmät suodattimet laminaarikaappeihin, kuten Thermo Fisher Scientific ja Telstar.

Laminaarikaapin huolto (yleistä tietoa huollosta)

Laminaarikaapin toiminta perustuu kaapin sisällä käsiteltävien aineiden suojaamiselta ulkoiselta kontaminaatiolta. Siksi laminaarikaapin suodattimien oikea toiminta on erittäin merkittävässä roolissa.

Asennamme laminaari-, suoja- ja vetokaappinne asiantuntemuksella ja vuosien tuomalla kokemuksella. Laminaarikaappien huolto (clean benches) koostuu pääasiassa suodattimien vaihdosta, partikkelimittauksista sekä ilmavirtausten mittauksista. Kaapin virtauksia säädetään tarvittaessa.

Vastaavalla periaatteella toimivien suoja- (biological safety cabinets) ja vetokaappien toiminta puolestaan perustuu siihen, että ettei laboratorion ilmaan ei pääse kaapin sisällä käsiteltäviä aineita tai niiden hiukkasia, vaan ne kulkeutuvat hallitusti suojakaapin suodattimeen. Myös suoja- ja vetokaappien suodattimilla on erittäin tärkeä rooli. Muista siis vaihtaa molempien kaappien suodattimet valmistajan ohjeita noudattaen.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Intermed Oy:n asiakaspalvelu palvelee kaikissa laboratoriolaitteiden huoltoon liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä!

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua ja kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä- sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja