Laminaarikaapin huolto

Laminaarikaapin huolto, suojakaapin huolto ja vetokaapin huolto tulee suorittaa säännöllisin väliajoin. Ilman huoltoa kaappien suodatusteho voi laskea tasolle, joka ei enää vastaa valmistajan asettamia vaatimuksia. Pyydä huoltotarjous laminaarikaapin, vetokaapin tai suojakaapin huollolle asiakaspalvelustamme.

Laminaarikaappi, suojakaappi tai vetokaappi – meiltä saat asiantuntevat huollot, partikkelimittaukset ja asennukset koko Suomen alueelle.

Pyydä huoltotarjous

Huoltotilaukset

huolto(at)intermed.fi

Tiedustelut

toimisto(at)intermed.fi

Asiakaspalvelu

+358 9 773 1100

Laminaarikaappi / suojakaappi / vetokaappi – tilaa meiltä:

  • Huollot
  • Asennukset
  • Laitesiirrot
  • Alkuperäiset suodattimet

Pyydä tarjous laitteenne huollolle tai lisätietoja asiakaspalvelustamme.

Laminaarikaapin huolto | Suojakaapin huolto | Vetokaapin huolto | Intermed Oy

Vaihda suodattimet säännöllisesti (laminaarikaapin huolto)

Laminaarikaapin huolto, suojakaapin huolto ja vetokaapin huolto tulee tehdä säännöllisesti. Osana huoltoa kaapeille tehdään suodattimien vaihto. 

Mikäli suodattimia ei vaihdeta, voi kaappien toiminnalle ensisijaisen tärkeä suodatusteho voi laskea tasolle, joka ei enää vastaa valmistajan asettamia vaatimuksia, eivätkö kaapit enää toimi niille tarkoitetulla tavalla.

Laminaarikaapin, suojakaapin ja vetokaapin suodattimien vaihto tulee tehdä noin 3-5 vuoden välein.

Pyydä huoltotarjous suodattimien vaihdolle huoltopalveluna asiakaspalvelustamme.

Mikäli yrityksenne oma huoltohenkilökunta vastaa laminaarikaappien, suojakaappien ja vetokaappien suodattimien vaihdosta, meiltä voit myös tilata varaosana alkuperäisvalmisteiset suodattimet kilpailukykyiseen hintaan.

Toimitamme kaikkia yleisimpiä suodattimia, esimerkiksi kaappimerkkeihin Thermo Fisher Scientific ja Telstar, suoraan kotimaan varastostamme.

Pyydä tarjous alkuperäisvalmisteisista suodatinelementeistä asiakaspalvelustamme. 

Miksi suodattimien vaihto on tärkeää? (laminaarikaappi / suojakaappi / vetokaappi)

Laminaarikaapin toiminta perustuu kaapin sisällä käsiteltävien aineiden suojaamiselta ulkoiselta kontaminaatiolta. Siksi laminaarikaapin suodattimien oikea toiminta on erittäin merkittävässä roolissa.

Laminaarikaappien huolto (clean benches) sisältää muun muassa

  • suodattimien vaihto
  • partikkelimittaukset
  • ilmavirtausten mittaukset
  • kaapin virtausten säätö (tarpeen mukaan)

Vastaavalla periaatteella toimivan suojakaapin (biological safety cabinets) ja vetokaapin toiminta puolestaan perustuu siihen, että kaapin sisällä käsiteltäviä aineita tai niiden hiukkasia ei pääse ulos laboratorion ilmaan, vaan ne kulkeutuvat hallitusti suojakaapin suodattimeen.

Siksi myös suojakaapin ja vetokaapin suodattimilla on erittäin tärkeä rooli. Kaikkien kaappien suodattimet tulee vaihtaa säännöllisesti valmistajan ohjeita noudattaen.

Pyydä huoltotarjous laminaarikaapin, suojakaapin tai vetokaapin huollolle, mittaukselle tai asennukselle. Teemme työn asiantuntemuksella ja vuosien tuomalla kokemuksella.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Intermed Oy:n asiakaspalvelu palvelee kaikissa laboratoriolaitteiden huoltoon liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä!

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua ja kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä- sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja