Laminaarikaapin huolto

Laminaarikaapin huolto ja suojakaapin huolto tulee suorittaa säännöllisin väliajoin. Osana huoltoa kaapeille tehdään suodattimien vaihto. Mikäli suodattimia ei vaihdeta,  kaapin toiminnalle ensisijaisen tärkeä suodatusteho voi laskea tasolle, joka ei enää vastaa laminaarikaapin valmistajan asettamia vaatimuksia, eikä kaappi enää toimi sille tarkoitetulla tavalla. Laminaarikaapin suodattimien vaihto tulee suorittaa noin 3-5 vuoden välein.

Laminaarikaapin suodattimien vaihdon voi tilata huoltopalveluna Intermed Oy:ltä tai vaihtoehtoisesti mikäli yrityksessänne on oma huoltohenkilö joka vastaa suodattimien vaihdosta, voitte myös tilata yritykseenne uudet laadukkaat alkuperäisvalmisteiset suodattimet edullisesti Intermed Oy:stä. Pyydä tarjous suodattimien vaihdosta huoltopalveluna tai pelkistä suodattimista asiakaspalvelustamme.

Kauttamme yleisimmät suodattimet laminaarikaappeihin, kuten Thermo Fisher Scientific ja Telstar!

Tilaa laminaarikaapin huolto

Tilaa laminaarikaapin huolto, suodattimien vaihto tai asennus Intermed Oy:n asiakaspalvelusta. Ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua kaikissa laboratoriolaitteiden huoltoon liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä!

Laminaarikaapin huolto, suojakaapin- ja vetokaappin huolto, partikkelimittaukset ja asennukset Intermediltä – koko Suomen alueella.

Huoltomme piirissä seuraavat laminaarikaapit

Laminaarikaapin huolto - Intermed Oy

Laminaarikaapin huolto – Intermed Oy

 

 

Thermo Fischer Scientific (Heto Holten)

 

 

 

 

Laminaarikaapin huolto – yleistä tietoa huollosta

Laminaarikaapin toiminta perustuu kaapin sisällä käsiteltävien aineiden suojaamiselta ulkoiselta kontaminaatiolta. Siksi laminaarikaapin suodattimien oikea toiminta on erittäin merkittävässä roolissa.

Asennamme laminaari-, suoja- ja vetokaappinne asiantuntemuksella ja vuosien tuomalla kokemuksella. Laminaarikaappien huolto (clean benches) koostuu pääasiassa suodattimien vaihdosta, partikkelimittauksista sekä ilmavirtausten mittauksista. Kaapin virtauksia säädetään tarvittaessa.

Vastaavalla periaatteella toimivien suoja- (biological safety cabinets) ja vetokaappien toiminta puolestaan perustuu siihen, että ettei laboratorion ilmaan ei pääse kaapin sisällä käsiteltäviä aineita tai niiden hiukkasia, vaan ne kulkeutuvat hallitusti suojakaapin suodattimeen. Myös suoja- ja vetokaappien suodattimilla on erittäin tärkeä rooli. Muista siis vaihtaa molempien kaappien suodattimet valmistajan ohjeita noudattaen.

Huoltojen lisäksi meiltä voit myös tilata laminaarikaappien laitesiirrot ja asennukset. Ota yhteyttä asiapalveluume ja pyydä tarjous.

Intermed Oy yhteystiedot

Intermed Oy:n asiakaspalvelu palvelee kaikissa laboratoriolaitteiden huoltoon liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä!

 

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja