Lämpöhauteen huolto

Tilaa laboratoriosi lämpöhauteen huolto tai -korjaus Intermed Oy:ltä. Huollon yhteydessä lämpöhaude tai lämpöhauteet puhdistetaan, kalibroidaan tai säädetään kokonaan uudelleen. Huollon yhteydessä edellä mainittujen lisäksi kaikki lämpöhauteen toiminnot tarkastetaan laitevalmistajan tarkkojen ohjeiden mukaisesti.

Tilaa lämpöhauteen huolto

Tilaa laboratoriosi lämpöhauteen huolto, kalibrointi tai vikakorjaus huolto Intermed Oy:n asiakaspalvelusta. Ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua kaikissa laboratoriolaitteiden huoltoon liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä!

Intermed Oy – kotimaista lämpöhauteen huolto- ja korjauspalvelua jo yli 25 vuotta

Huoltomme piirissä olevat lämpöhauteet:

Huollamme ja korjaamme muiden muassa alla olevia lämpöhaudemerkkejä. Huoltopalvelumme kattaa koko maan ja voimme suorittaa huollon asiakkaan tiloissa tai omassa toimipisteessämme toiveidenne mukaisesti.

Voimme myös järjestää mahdolliset laitekuljetukset puolestanne. Mikäli käytössänne olevaa lämpöhaudetta ei löydy listallamme, ole yhteydessä asiakaspalveluumme ja tiedustele voimmeko auttaa lämpöhauteen huoltotarpeessanne:

Linkit valmistajien sivuille: Grant Instruments lämpöhauteet, Julabo lämpöhauteet, Lauda lämpöhauteetMemmert lämpöhauteet

Laboratorioiden lämpöhauteen huolto / määräaikaishuolto -palvelujen lisäksi meiltä myös

  • Lämpöhauteiden varaosat
  • Lämpöhauteiden kalibroinnit
  • Lämpöhauteiden validoinnit
  • Lämpöhauteiden laitesiirrot
  • Laitekannan kaikki sähköturvallisuusmittaukset

Yleistä tietoa lämpöhauteista

Lämpöhauteita käytetään laboratorionäytteiden kuumentamiseen. Hyvän lämpöhauteen ominaisuuksiin kuuluu pitää tasainen lämpötila, ilman kiehumista ja minimoida höyryn tuotanto. 

Laite pitää olla ruostumaton ja helposti puhdistettavissa. Markkinoilla on lämpöhauteita useita eri kokoja ja eri lämpötiloihin tarkoitettuja malleja. Lämpöhauteet lämpiävät joko hiekalla, nesteellä tai ilmalla. Jossakin malleissa on lisävarusteena sekoittaja. Lämpöhaudetuotteita ja lisätietoa lämpöhauteista päämiehiltämme ja yhteistyökumppaneiltamme.

Intermed Oy tekee tiivistä yhteistyötä suoraan lukuisten lämpöhaudemaahantuojien ja -valmistajien kanssa. Poikkeuksellisen pitkä, yli 25 vuoden kokemus lämpöhauteen huolto -palveluista on tuonut yrityksellemme erityisen vahvan kokemuksen alalta. Valitsemalla Intermed Oy:n huoltokumppaniksi voit vakuuttua, että huoltopalvelut ovat laadukkaita, tehtaan ohjeistuksen mukaisia, ja hinnoittelu kilpailukykyistä.

Kun yrityksenne tarvitsee apua laboratorion lämpöhauteen asennuksen, määräaikaishuollon tai vikakorjauksen kanssa, ota yhteyttä ystävälliseen asiapalveluumme.

Yleistä tietoa laboratorion lämpöhauteiden huolloista

Huollamme ja korjaamme useita eri laboratoriolaitemerkkejä yli 25-vuoden kokemuksella. Listauksen huoltomme piirissä olevista laboratoriolaitteista löydät verkkosivuiltamme.

Teemme mielellämme tarjouksen koko laboratoriossanne olevan laitekannan huollosta ja ylläpidosta. Valitsemalla Intermed Oy:n sopimushuoltokumppaniksi saatte laboratorionne kaikkien laitteiden huollot kustannustehokkaasti ja nopeasti. Tarjouspyynnöt asiakaspalvelustamme.

Pidämme puolestanne rekisteriä huollossamme olevasta laitekannasta sekä suoritetuista huoltotoimenpiteistä. Asiakkaanamme saat jokaisen huollon jälkeen asianmukaisen laitemalli- ja merkkikohtaisen huoltodokumentaation sähköisesti. Huoltotoimintamme on ISO9001:2015 laatusertifioitu.

Intermed Oy:ltä myös laboratorion laitekannan kaikki sähköturvallisuusmittaukset

Tarjouspyynnöt ja lisätiedot asiakaspalvelustamme. Voit myös tilata vikahuollon, määräaikaishuollon tai jättää muun yhteydenottopyynnön.

Intermed Oy:n yhteystiedot

 

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua sekä kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja