Lämpöhauteen huolto

Lämpöhauteen huolto ja lämpöhauteen korjauspalvelu. Huollon yhteydessä lämpöhaude puhdistetaan, kalibroidaan ja tarvittaessa säädetään. Lisäksi lämpöhauteen toiminnot tarkastetaan laitevalmistajan ohjeiden mukaisesti.

Lämpöhauteen toiminta tulee tarkastaa säännöllisesti.

Pyydä huoltotarjous

Huoltotilaukset

huolto(at)intermed.fi

Tiedustelut

toimisto(at)intermed.fi

Asiakaspalvelu

+358 9 773 1100

Meiltä voit tilata myös

  • Lämpöhauteiden varaosat
  • Lämpöhauteiden kalibroinnit
  • Lämpöhauteiden validoinnit

Lämpöhauteen huolto (huoltomme piirissä)

Huollamme ja korjaamme muiden muassa alla olevia lämpöhaudemerkkejä. Huoltopalvelumme kattaa koko maan ja voimme suorittaa huollon asiakkaan tiloissa tai omassa toimipisteessämme toiveidenne mukaisesti. Voimme myös järjestää mahdolliset laitekuljetukset puolestanne.

Pyydä tarjous lämpöhauteenne huollolle asiakaspalvelustamme.

Mikäli käytössänne olevaa lämpöhaudetta ei löydy listallamme, ystävällisesti ota yhteyttä.

Lämpöhauteen huolto (yleistä tietoa lämpöhauteista)

Lämpöhauteita käytetään laboratorionäytteiden kuumentamiseen. Hyvän lämpöhauteen ominaisuuksiin kuuluu pitää tasainen lämpötila, ilman kiehumista ja minimoida höyryn tuotanto. 

Laite pitää olla ruostumaton ja helposti puhdistettavissa. Markkinoilla on useita eri kokoisia ja eri lämpötiloihin tarkoitettuja lämpöhaudemalleja. Lämpöhauteet lämpiävät joko hiekalla, nesteellä tai ilmalla. Jossakin malleissa on lisävarusteena sekoittaja. Lämpöhaudetuotteita ja lisätietoa lämpöhauteista päämiehiltämme ja yhteistyökumppaneiltamme.

Intermed Oy tekee tiivistä yhteistyötä suoraan useiden lämpöhaudemaahantuojien ja -valmistajien kanssa. Valitsemalla Intermed Oy:n huoltokumppaniksesi voit vakuuttua, että huoltopalvelut ovat tehtaan ohjeistuksen mukaisia ja hinnoittelu kilpailukykyistä.

Kun yrityksenne tarvitsee apua laboratorion lämpöhauteen asennuksen, määräaikaishuollon tai vikakorjauksen kanssa, ota yhteyttä ystävälliseen asiapalveluumme.

Lämpöhauteen huolto (yleistä tietoa huolloista)

Huollamme ja korjaamme useita eri laboratoriolaitemerkkejä yli 25-vuoden kokemuksella. Listauksen huoltomme piirissä olevista laboratoriolaitteista löydät verkkosivuiltamme.

Teemme mielellämme tarjouksen koko laboratoriossanne olevan laitekannan huollosta ja ylläpidosta. Valitsemalla Intermed Oy:n sopimushuoltokumppaniksi saatte laboratorionne kaikkien laitteiden huollot kustannustehokkaasti ja nopeasti. Tarjouspyynnöt asiakaspalvelustamme.

Pidämme puolestanne rekisteriä huollossamme olevasta laitekannasta sekä suoritetuista huoltotoimenpiteistä. Asiakkaanamme saat jokaisen huollon jälkeen asianmukaisen laitemalli- ja merkkikohtaisen huoltodokumentaation sähköisesti. Huoltotoimintamme on ISO9001:2015 laatusertifioitu.

Intermed Oy:ltä myös laboratorion laitekannan kaikki sähköturvallisuusmittaukset

Tarjouspyynnöt ja lisätiedot asiakaspalvelustamme. Voit myös tilata vikahuollon, määräaikaishuollon tai jättää muun yhteydenottopyynnön.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua ja kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä- sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja