Lämpökaapin huolto

Tilaa laboratoriosi lämpökaapin huolto tai kalibrointi Intermed Oy:ltä. Yrityksellämme on yli 25 vuoden kokemus laboratorio- ja lääkintälaitehuolloista. Meiltä saat lämpökaapin huolto-, korjaus- ja kalibrointipalvelut kilpailukykyiseen hintaan. Lämpökaapin kalibrointipalvelut laitemerkistä riippumatta.

Laboratoriossa tai teollisuudessa sijaitsevan lämpökaapin huolto sisältää ensisijaisesti lämpökaapin kalibroinnin eli lämpötilan mittauksen ja säädön sekä laitevalmistajan ohjeistamat ja laitteen toiminnan kannalta tärkeät tarkastukset sekä ylläpitävät huoltotoimenpiteet.

Tilaa lämpökaapin huolto

Intermed Oy:n asiakaspalvelu palvelee kaikissa laboratoriolaitteiden huoltoon liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä!

Lämpökaapin huoltopalvelut 25 vuoden kokemuksella

Huollamme ja kalibroimme lämpökaappeja

Huollamme ja kalibroimme lukuisia eri merkkisiä ja mallisia lämpökaappeja. Korjauspalvelumme kattaa muun muassa seuraavat alla olevat lämpökaapit ja kuivauskaapit. Mikäli laboratoriossasi käytössä olevaa kaappia ei löydy alla olevasta listauksesta ota ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme. Asennamme, huollamme ja korjaamme myös laboratorioiden puhdastiloissa olevia laitteita eli meillä on kokemusta puhdastilatyöskentelystä.

Huoltopalvelumme piirissä ovat muiden muassa seuraavat lämpö- ja kuivauskaapit:

Linkit valmistajien sivuille:

Meiltä voit tilata myös:

  • Lämpökaapin asennukset
  • Lämpökaapin varaosat
  • Lämpökaapin validoinnit
  • Lämpökaappien laitesiirrot

Lämpökaapin huolto – yleistä tietoa huolloista

Lämpökaappien mittaukset voidaan suorittaa yhdestä tai useasta mittapisteestä. Suosittelemme lämpökaapin kalibrointia useasta eri mittapisteistä, jolla voidaan jolloin voidaan varmistaa lämmön tasainen jakautuminen kaapin eri osiin. Huollon yhteydessä myös lämpökaapin muut toiminnot tarkastetaan.

Lämpökaapin kalibrointi tapahtuu kalibroiduilla, tarkoilla ja jäljitettävillä mittalaitteilla. Lämpökaapin huollosta asiakkaalle toimitetaan yksityiskohtainen raportointi mittaustuloksineen ja tehtyine toimenpiteineen.

Huoltomme on ISO9001:2015 laatusertifioitu. Voitte käyttää sertifikaattiamme vapaasti oman sertifikaattinne jatkeena. Laatusertifikaatti löytyy verkkosivuiltamme tai sen voi tilata asiakaspalvelustamme.

Lämpökaapin huolto – yleistä tietoa lämpökaapeista

Lämpökaappeja käytetään mm. kuumailmasterilointiin, tuotteiden kuivaukseen, materiaalin testaukseen ja näytteen käsittelyyn laboratorioissa, lääketehtaissa, elintarviketeollisuudessa jne.

Kaapit voidat olla ns. olosuhdekaappeja, kuivaavia, lämmittäviä kaappeja tai näiden kombinaatioita (Drying and heating chambers, climate chambers, lab heating and drying ovens). Kaapissa kierrätetään lämmintä, tasalämpöistä ilmaa ja tavoitteena on tasalaatuiset olosuhteen sekä kosteuden poistuminen kaapista. Lämpökaapien koot vaihtelevat ja kaapeista löytyy myös ns. läpiantomalleja. Lämpökaappi eroaa inkubaattorista siinä, että kaapilla voidaan saavuttaa korkeampia lämpötiloja.

Mikäli olette hankkimassa laboratorioonne uutta tai uusia lämpökaappeja voitte olla yhteydessä yhteistyökumppaneihimme, joiden joukossa on laboratoriolaitteiden valmistajia ja maahantuojia.

Tilaa lämpökaapin huolto

Intermed Oy:n asiakaspalvelu palvelee kaikissa laboratoriolaitteidenne huoltoon liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä!

 

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua sekä kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja