Lämpökaapin huolto

Tilaa laboratoriosi lämpökaapin huolto (esim. Memmert lämpökaappi) tai lämpökaapin kalibrointi meiltä. Valtakunnallinen lämpökaapin huolto-, korjaus- ja kalibrointipalvelu kilpailukykyiseen hintaan. Lämpökaapin kalibrointipalvelut laitemerkistä riippumatta.

Laboratoriossa tai teollisuudessa sijaitsevan lämpökaapin huolto sisältää ensisijaisesti lämpökaapin kalibroinnin eli lämpötilan mittauksen ja säädön.

Tilaa lämpökaapin huolto

Huoltotilaukset

huolto(at)intermed.fi

Tiedustelut

toimisto(at)intermed.fi

Asiakaspalvelu

+358 9 773 1100

Meiltä voit tilata myös

  • Lämpökaapin asennus
  • Lämpökaapin varaosat
  • Lämpökaapin korjaus
  • Lämpökaapin validointi
  • Lämpökaappien laitesiirto

Lämpökaapin huolto ja kalibrointi ovat erikoisalaamme

Huollamme, kalibroimme ja korjaamme lukuisia eri merkkisiä ja mallisia lämpökaappeja. Kalibrointipalvelumme kattaa lämpökaapit merkistä riippumatta. Korjauspalvelumme kattaa muun muassa seuraavat alla olevat lämpökaapit ja kuivauskaapit.

Mikäli laboratoriossasi käytössä olevaa kaappia ei löydy alla olevasta listauksesta ota ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.

Meillä on kokemusta myös puhdastilatyöskentelystä

Huoltoteknikoillamme on pitkä kokemus laboratorioiden puhdastilatyöskentelystä.

Puhdastilatyöskentelyn piiriin kuuluvat laboratoriolaitteiden huolto- korjaus- ja asennuspalvelut.

Puhdastilatyöskentelyn huoltoverkostomme kattaa koko Suomen.

Huoltopalvelumme piirissä muun muassa seuraavat lämpökaapit ja kuivauskaapit

 

 Yleistä tietoa (lämpökaapin huolto)

Huollossa lämpökaapin toiminnot tarkastetaan ja lämpökaappi kalibroidaan.

Lämpökaappien kalibrointimittaukset voidaan suorittaa yhdestä tai useasta mittapisteestä.

Suosittelemme lämpökaapin kalibrointimittausten tekemistä aina useasta eri mittapisteistä. Vain usean pisteen mittauksella voidaan varmistua lämmön tasaisesta jakautumisesta lämpökaapin eri osiin.

Lämpökaapin kalibrointi tapahtuu aina erikseen kalibroiduilla, tarkoilla ja jäljitettävillä mittalaitteilla.

Asiakkaalle lämpökaapin huollosta toimitetaan aina laitekohtainen, yksityiskohtainen raportti mittaustuloksineen ja tehtyine toimenpiteineen.

Intermedin huolto on ISO9001:2015 laatusertifioitu. Voitte käyttää sertifikaattiamme vapaasti oman sertifikaattinne jatkeena. Laatusertifikaatti löytyy verkkosivuiltamme tai sen voi tilata asiakaspalvelustamme.

Tietoa lämpökaapeista (lämpökaapin huolto)

Kuumasterilointi on yleinen lämpökaapin käyttötarkoitus. Kuumasteriloinnin lisäksi lämpökaappeja käytetään muun muassa erilaisten tuotteiden kuivaukseen ja materiaalien testaukseen.

Lämpökaappeja käytetään yleisesti myös näytteiden käsittelyyn esimerkiksi laboratorioissa, lääketehtaissa ja elintarviketeollisuudessa.

Lämpökaappi voi olla olosuhdekaappi, kuivaava kaappi, lämmittävä kaappi tai jokin näiden kombinaatio (drying chambers, heating chambers, climate chambers, lab heating ovens, lab drying ovens).

Lämpökaapissa kierrätetään tasalämpöistä lämmintä ilmaa. Lämpökaapin toiminnan tavoitteena ovat tasalaatuiset olosuhteet ja kosteuden poistuminen kaapista.

Lämpökaapien koot vaihtelevat ja kaapeista löytyy myös niin sanottuja läpiantomalleja. Lämpökaappi eroaa inkubaattorista siinä, että lämpökaapilla voidaan saavuttaa korkeampia lämpötiloja.

Mikäli olette hankkimassa laboratorioonne uutta tai uusia lämpökaappeja voitte olla yhteydessä yhteistyökumppaneihimme, joiden joukossa on laboratoriolaitteiden valmistajia ja maahantuojia. Voitte myös pyytää lisätietoja asiakaspalvelustamme.

Intermed Oy yhteystiedot

Intermed Oy:n asiakaspalvelu palvelee kaikissa laboratoriolaitteidenne huoltoon liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä!

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua sekä kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja