Maljanvalulaitteen huolto

Maljanvalulaitteen toiminta tulee tarkastaa vuosittain. Maljanvalulaitteen huolto tehdään yleisesti elatusainekeittimen huollon yhteydessä. Kaikkien laboratoriolaitteiden säännöllinen huolto on tärkeää tutkimuksen laadun varmistamiseksi.

Maljanvalulaitteen huolto -palvelussa muiden muassa tarkastetaan maljanvalulaitteen ja/tai elatusainekeittimen toiminnot, laite puhdistetaan ja säädetään sekä kulutusosat, kuten tiivisteet ja laakerit uusitaan.

Maljanvalulaitteen huollon jälkeen asiakas saa aina sähköisen huoltoraportin omaan laatujärjestelmään liitettäväksi. Intermed Oy:n huolto on laatusertifioitu ja pyydettäessä saatte huollosta myös erillisen laatusertifikaatin (ISO9001:2015).

Tilaa maljanvalulaitteen huolto tai vikakorjaus

Mikäli sinulla on kysyttävää maljanvalulaitteiden huollosta, autamme miellämme. Ota yhteyttä!

Huoltomme piirissä alla oleva maljanvalulaite

AES APS BioMerieux

Maljanvalulaitteen huolto | Intermed Oy

Maljanvalulaitteen huolto | Intermed Oy

Maljanvalulaitteiden ja elatusainekeittimien toiminta tulee tarkastaa vuosittain.  Intermediltä maljanvalulaitteen ja elatusainekeittimen huolto ja korjaus -palvelut kattavasti ja kustannustehokkaasti koko Suomeen alueella, vuosien kokemuksella.

Maljanvalulaite yleistä

Maljanvalulaite (automated culture media flilling system, APS One) on tärkeä työvaihe elatusaineen valmistamisessa. Maljanvalulaitteet työstävät satoja petrimaljoja, jopa 800 petrimaljaa hyvin lyhyessä ajassa ja näin laboratoriot kykenevät nykyään valmistamaan elatusainetta omavaraisesti ja tehokkaasti. Maljanvalulaitteita on yleensä käytössä elintarviketeollisuuden laboratoriossa sekä tutkimuslaboratorioiden käytössä.

Voit tilata meiltä myös:

  • Maljanvalulaitteen varaosat (AES APS)
  • Maljanvalulaitteen kalibroinnit
  • Maljanvalulaitteiden siirrot

Valtakunnallinen asiakaspalvelumme palvelee kaikissa kysymyksissä

 

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua sekä kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja