Maljanvalulaitteen huolto

Maljanvalulaitteen huolto tehdään elatusainekeittimen huollon yhteydessä. Laboratoriolaitteiden säännöllinen huolto on tärkeää tutkimuksen laadun varmistamiseksi. Maljanvalulaitteen huolto sisältää muiden muassa toimintojen tarkastuksen, laitteen säädön sekä kulutusosien uusimisen.

Maljanvalulaitteen huollon jälkeen asiakas saa aina sähköisen huoltoraportin omaan laatujärjestelmään liitettäväksi. Intermed Oy:n huolto on laatusertifioitu (ISO9001:2015).

Pyydä huoltotarjous

Huoltotilaukset

huolto(at)intermed.fi

Tiedustelut

toimisto(at)intermed.fi

Asiakaspalvelu

+358 9 773 1100

Meiltä voit tilata myös

  • Maljanvalulaitteen varaosat (AES APS)
  • Maljanvalulaitteen kalibroinnit
  • Maljanvalulaitteiden siirrot

Huoltomme piirissä alla oleva maljanvalulaite

Pyydä huoltotarjous asiakaspalvelustamme.

Maljanvalulaitteen huolto

Maljanvalulaitteen huolto on tarpeellista tehdä säännöllisesti

Maljanvalulaitteen toiminta tulee tarkastaa vuosittain. Maljanvalulaitteen huolto tehdään yleisesti elatusainekeittimen huollon yhteydessä. Kaikkien laboratoriolaitteiden säännöllinen huolto on tärkeää laitteiden toiminnan ja laadun varmistamiseksi.

Maljanvalulaitteen huollossa tarkastetaan maljanvalulaitteen ja/tai elatusainekeittimen toiminnot, laite puhdistetaan ja säädetään sekä kulutusosat, kuten tiivisteet, O-renkaat ja kuuneet laakerit uusitaan.

Maljanvalulaite yleistä tietoa

Maljanvalulaitteella (automated culture media flilling system, APS One) on tärkeä osa elatusaineen valmistusprosessissa. Maljanvalulaitteet työstävät satoja petrimaljoja, jopa 800 petrimaljaa hyvin lyhyessä ajassa ja näin laboratoriot kykenevät nykyään valmistamaan elatusainetta omavaraisesti ja tehokkaasti.

Maljanvalulaitteita on yleensä käytössä elintarviketeollisuuden laboratoriossa sekä tutkimuslaboratorioiden käytössä.

Sähköinen huoltoraportti

Maljanvalulaitteen huollon jälkeen asiakas saa aina sähköisen huoltoraportin omaan laatujärjestelmään liitettäväksi. Intermed Oy:n huolto on laatusertifioitu (ISO9001:2015).

Valtakunnallinen huoltopalvelu

Tarjoamme maljanvalulaitteen ja elatusainekeittimen huolto- ja korjauspalvelut kustannustehokkaasti ja valtakunnallisesti koko Suomeen alueella, vuosien kokemuksella.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua ja kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä- sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja