Puhdasvesilaitteen huolto

Puhdasvesilaitteiden huolto koko Suomen kattavasti (ultrapuhdas vesi). Kotimainen ISO-laatusertifioitu ja kustannustehokas huolto laboratorioiden ultrapuhdasvesilaitteille. Yrityksellämme on yli 15 vuoden kokemus puhdasvesilaitteiden huolloista ja lähes 30 vuoden kokemus laboratoriolaitteiden huoltotoiminnasta.

Lue lisää

Ultrapuhdas vesi on laboratorioiden toiminnan perusta. Säännöllinen puhdasvesilaitteen huolto (water purification system) on ensisijaisen tärkeää vedenlaadun varmistamiseksi sekä puhdasvesilaitteiston bakteerikasvuston ennaltaehkäisemiseksi.

Pyydä huoltotarjous

Huoltotilaukset

huolto(at)intermed.fi

Tiedustelut

toimisto(at)intermed.fi

Asiakaspalvelu

+358 9 773 1100

Meiltä voit tilata myös

  • ultrapuhdasvesilaitteen varaosat
  • ultrapuhdasvesilaitteen kalibroinnit
  • ultrapuhdasvesilaitteen validoinnit
  • ultrapuhdasvesilaitteen siirrot

Kaikki huollot lyhyellä vasteajalla

Huollot, määräaikaishuollot ja kalibroinnit Elgan ja Thermon puhdasvesilaitteille lyhyellä vasteajalla ja kilpailykykyisesti hinnoiteltuna myös ilman huoltosopimusta.

Pyydä huoltotarjous tai lisätietoja asiakaspalvelustamme.

Puhdasvesilaitteen huolto | Intermed Oy

Olemme ISO9001:2015 laatusertifioitu yritys. Löydätte laatusertifikaattimme oman laatujärjestelmänne jatkeeksi tästä: SertifikaattiISO9001 2015_fi2016-2019

Puhdasvesilaitteen huolto (ultrapuhdas vesi)

Puhdasvesilaitteen huollossa käydään läpi laitteen toiminnot, kalibroidaan johtokyky ja lämpötila sekä vaihdetaan tarvittavat suodattimet ja UV-lamppu.

Laite voidaan myös sanitoida huollon toimesta asiakkaan niin toivoessa.

Toimitamme jokaisesta huollosta asiakkaalle kattavan sähköisen huoltodokumentaation.

Puhdasvesilaitehuoltomme käsittää muun muassa

  • ioninvaihtajat
  • käänteisosmoosilaitteet
  • jälkipuhdistuslaitteet
  • näiden yhdistelmät

Ultrapuhdas vesi kaiken toiminnan perusta

Laboratorion puhdasvesilaitteen säännöllinen huolto (ultrapuhdas vesi) on ensisijaisen tärkeää vedenlaadun varmistamiseksi sekä puhdasvesilaitteen bakteerikasvuston ennaltaehkäisemiseksi tai poistamiseksi.

Tarjoamme koko Suomen kattavaa ISO-laatusertifoitua ja kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorioiden puhdasvesilaitteille.

Yrityksellämme on yli 15 vuoden kokemus puhdasvesilaitteiden monipuolisesta huoltotoiminnasta.

Timant-huoltoyhteistyöverkoston kautta tarjoamme laadukasta huoltopalvelua myös Pohjoismaissa ja Euroopassa.

Pyydä lisätietoja asiakaspalvelustamme.

Puhdasvesilaitteen hankinta edessä?

Yrityksemme on keskittynyt laitteiden huoltoon, mutta tarjoamme puolueetonta konsultaatiota ja apua laboratorion puhdasvesilaitteiden hankintaan liittyvissä kysymyksissä.

Ystävällinen ja asiantunteva henkilökuntamme palvelee mielellään kaikissa puhdasvesilaitteiden toimintaan liittyvissä asioissa.

Puhdasvesilaitteen käyttökoulutus

Tarvitseeko henkilökuntamme puhdasvesilaitteen käyttökoulutusta?

Huollon yhteyteen on myös mahdollista tilata erillinen käyttökoulutus.

Huomioithan ystävällisesti, että käyttökoulutus tulee tilata etukäteen huoltotilauksen yhteydessä. Lisätietoja saat asiakaspalvelusta.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Asennamme, huollamme, kalibroimme ja korjaamme vankalla ammattitaidolla vedenpuhdistuslaitteita koko Suomen alueella. Kun tarvitset apua – meiltä saat sitä nopeasti.

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua ja kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä- sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja