Puhdasvesilaitteen huolto

Laboratorioiden kaiken toiminnan perusta on puhdas vesi. Säännöllinen laboratorion puhdasvesilaitteen huolto (water purification system) on olennaisen tärkeää oikean vedenlaadun varmistamiseksi sekä laboratorion bakteerikasvuston ennaltaehkäisemiseksi.

Intermed Oy tarjoaa asiakkailleen koko Suomen kattavan laadukkaan ja kustannustehokkaan huoltoverkoston ja yli 15 vuoden kokemuksen laboratorion puhdasvesilaitteiden eli niin sanottujen Purelab -tuotteiden monipuolisesta huoltotoiminnasta. Huoltomme käsittää muun muassa ioninvaihtajat, käänteisosmoosilaitteet ja jälkipuhdistuslaitteet.

Intermediltä saat esimerkiksi Elgan ja Thermon puhdasvesilaitteille kilpailukykyisesti hinnoitellut määräaikaishuollot ja kalibroinnit lyhyellä vasteajalla.

Intermediltä saat myös puolueetonta ulkopuolista neuvontaa ja apua laboratorion vesilaitteen hankinnassa. Laitteen mahdollisessa vikaantumistilanteesa tarjoamme huoltokorjaukselle nopean vasteajan.

Ystävällinen henkilökuntamme palvelee mielellään kaikissa puhdasvesilaitteiden toimintaan liittyvissä kysymyksissä.

Kun tarvitset apua – meiltä saat sitä nopeasti. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tilaa puhdasvesilaitteen huolto Intermed Oy:n asiakaspalvelusta:

Asiakaspalvelustamme voit tilata myös puhdasvesilaitteen määräaikaishuollon tai vikahuollon

Intermed on ISO9001:2015 laatusertifioitu yritys. Löydätte laatusertifikaattimme omaan laatujärjestelmänne jatkeeksi tästä SertifikaattiISO9001 2015_fi2016-2019

Asennamme, huollamme, kalibroimme ja korjaamme vankalla ammattitaidolla vedenpuhdistuslaitteita koko Suomen alueella

Huoltomme piirissä alla olevat puhdasvesilaitteet (ultrapure water):

Puhdasvesilaitehuollon lisäksi meiltä voit tilata myös:

  • puhdasvesilaitteen varaosat
  • puhdasvesilaitteen kalibroinnit
  • puhdasvesilaitteen validoinnit
  • puhdasvesilaitteen siirrot
Puhdasvesilaitteen huolto | Intermed Oy
Puhdasvesilaitteen huolto | Intermed Oy

Puhdasvesilaitteen huolto – lisätietoa huollosta

Puhdasvesilaitteen huollossa käydään läpi laitteen toiminnot, kalibroidaan johtokyvyt ja lämpötilat sekä vaihdetaan tarvittavat suodattimet.

Annamme jokaisesta huollosta asiakkaalle kattavan huoltoraportin. Huollon yhteyteen on myös mahdollista tilata erillinen laitteen käyttökoulutus. Huomioithan ystävällisesti, että käyttökoulutus tulee tilata etukäteen huoltotilauksen yhteydessä. Lisätietoja saat asiakaspalvelusta.

Puhdasvesilaitteen huolto – lisätietoa laitteista

Laboratoriomaailmassa johtavat puhdasvesilaitteiden valmistajat ja myyjät ovat tällä hetkellä; Thermo Fisher Scientific, Elga LabWater/Aquaflow ja Millipore. Puhdasvesilaitteet, eli niin sanotun erikoispuhtaan veden laitteet, tuottavat vettä muun muassa laboratorion analysaattoreiden sekä inkubaattoreiden käyttöön.

Puhdasvesilaitteita käytetään myös välinehuolloissa. Siellä  laite tuottaa vettä välinehuollon pesukoneille. Puhdasvesilaitteen huolto ja kalibrointi ovat tärkeässä osassa siinä, että veden laatu täyttää vaativimpienkin analysaattoreiden vaatimukset.

Puhdasvesilaitteet tekevät eri puhtausasteista vettä normaalista vesijohtovedestä. Puhtausaste riippuu käytettävästä laitteesta. Käytännössä laboratorioissa on käytössä niin sanottu esipuhdistusjärjestelmä, jälkipuhdistusjärjestelmä tai edellä mainittujen yhdistelmä.

Laitteet käyttävät erikoispuhtaan veden tuottamiseen muun muassa mekaanista suodatusta, aktiivihiilisuodatusta, ioninvaihtoa, UV-säteilytystä, käänteisosmoosia tai näiden yhdistelmiä.

Intermed Oy:n yhteystiedot

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua sekä kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja