Puhdasvesilaitteen huolto

Intermed Oy tarjoaa asiakkailleen koko Suomen kattavan laadukkaan ja kustannustehokkaan puhdasvesilaitteiden huoltoverkoston lähellä asiakkaita. Yrityksellämme on jo yli 15 vuoden kokemus laboratorion puhdasvesilaitteiden huoltotoiminnasta.

Lue lisää

Laboratorioiden kaiken toiminnan perusta on puhdas tai ultrapuhdas vesi. Säännöllinen laboratorion puhdasvesilaitteen (water purification system) huolto on olennaisen tärkeää vedenlaadun varmistamiseksi sekä puhdasvesilaitteiston bakteerikasvuston ennaltaehkäisemiseksi.

Tilaa puhdasvesilaitteen huolto

Huoltotilaukset

huolto(at)intermed.fi

Tiedustelut

toimisto(at)intermed.fi

Asiakaspalvelu

+358 9 773 1100

Meiltä voit tilata myös

  • puhdasvesilaitteen varaosat
  • puhdasvesilaitteen kalibroinnit
  • puhdasvesilaitteen validoinnit
  • puhdasvesilaitteen siirrot

Huoltomme piirissä alla olevat puhdasvesilaitteet (ultrapure water):

Huollon lyhyt vasteaika

Kaikki määräaikaishuollot ja kalibroinnit Elgan ja Thermon puhdasvesilaitteille tehdään lyhyellä vasteajalla ja kilpailykykyisesti hinnoiteltuna. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Puhdasvesilaitteen huolto | Intermed Oy

Laboratoriossa kaiken toiminnan perustana on puhdas vesi

Säännöllinen laboratorion puhdasvesilaitteen (water purification system) huolto on olennaisen tärkeää oikean vedenlaadun varmistamiseksi sekä puhdasvesilaitteen bakteerikasvuston ennaltaehkäisemiseksi tai poistamiseksi.

Intermed Oy tarjoaa asiakkailleen koko Suomen kattavan laadukkaan ja kustannustehokkaan huoltoverkoston ja yli 15 vuoden kokemuksen laboratorion puhdasvesilaitteiden monipuolisesta huoltotoiminnasta. Huoltomme käsittää muun muassa ioninvaihtajat, käänteisosmoosilaitteet, jälkipuhdistuslaitteet sekä näiden yhdistelmät.

Intermediltä saat myös puolueetonta konsultaatiota ja apua laboratorion vesilaitteiden hankintaan liittyvissä asioissa. Laitteen mahdollisessa vikaantumistilanteessa tarjoamme huoltokorjaukselle nopean vasteajan.

Ystävällinen henkilökuntamme palvelee mielellään kaikissa puhdasvesilaitteiden toimintaan liittyvissä kysymyksissä.

Puhdasvesilaitteen huolto – lisätietoa huollosta

Puhdasvesilaitteen huollossa käydään läpi laitteen toiminnot, kalibroidaan johtokyky ja lämpötila sekä vaihdetaan tarvittavat suodattimet ja UV-lamppu. Laite voidaan myös sanitoida huollon toimesta asiakkaan niin toivoessa.

Annamme jokaisesta huollosta asiakkaalle kattavan huoltoraportin.

Huollon yhteyteen on myös mahdollista tilata erillinen laitteen käyttökoulutus.

Huomioithan ystävällisesti, että käyttökoulutus tulee tilata etukäteen huoltotilauksen yhteydessä. Lisätietoja saat asiakaspalvelusta.

Intermed Oy:n yhteystiedot

Asennamme, huollamme, kalibroimme ja korjaamme vankalla ammattitaidolla vedenpuhdistuslaitteita koko Suomen alueella. Kun tarvitset apua – meiltä saat sitä nopeasti.

Intermed on ISO9001:2015 laatusertifioitu yritys. Löydätte laatusertifikaattimme oman laatujärjestelmänne jatkeeksi tästä SertifikaattiISO9001 2015_fi2016-2019

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua sekä kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja