Sentrifugin huolto

Intermed Oy tarjoaa laadukasta ja kustannustehokasta sentrifugin huolto-, kalibrointi- ja korjauspalvelua sekä varaosia kaikkiin eurooppalaisiin sentrifugimerkkeihin ja -malleihin.

Merkistä ja mallista riippumatta sentrifugin huolto tulee suorittaa säännöllisin väliajoin.

Laitevalmistajan ohjeistamassa määräaikaishuollossa sentrifugille tehdään tehtaan määrittelemät huoltotoimenpiteet ja laitteen kalibrointi.

Huollossa sentrifugin toiminnot sekä mekaaninen kunto tarkastetaan ja laite huolletaan. Lisäksi kierrosnopeus ja lämpötila kalibroidaan.

Tilaa Sentrifugin huolto

Meiltä voit tilata myös

  • Sentrifugin varaosat
  • Sentrifugin kalibroinnit
  • Sentrifugin validoinnit
  • Sentrifugin laitesiirrot
  • Mikroskooppien huollot

Sentrifugin korjauskäynnin yhteydessä suosittelemme aina tekemään myös huollon ja kalibroinnin laitteen käyttövarmuuden ylläpitämiseksi.

Laboratorion mikroskoopin huolto

Sentrifugin lisäksi melkein jokaisesta laboratoriosta löytyy mikroskooppi.

Mikroskoopin luotettavan toiminnan ylläpitämisksi on sentrifuginhuollon yhteydessä kustannustehokasta ja järkevää huoltaa myös laboratorion tutkimus-, leikkaus-, stereo- tai käänteismikroskooppi. 

Muista siis mainita huoltotilauksen yhteydessä kaikki huoltotarpeet.

Huollettavat laitteet (Sentrifugin huolto)

Huoltomme piirissä ovat muiden muassa alla luetellut jäähdyttävät ja ei-jäähdyttävät sentrifugit.

Mikäli haluat lisätietoja laitteista tai haluat ostaa laitteen, pääset alla olevista linkeistä suoraan valmistajan sivuille.

Sentrifugin huolto
  • Eppendorf sentrifugi (esim. Eppendorf 5804, 5702, 5810 ja 5415)
  • GLO sentrifugi
  • Hettich sentrifugi (esim. Hettich EBA, Micro ja Universal)
  • Sigma sentrifugi
  • Thermo sentrifugi (esim. Thermo SL8, SL16 ja SL40 ja Jouan C3i, B4i ja CR4, Heraeus sekä Sorvall )

Yleistä tietoa (sentrifugi)

Sentrifugi on laite, jolla voidaan erottaa eri aineita toisistaan keskipakoisvoiman avulla. Menetelmää kutsutaan sentrifugoinniksi. Sentrifuugeja käytetään sairaaloiden, lääkäriasemien ja teollisuuden laboratorioissa.

Laitteet voidaan yleisesti jakaa jäähdyttäviin ja ei jäähdyttäviin sentrifugeihin. Sentrifugin huolto on tarpeellista suorittaa säännöllisin väliajoin.

 

Varaosasaatavuus ja huollon vasteaika (sentrifugin huolto)

Tarjotaksemme asiakkaillemme mahdollisimman korkeatasoista ja nopeaa palvelua varastoimme yleisimpien sentrifugien kulutusvaraosat, kuten kaasujouset ja lukitusmekanismit.

Tarkasti valikoidun varaosavaraston ansiosta varaosasaatavuus on useimmissa tapauksissa hyvä ja sentrifugien vaativat huolto- ja korjauskäynnit saadaan valmiiksi yhdellä kertaa, ilman tarpeettomia viivästyksiä.

Palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti eri puolin Suomea neljästä toimipisteestä käsin. Tarjoamme laadukasta sekä kustannustehokasta palvelua koko Suomen kattavasti.

Sentrifugien käyttöohjeita (laitevalmistajien tuotesivut):

Eppendorf 5418 Sentrifugi
Eppendorf 5418 Sentrifugi

Jäähdyttävä Sentrifugi Eppendorf 5418 R on varustettu 18-paikkaisella rullalla joka on suunniteltu pienille ja keskisuurille kapasiteeteille. Laitteesta on olemassa valmistajan yleinen laboratorioversio ja IVD -versio. Laitteella on erityisen alhainen pääsykorkeus ja hiljainen käyttöääni. Mallisarjan maksimikapasiteetti on 18×1,5/2,0ml.

Eppendorf 5702 Sentrifugi
Eppendorf 5702 Sentrifugi

Eppendorf 5702 sentrifugista on ei-jäähdyttävä ja jäähdyttävä versio. Laitteesta on valmistajan yleiskäyttöinen laboratorioversio sekä IVD -versio. Laitteet ovat käytössä hiljaisia ja mitoiltaan pienikokoisia, joten ne sopivat lähes jokaiseen laboratorioon. 5702-mallisarjan eri versioiden maksimikapasiteetti on 4x100ml.

Eppendorf 5804 Sentrifugi
Eppendorf 5804 Sentrifugi

Eppendorf 5804 (R) sentrifugi on korkeakierroksinen keskikapasiteetin laite. Laiteesta on sekä jäähdyttävä että ei-jäähdyttävä malli ja yleiskäyttöinen laboratorioversio sekä IVD -versio. Laite on pienikokoinen ja näytteiden latauskorkeus on matala (29cm). Lisävarusteista riippuen laitteen maksimikapasiteetti on 4x250ml.

Heraeus Megafuge 8 Sentrifugi
Heraeus Megafuge 8 Sentrifugi

Heraeus Megafuge 8 on älykäs laite, jossa helppokäyttöinen käyttöliittymä ja kokoon nähden poikkeuksellinen kapasiteetti. Laitetta on sekä tuuletettuna että jäähdytettynä versiona. Lisävarusteista riippuen mallisarjan laitteiden kapasiteetti on 4x145ml ja 6x50ml.

Heraeus Megafuge 16 Sentrifugi
Heraeus Megafuge 16 Sentrifugi

Mefafuge 16:ssa on hyvä kapasiteetti, käyttöergonomia ja hinta/laatusuhde. Jäähdytetty versio on suunniteltu lämpöherkkien näytteiden käsittelyyn välillä -10 ° ja + 40 ° C. Mallisarjan laitteiden maksimikapasiteetti on 4x400ml.

Heraeus Megafuge 40 Sentrifugi
Heraeus Megafuge 40 Sentrifugi

Megafuge 40:ssä on erittäin suuri kapasiteetti ja hyvät ergonomiset ominaisuudet. Laitetta on jäähdytettynä ja ei-jäähdytettynä versiona. Turvallisuutta ja helppokäyttöisyyttä jokapäiväiseen käyttöön. Mallisarjan laitteiden maksimikapasiteetti on 4x1000ml.

Heraeus Biofuge Stratos Sentrifugi
Heraeus Biofuge Stratos Sentrifugi

Biofuge Stratos -sarjan sentrifugit tarjoavat pienessä koossa luotettavaa nopeutta ja käytön joustavuutta. Lisävarusteista riippuen mallisarjan laitteiden kapasiteetti 50ml, 300ml tai 4x180ml. Laitteen jäähdytysjärjestelmä sopii erityisesti lämpötilaherkille näytteille.

Heraeus Multifuge X3 Sentrifugi
Heraeus Multifuge X3 Sentrifugi

Tehokkaassa Multifuge X3:ssa on lyhyt läpimenoaika ja toiminnaltaan se on energiatehokas. Laitteeseen saatavilla laaja lisävarustevalikoima. Saatavilla sekä jäähdytettynä että ei-jäähdytettynä versiona. Mallisarjan laitteiden maksimikapasiteetti on 4x1000ml.

Heraeus Primo Sentrifugi
Heraeus Primo Sentrifugi

Primo -mallisarjan laitetta löytyy sekä jäädytettynä että ei-jäähdytettynä versiona. Mallisarjan laitteiden maksimikapasiteetti on 4x100ml. Laitteen valmistus on lopetettu. Valmistajan korvaava laite vastaavalle kokoluokalle on Megafuge 8.

Hettich Eba 280 Sentrifugi
Hettich Eba 280 Sentrifugi

Suorituskykyinen ja kompakti ei-jäähdytetty Eba 280 sentrifugi. Helppokäyttöiseen ja turvalliseen laitteeseen on tarjolla monipuolinen lisävarustevalikoima. Mallisarjan maksimikapasiteetti on 6x50ml.

Hettich Rotanta 460 Sentrifugi
Hettich Rotanta 460 Sentrifugi

Voimakas, kestävä ja monipuolinen Rotanta 460 sentrifugi. Saatavana jäähdytettynä ja ei-jäähdytettynä versiona, pöydälle tai lattialle asennettavana. Mallisarjan maksimikapasiteetti on 4x750ml.

Hettich Rotina 380 Sentrifugi
Hettich Rotina 380 Sentrifugi

Kestävä ja vakaa täysteräksinen Rotina 380 sentrifugi. Saatavana jäähdytettynä ja ei-jäähdytettynä versiona. Monipuoliset lisävarusteet. Mallisarjan maksimikapasiteetti 4x290ml.

Hettich Rotofix 32A Sentrifugi
Hettich Rotofix 32A Sentrifugi

Rotofix 32A on hiljainen sentrifugi kovaan rutiinikäyttöön. Täysteräksinen rakenne, ei-jäähdyttävä malli. Monipuolinen lisävarustevalikoima. Maksimikapasiteetti lisävarusteita riippuen 4x100ml tai 6x85ml.

Hettich Universal 320 Sentrifugi
Hettich Universal 320 Sentrifugi

Universal 320 on yleiskäyttöinen pöydälle asennettava keskikokoluokan sentrifugi. Saatavana jäähdyttävänä ja ei-jäähdyttävänä mallina. Monipuolinen lisävarustevalikoima. Maksimikapasiteetti lisävarusteista riippuen 4x200ml tai 6x85ml.

Sorvall ST 16 Sentrifugi
Sorvall ST 16 Sentrifugi

Sorvall ST 16 on kompakti ja energiatehokas keskikokoluokan sentrifugi. Saatavana jäähdytettynä ja ei-jäähdytettynä versiona. Hyvä lisävarustevalikoima. Mallisarjan maksimikapasiteetti 4x400ml.

Sorvall RC 6 Sentrifugi
Sorvall RC 6 Sentrifugi

Sorvall RC 6 on kestävä ja suuren kokoluokan sentrifugi. Laite on suunniteltu maksimoiden tuottavuus. Saatavana jäähdytettynä versiona. Mallisarjan maksimikapasiteetti on 4x1000ml.

Jäähdyttävä ja ei-jäähdyttävä malli. Mallia ei enää valmisteta. Saatavilla vain valmistajan käyttöohjekirja.

Intermed – Suomen suurin yksityinen

Kun sentrifugisi on aika huoltaa voit luottaa siihen, että Suomen suurimpana riippumattomana sentrifugien huoltoliikkeenä Intermed Oy huoltaa laitteesi kuntoon asiantuntevasti ja kustannustehokkaasti.

Osana huoltopalvelua suoritamme tarvittavat mittaukset ja korjaukset kalibroiduin sekä jäljitettävin mittalaittein.

Myönnämme jokaiselle vikakorjaukselle laitekohtaisesti kolmen (3) kuukauden takuun.

Asiantuntevan palvelun lisäksi olemme saaneet asiakkailtamme paljon kiitosta huoltojen nopeudesta ja täsmällisyydestä. Kiireisissä tilanteissa tai muutoin tarvittaessa huoltomme saapuu paikalle varsin lyhyessä ajassa.

Mikäli mieltäsi askarruttaa kysymys ota yhteyttä, ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua mielellään. Asiakaspalvelusta voit myös tilata vikahuollon, määräaikaishuollon tai jättää yhteydenottopyynnön.

Intermed Oy:n yhteystiedot

 

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua sekä kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja