Sentrifugin huolto

Sentrifugin huolto-, kalibrointi- ja korjauspalvelu - kaikki Eurooppalaiset merkit.
Määräaikaishuollossa sentrifugille suoritetaan laitevalmistajan määrittelemät huoltotoimenpiteet ja laitteen kierrosnopeus ja -lämpötila kalibroidaan.

Sentrifugin korjauskäynnin yhteydessä kannattaa laite myös huoltaa ja kalibroida käyttövarmuuden ylläpitämiseksi. Samalla käynnillä suosittelemme huoltoa myös laboratorion mikroskoopille.

Tilaa sentrifugin huolto

Huoltotilaukset

huolto(at)intermed.fi

Tiedustelut

toimisto(at)intermed.fi

Asiakaspalvelu

+358 9 773 1100

Meiltä voit tilata myös

 • Sentrifugin kalibroinnit
 • Sentrifugin validoinnit
 • Sentrifugin varaosat

Huoltomme piirissä olevat laitteet

Huoltomme piirissä ovat muun muassa alla luetellut jäähdyttävät ja ei-jäähdyttävät sentrifugit koosta riippumatta. Sentrifugin huoltopalvelumme kattaa niin mini- ja mikrofugit, kuin pöytä ja lattiamalliset sentrifugit.

Mikäli haluat lisätietoja laitteista, pääset alla olevista linkeistä suoraan valmistajan sivuille. Sentrifuugeja myyvät monet eri maahantuojat ja laite-edustajat Suomessa.

 • Eppendorf sentrifugi (esim. Eppendorf 5804, 5702, 5810 ja 5415)
 • GLO sentrifugi
 • Hettich sentrifugi (esim. Hettich EBA, Micro ja Universal)
 • Sigma sentrifugi
 • Thermo sentrifugi esim.
  • Thermo SL8, SL16 ja SL40
  • Jouan C3i, B4i ja CR4
  • Heraeus Multifuge ja Megafuge
  • Heraeus Pico ja Fresco
  • Sorvall
Sentrifugin huolto

Laboratorion mikroskooppi kannattaa huoltaa samalla käynnillä

Laboratorion mikroskooppi tarvitsee huoltaa säännöllisesti. Sentrifugin lisäksi mikroskooppi löytyy melkein jokaisesta laboratoriosta.

Sentrifuginhuollon yhteydessä onkin kustannustehokasta ja järkevää huoltaa myös laboratorion tutkimusmikroskooppi. Muista siis mainita huoltotilauksen yhteydessä myös muut mahdolliset huoltotarpeet.

Yleistä tietoa (sentrifugin huolto)

Sentrifugi on laite, jolla voidaan erottaa eri aineita toisistaan keskipakoisvoiman avulla. Menetelmää kutsutaan sentrifugoinniksi. Sentrifuugeja käytetään sairaaloiden, lääkäriasemien ja teollisuuden laboratorioissa.

Laitteet voidaan yleisesti jakaa jäähdyttäviin ja ei jäähdyttäviin sentrifugeihin. Sentrifugin huolto on tarpeellista suorittaa säännöllisin väliajoin.

Intermed Oy tarjoaa laadukasta ja kustannustehokasta sentrifugin huolto-, kalibrointi- ja korjauspalvelua. Merkistä ja mallista riippumatta sentrifugin huolto tulee suorittaa säännöllisin väliajoin. Määräaikaishuollossa sentrifugille suoritetaan laitevalmistajan määrittelemät huoltotoimenpiteet ja laiteen kierrosnopeus -ja lämpötila kalibroidaan.

Kauttamme myös varaosat kaikkiin eurooppalaisiin sentrifugimerkkeihin ja -malleihin.

Varaosasaatavuus ja huollon vasteaika (sentrifugin huolto)

Tarjotaksemme asiakkaillemme mahdollisimman korkeatasoista ja nopeaa palvelua varastoimme yleisimpien sentrifugien kulutusvaraosat, kuten kaasujouset ja lukitusmekanismit.

Tarkasti valikoidun varaosavaraston ansiosta varaosasaatavuus on useimmissa tapauksissa hyvä ja sentrifugien vaativat huolto- ja korjauskäynnit saadaan valmiiksi yhdellä käyntikerralla, ilman tarpeettomia viivästyksiä.

Palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti eri puolin Suomea neljästä toimipisteestä käsin. Tarjoamme laadukasta sekä kustannustehokasta palvelua koko Suomen kattavasti.

Intermed – Suomen suurin yksityinen

Kun sentrifugisi on aika huoltaa voit luottaa siihen, että Suomen suurimpana riippumattomana sentrifugien huoltoliikkeenä Intermed Oy huoltaa laitteesi kuntoon asiantuntevasti ja kustannustehokkaasti.

Osana huoltopalvelua suoritamme tarvittavat mittaukset ja korjaukset kalibroiduin sekä jäljitettävin mittalaittein.

Myönnämme jokaiselle vikakorjaukselle laitekohtaisesti kolmen (3) kuukauden takuun.

Asiantuntevan palvelun lisäksi olemme saaneet asiakkailtamme paljon kiitosta huoltojen nopeudesta ja täsmällisyydestä.

Mikäli mieltäsi askarruttaa kysymys ota yhteyttä, ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua mielellään. Asiakaspalvelusta voit myös tilata vikahuollon, määräaikaishuollon tai jättää yhteydenottopyynnön.

Sentrifugien käyttöohjeita (laitevalmistajien tuotesivut):

Intermed Oy:n yhteystiedot

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua sekä kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja