Sentrifugin huolto

Sentrifugin huolto-, kalibrointi- ja korjauspalvelu kaikkiin Eurooppalaisiin merkkeihin.
Sentrifugi määräaikaishuolto sisältää laitevalmistajan määrittelemät huoltotoimenpiteet. Lisäksi määräaikaishuollon yhteydessä laitteen kierrosnopeus ja kierroslämpötila kalibroidaan.

Korjauskäynnin yhteydessä kannattaa sentrifugi myös huoltaa ja kalibroida. Pyydä kustannusarvio asiakaspalvelustamme.

Pyydä kustannusarvio

Huoltotilaukset

huolto(at)intermed.fi

Tiedustelut

toimisto(at)intermed.fi

Asiakaspalvelu

+358 9 773 1100

Meiltä myös

 • Sentrifugi kalibrointi
 • Sentrifugi validointi
 • Sentrifugi varaosat
 • Laboratorion mikroskoopin huolto

Sentrifugin huolto ja varaosat kaikkiin yleisimpiin merkkeihin

Huollamme kaikki yleisimmät jäähdyttävät ja ei-jäähdyttävät sentrifugit, koosta riippumatta. Sentrifugin huolto kattaa niin mini- ja mikrofugit kuin pöytä- ja lattiamalliset sentrifugit.

Määräaikaishuollossa sentrifugille tehdään laitevalmistajan määrittelemät huoltotoimenpiteet ja laiteen kierrosnopeus sekä kierroslämpötila kalibroidaan. Sentrifugi huoltopalveluumme kuuluu aina laitteiden tarpeelliset mittaukset ja korjaukset kalibroiduin sekä jäljitettävin mittalaittein, laitteiden parhaan käyttövarmuuden ylläpitämiseksi.

Meiltä myös alkuperäiset varaosat kaikkiin eurooppalaisiin sentrifugimerkkeihin ja -malleihin.

Huoltomme piiriin kuuluvat muun muassa

Huoltomme piiriin kuuluvat laitteet listattu alapuolella. Linkeistä pääset suoraan valmistajan sivuille. Mikäli laitteesi ei ole listattuna, ystävällisesti ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

 • Eppendorf sentrifugi (esim. Eppendorf 5804, 5702, 5810 ja 5415)
 • GLO sentrifugi
 • Hettich sentrifugi (esim. Hettich EBA, Micro ja Universal)
 • Sigma sentrifugi
 • Thermo sentrifugi esim.
  • Thermo SL8, SL16 ja SL40
  • Jouan C3i, B4i ja CR4
  • Heraeus Multifuge ja Megafuge
  • Heraeus Pico ja Fresco
  • Sorvall
Sentrifugin huolto | Sentrifugin määräaikaishuolto | Sentrifugi | Sentrifuugi | Intermed Oy

Sentrifugin huolto Suomessa, Pohjoismaissa ja Euroopassa

Kattava huoltoverkostomme pitää vasteajat lyhyenä. Suomessa palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti neljästä toimipisteestä käsin. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

Tehdaskoulutetut huoltoteknikkomme huoltavat laitteesi luotettavasti kuntoon. Koulutetun henkilökuntamme lisäksi huoltomme on laatusertifioitu.

Kansainvälisen huoltoyhteistyöverkostomme kautta tarjoamme vastaavasti laadukasta sekä kustannustehokasta huoltopalvelua myös Pohjoismaissa ja Euroopassa.

Voit tilata huollon laitteellesi mihin tahansa maahan Euroopassa suoraan Intermediltä. Lue lisää TIMANT-huoltoyhteistyöverkostosta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää huoltopalvelustamme tai pyydä kustannusarvio laitteesi huollolle. Ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua mielellään.

Sentrifugin huolto Suomen suurimmalta yksityiseltä

Suomen suurimpana riippumattomana sentrifugien huoltoja tarjoavana liikkeenä huollamme laitteesi kuntoon nopeasti, asiantuntevasti ja kustannustehokkaasti.

Tarjotaksemme asiakkaillemme mahdollisimman korkeatasoista sentrifugin huoltopalvelua ja nopeat varaosatoimitukset koko Suomeen, varastoimme yleisimpien sentrifugien kulutusvaraosat, kuten kaasujouset ja lukitusmekanismit.

Tarkasti valikoidun ja monipuolisen varaosavaraston ansiosta varaosien saatavuus on lähes poikkeuksetta aina hyvä. Sentrifugien vaativat huolto- ja korjauskäynnit saadaan valmiiksi yhdellä käyntikerralla, ilman tarpeettomia viivästyksiä. Asiantuntevan palvelun lisäksi olemmekin saaneet asiakkailtamme paljon kiitosta huoltojen nopeudesta ja täsmällisyydestä.

Työmme laadun takeeksi myönnämme jokaiselle sentrifugi vikakorjaukselle laitekohtaisesti kolmen (3) kuukauden takuun.

Laboratorion mikroskoopin huolto samalla käynnillä

Sentrifugin lisäksi melkein jokaisesta laboratoriosta löytyy mikroskooppi, ja kuten sentrifugi, myös laboratorion mikroskooppi on tarpeellista huoltaa säännöllisesti. Sentrifugin huollon yhteydessä samalla käynnillä onkin kustannustehokasta ja kannattavaa huoltaa myös laboratorion tutkimusmikroskooppi. Ystävällisesti mainitse huoltotilauksen yhteydessä myös muut mahdolliset huoltotarpeet, kuten mikroskooppi.

Mikä on Sentrifugi? (lausutaan sentrifuugi)

Tiedätkö mikä on sentrifugi? Sentrifugi on laite, joka käyttää keskipakoisvoimaa erottaakseen hiukkasia toisistaan. Erottelu perustuu hiukkasten kokoon, muotoon, tiheyteen, väliaineen viskositeettiin ja roottorin nopeuteen. Tätä menetelmää kutsutaan sentrifugoinniksi.

Sentrifugin keskellä on astia, jota pyörittää erillinen roottori. Sentrifugia käyttäessä roottori pyörittää astiaa suurella nopeudella. Pyörimisliikkeen voima siirtää hiukkasia pois astian keskipisteestä. Esimerkiksi mitä suurempi massa hiukkasella on, sitä suuremmalla voimalla se työntyy kohti astian ulkoreunaa.

Sentrifugi löytyy lähes jokaisesta laboratoriosta. Laite on yleisesti käytössä sairaaloiden, lääkäriasemien ja teollisuuden laboratorioissa. Laboratoriokäytössä sentrifugin keskellä on näyteputkia varten tarkoitettu adapteri. Adapteriin kiinnitettäviä näyteputkia käytetään muun muassa verinäytteitä varten. Sentrifugilla voidaan esimerkiksi erotella verinäytteistä verisolut plasmasoluista. Sentrifugin näyteputket ovat paksua lasia tai särkymätöntä kovaa muovia. Näyteputkien kapasiteetti vaihtelee noin 250 – 1000 millilitran välillä.

Laitteena sentrifugeja on eri kokoisia ja eri pyörimisnopeuksilla sekä pöytä- ja lattiamalleja. Sentrifugit voidaan karkeasti jakaa jäähdyttäviin ja ei jäähdyttäviin malleihin. Sentrifugi on laite, joka tulee huoltaa säännöllisin väliajoin.

Laitteen nimitys ”Sentrifuugi” on saanut alkunsa englanninkielisestä sanasta centrifuge. Sanalla viitataan keskipakoisvoimaan (centrifugal force). Sentrifugin keksijä on Theodor Svedberg. Hänelle myönnettiin keksinnöstä Nobelin kemian palkinto vuonna 1926.

Sentrifugi käyttöohje (yleiset mallit, laitevalmistajien tuotesivut):

Tilaa sentrifugin huolto tai pyydä kustannusarvio asiakaspalvelustamme

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua ja kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä- sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja