Syväjääpakastimen huolto

Syväjääpakastimen huolto ja korjaus Intermediltä. Kausihuollon ja korjauksen lisäksi suoritamme syväjääpakkasten ja kylmälaitteiden laiteasennukset, laitesiirrot ja lämpötilamittaukset sekä tarpeelliset toimintakunnon tarkastukset.

Intermed Oy huoltaa, korjaa ja toimittaa varaosia kaikkiin yleisiin syväjääpakastinmerkkeihin ja -malleihin.

Pyydä huoltotarjous

Huoltotilaukset

huolto(at)intermed.fi

Tiedustelut

toimisto(at)intermed.fi

Asiakaspalvelu

+358 9 773 1100

Huollamme yritysten kaikki syväjääpakkaset ja kylmälaitteet

Oli kyse normaalista määräaikaishuollosta tai vaativammasta korjaushuollosta, saatamme laitteet asiantuntevasti toimintavarmaan kuntoon. Intermed Oy:n valtakunnallinen huoltopalveluverkosto kattaa koko Suomen.

Kausihuollon ja määräaikaishuollon lisäksi suoritamme syväjääpakkasten ja kylmälaitteiden laiteasennukset, laitesiirrot ja lämpötilamittaukset sekä tarpeelliset toimintakunnon tarkastukset.

Teemme monipuolista syväjääpakastimen huolto -palvelua laajasti eri toimialoilla. Huollamme muiden muassa useiden laboratorioiden, tutkimuskeskusten ja sairaaloiden kylmälaitteiden laitekannat koko Suomen alueella.

Pyydämme ystävällisesti osoittamaan kaikki syväjääpakastimien tiedustelut, varaosatilaukset, korjauspyynnöt asiakaspalveluumme. Ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua mielellään.

Intermed Oy huoltaa, korjaa ja toimittaa varaosia kaikkiin yleisiin syväjääpakastinmerkkeihin ja -malleihin.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja