Välinehuollon laitehuolto

Välinehuollon laitehuolto yli 25 vuoden kokemuksella. Meiltä kustannustehokkaasti välinehuollon laitehuolto, huuhtelukoneen ja desinfektorin huolto sekä laitteiden asennus ja korjaus koko Suomen alueella. Huollamme lisäksi autoklaaveja, imupussien tyhjennyskoneita sekä endoskooppien pesukoneita.

Autoklaavin määräaikaishuolto sisältää tarkastus- ja korjaustoimenpiteet laitteen kunnon toteamiseksi sekä laitevalmistajan määrittelemät tarkat määräaikaishuoltotoimenpiteet.

Tilaa välinehuollon laitehuolto

Huoltotilaukset

huolto(at)intermed.fi

Tiedustelut

toimisto(at)intermed.fi

Asiakaspalvelu

+358 9 773 1100

 Lisätietoa välinehuollon laitteiden huolloista

Välinehuollon laitehuoltomme piirissä olevat laitteet sijaitsevat muiden muassa vanhainkotien, hammaslääkärien ja sairaaloiden välinehuolloissa ja -osastolla. Edellä mainittujen toimitilojen laitteet kuuluvat normaalisti välinehuollon alaisuuteen.

Lisätietoa endoskooppien pesukoneen huollosta

Huuhtelukoneiden ja endoskooppien pesukoneiden huolto käsittää laitteiden toimintojen tarkastuksen, kuluvien osien vaihdon ja pesuaineen määrän sekä pesu ja/tai sterilointilämpötilan kalibroinnin laitevalmistajan ohjeen mukaisesti. Näin asiakas voi varmistua siitä, että laite toimii oikein ja instrumentit ovat puhtaita, desinfioituja ja/tai steriloituja.

Endoskooppien pesukoneen asennuksen tai määräaikaishuollon yhteyteen on mahdollista tilata myös erillinen käyttökoulutus välinehuollon ammattilaisille. Käyttökoulutuksen voit halutessasi tilata asiakaspalvelustamme. Käyttökoulutus tulee varata asiakaspalvelustamme aina etukäteen.

Lisätietoa autoklaavien huollosta

Autoklaavin määräaikaishuolto sisältää muun muassa toiminnan tarkastuksen, tarvittavien kansiluukun tiivisteiden ja muiden kuluvien osien vaihdon, varoventtiilin kunnon toteamisen sekä muut laitevalmistajan määrittelemät määräaikaishuoltotoimenpiteet.

Autoklaavien eli painelaitteiden ammattimaisen käyttäjän on huolehdittava siitä, että laite sijoitetaan sekä sitä käytetään, tarkastetaan ja valvotaan säädösten mukaisesti ja säännöllisesti.

Intermed Oy:ltä voi myös edellä mainittujen lisäksi tilata laitteiden siirrot ja asennukset uusiin toimitiloihin. Katso lisätiedot autoklaavien huolto -sivulta.

Huoltomme piiriin kuuluvat laitemerkit

Mikäli etsit lisätietoa itse laitteista, alla olevista linkeistä pääset valmistajan/laitemyyjän verkkosivuille.

Desinfektorin huolto
Endoscooppien pesukoneen huolto
Imupussien tyhjennyskoneen huolto
Huuhtelukoneen huolto 
Endoskooppien pesukoneen huolto &  Endoskooppien kuivauskaapin huolto
Imupussien tyhjennyslaitteen huolto

Intermed Oy asiakaspalvelun yhteystiedot

Ota yhteystietomme talteen tulevia korjaustilanteita ja varaosatarpeita varten. Teemme mielellämme tarjouksen laitteidenne kunnossapidosta huoltosopimuksella. Voit käyttää palvelujamme myös ilman huoltosopimusta.

Tilaa määräaikaishuolto tai vikahuolto sähköisellä huoltopyyntölomakkeella.

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua sekä kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja