Välinehuollon laitehuolto

Välinehuollon laitehuolto on tärkeää laitteiden toimintavarmuuden ja käytöturvallisuuden ylläpitämiseksi. Meiltä saat kustannustehokkaasti kaikki välinehuollon laitehuollot valtakunnallisesti lähes 30 vuoden kokemuksella. Huollamme valtakunnallisesti muun muassa huuhtelukoneet, desinfektorit, autoklaavit, imupussien tyhjennyskoneet ja endoskooppien pesukoneet sekä suoritamme laitteiden asennukset ja korjaukset. Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja tai huoltotarjous.

Välinehuollon laitehuollossa esimerkiksi autoklaavin määräaikaishuolto sisältää tarkastus- ja korjaustoimenpiteet laitteen kunnon toteamiseksi sekä laitevalmistajan määrittelemät tarkat määräaikaishuoltotoimenpiteet.

Pyydä huoltotarjous

Huoltotilaukset

huolto(at)intermed.fi

Tiedustelut

toimisto(at)intermed.fi

Asiakaspalvelu

+358 9 773 1100

Välinehuollon laitehuolto valmistajien ohjeiden mukaisesti

Tehdaskoulutetut huoltoinsinöörimme suorittavat välinehuollon laitteiden määräaikaishuollot kustannustehokkaasti, laadukkaasti ja tarkasti valmistajien ohjeiden mukaisesti.

Tehtaan koulutuksen saaneen huoltoinsinöörin huoltama välinehuollon laite on käytössä turvallinen.

Asianmukaisesti huollettuna välinehuollon laitteet toimivat oikein ja puhdistettavat instrumentit tulevat desinfioiduiksi ja steriloiduiksi.

Pyydä tarjous laitteenne huollolle asiakaspalvelustamme.

Välinehuollon laitehuolto | valtakunnallinen huoltopalvelu | Intermed Oy

Välinehuollon laitehuollon piiriin kuuluvat

Mikäli haluat lisätietoja välinehuollon laitehuollosta ota yhteyttä asiakaspalveluun

Kaikkia palvelujamme voi käyttää ilman huoltosopimusta. Tutustu huoltoyhteistyön etuihin.

Välinehuollon laitehuolto ja kuumasaumaajien huolto

Intermediltä nyt palveluna myös Famos kuumasaumaajien huollot. Huollamme ja korjaamme laadukkaat Famos-merkkiset kuumasaumaajat.

Famos-kuumasaumaajat löytyvät välinehuollon tiloista yleisesti desinfektorien tai autoklaavien läheisyydestä. Lue lisää kuumasaumaajien huolloista.

Välinehuolto ja autoklaavit

Välinehuollon laitehuoltojen piiriin kuuluvan autoklaavien määräaikaishuollot sisältävät muun muassa toiminnan tarkastuksen, tarvittavien kansiluukun tiivisteiden ja muiden kuluvien osien vaihdon, varoventtiilin kunnon toteamisen sekä muut laitevalmistajan määrittelemät määräaikaishuoltotoimenpiteet.

Autoklaavien (painelaitteiden ammattimaisen käyttäjän) on huolehdittava siitä, että laite sijoitetaan sekä sitä käytetään, tarkastetaan ja valvotaan säädösten mukaisesti ja säännöllisesti.

Autoklaavien validoinnissa todennetaan sterilointiprosessin täyttävän määritettyjen standardien mukaiset vaatimukset.

Meiltä voit tilata myös laitteiden siirrot ja asennukset uusiin toimitiloihin.

Välinehuolto ja desinfektorit

Välinehuollon laitehuoltojen piiriin kuuluu myös desinfektorit. Desinfektoreiden huollossa laitteen toiminta tarkastetaan ja luvat osat vaihdetaan.

Desinfektorin säännöllisellä huollolla varmistetaan oikea pesutulos ja desinfektion toteutuminen sekä vaihdetaan pesutulokseen vaikuttavat, kuluvat osat.

Desinfektorin asennuksen tai määräaikaishuollon yhteyteen on mahdollista tilata myös erillinen käyttökoulutus välinehuollon ammattilaisille.

Kauttamme voit tilata myös desinfektoreiden laitesiirrot ja -asennukset uusiin toimitiloihin.

Välinehuolto ja endoskooppien pesukoneet

Välinehuoltojen laitehuolloissa huuhtelukoneiden ja endoskooppien pesukoneiden huolto käsittää laitteiden toimintojen tarkastuksen, kuluvien osien vaihdon ja pesuaineen määrän sekä pesu ja/tai sterilointilämpötilan kalibroinnin laitevalmistajan ohjeen mukaisesti.

Asianmukaisesti ja säännöllisesti huollettu endoskooppien pesukoneet toimivat oikein ja instrumentit ovat puhtaita, desinfioituja ja/tai steriloituja.

Endoskooppien pesukoneiden asennuksen tai määräaikaishuollon yhteyteen on mahdollista tilata myös erillinen käyttökoulutus välinehuollon ammattilaisille. Käyttökoulutuksen voit halutessasi tilata asiakaspalvelustamme. Käyttökoulutus tulee varata aina etukäteen.

Mikäli endoskooppi on rikkoutunut tai muutoin epäkunnossa, tutustu myös endoskoopin korjauspalveluun.

Välinehuollon laitehuollon piiriin kuuluvat laitemerkit

Mikäli etsit lisätietoa itse laitteista, alla olevista linkeistä pääset valmistajan/laitemyyjän verkkosivuille.

Endoskooppien pesukone &  kuivauskaappi (välinehuollon laitehuolto)
Endoscooppien pesukoneen huolto | välinehuollon laitehuolto | Intermed Oy
Huuhtelukone (välinehuollon laitehuolto) 
Desinfektorin huolto | deko pesukone | välinehuollon laitehuolto | Intermed Oy
Imupussien tyhjennyslaite (välinehuollon laitehuolto)
Imupussien tyhjennyskoneen huolto | välinehuollon laitehuolto | Intermed Oy
Autoklaavi (välinehuollon laitehuolto)

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua ja kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä- sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja