Välinehuollon laitehuolto

Välinehuollon laitehuolto -palvelut jo yli 25 vuoden kokemuksella

Meiltä kustannustehokkaat välinehuollon laitehuolto -palvelut. Huuhtelukoneen ja desinfektorin huolto, asennus, ja korjauspalvelu koko Suomen alueella.

Huollamme lisäksi autoklaaveja, imupussien tyhjennyskoneita sekä endoskooppien pesukoneita. 

Tilaa välinehuollon laitehuolto

Ota yhteyttä Intermed Oy:n asiakaspalveluun ja tilaa välinehuollon laitehuolto. Ystävällinen henkilökuntamme palvelee mielellään ja on valmis vastaamaan kysymyksiisi. Ota yhteyttä!

Huoltomme piiriin kuuluvat laitemerkit

Mikäli etsit lisätietoa itse laitteista, alla olevista linkeistä pääset valmistajan/laitemyyjän verkkosivuille.

Huuhtelukoneen huolto 

Välinehuollon laitehuolto - Deko 2000C

Huuhtelukoneen huolto

 

 

 

 

Endoskooppien pesukoneen huolto |  Endoskooppien kuivauskaapin huolto

Välinehuollon laitehuolto - Soluscope

Endoskooppien pesukoneen huolto

 

 

 

 

Autoklaavien huolto – katso lisää

Imupussien tyhjennyslaitteen huolto

Välinehuollon laitehuolto - Serres Nemo

Imupussien tyhjennyslaitteen huolto

 

 

 

 

 

 Lisätietoa välinehuollon laitteiden huolloista

Välinehuollon laitehuoltomme piirissä olevat laitteet sijaitsevat muiden muassa vanhainkotien, hammaslääkärien ja sairaaloiden välinehuolloissa ja -osastolla. Edellä mainittujen toimitilojen laitteet kuuluvat normaalisti välinehuollon alaisuuteen.

Lisätietoa Endoskooppien pesukoneen huollosta

Huuhtelukoneiden ja endoskooppien pesukoneiden huolto käsittää laitteiden toimintojen tarkastuksen, kuluvien osien vaihdon ja pesuaineen määrän sekä pesu ja/tai sterilointilämpötilan kalibroinnin laitevalmistajan ohjeen mukaisesti. Näin asiakas voi varmistua siitä, että laite toimii oikein ja instrumentit ovat puhtaita, desinfioituja ja/tai steriloituja.

Endoskooppien pesukoneen asennuksen tai määräaikaishuollon yhteyteen on mahdollista tilata myös erillinen käyttökoulutus välinehuollon ammattilaisille. Käyttökoulutuksen voit halutessasi tilata asiakaspalvelustamme. Käyttökoulutus tulee varata asiakaspalvelustamme aina etukäteen.

Lisätietoa Autoklaavien huollosta

Autoklaavin määräaikaishuolto sisältää muun muassa toiminnan tarkastuksen, tarvittavien kansiluukun tiivisteiden ja muiden kuluvien osien vaihdon, varoventtiilin kunnon toteamisen sekä muut laitevalmistajan määrittelemät määräaikaishuoltotoimenpiteet.

Autoklaavien eli painelaitteiden ammattimaisen käyttäjän on huolehdittava siitä, että laite sijoitetaan sekä sitä käytetään, tarkastetaan ja valvotaan säädösten mukaisesti ja säännöllisesti.

Intermed Oy:ltä voi myös edellä mainittujen lisäksi tilata laitteiden siirrot ja asennukset uusiin toimitiloihin. Katso lisätiedot autoklaavien huolto -sivulta.

Intermed Oy:n asiakaspalvelun yhteystiedot

Ota yhteystietomme talteen tulevia korjaustilanteita ja varaosatarpeita varten. Teemme mielellämme tarjouksen laitteidenne kunnossapidosta huoltosopimuksella. Voit käyttää palvelujamme myös ilman huoltosopimusta.

Tilaa määräaikaishuolto tai vikahuolto sähköisellä huoltopyyntölomakkeella.

Intermed Oy:n asiakaspalvelun yhteystiedot

 

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua sekä kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

 

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja