Välinehuollon laitehuolto

Välinehuollon laitehuolto on tärkeää laitteiden toimintavarmuuden ja käytöturvallisuuden ylläpitämiseksi. Meiltä saat kustannustehokkaasti kaikki välinehuollon laitehuollot valtakunnallisesti yli 25 vuoden kokemuksella. Huollamme muun muassa huuhtelukoneet, desinfektorit, autoklaavit, imupussien tyhjennyskoneet ja endoskooppien pesukoneet sekä suoritamme laitteiden asennukset ja korjaukset.

Välinehuollon laitehuollossa esimerkiksi autoklaavin määräaikaishuolto sisältää tarkastus- ja korjaustoimenpiteet laitteen kunnon toteamiseksi sekä laitevalmistajan määrittelemät tarkat määräaikaishuoltotoimenpiteet.

Tilaa välinehuollon laitehuolto

Huoltotilaukset

huolto(at)intermed.fi

Tiedustelut

toimisto(at)intermed.fi

Asiakaspalvelu

+358 9 773 1100

Välinehuollon laitehuoltoa valmistajien ohjeiden mukaisesti

Tehdaskoulutetut huoltoteknikkomme suorittavat välinehuollon laitteiden määräaikaishuollot kustannustehokkaasti, laadukkaasti ja tarkasti valmistajien ohjeita noudattaen.

Koulutetun huoltoteknikon huoltama välinehuollon laite on käytössä turvallinen.

Asianmukaisesti huollettuna välinehuollon laite toimii oikein ja puhdistettavat instrumentit tulevat desinfioiduiksi ja steriloiduiksi.

Välinehuollon laitehuolto | valtakunnallinen huoltopalvelu | Intermed Oy

Välinehuollon laitehuollon piiriin kuuluvat

Mikäli haluat lisätietoja välinehuollon laitehuollosta ota yhteyttä asiakaspalveluun

Pyydä tarjous välinehuollon laitehuollon laitteiden kunnossapidosta huoltosopimuksella. Kaikkia palvelujamme voi käyttää myös ilman huoltosopimusta.

Välinehuollon laitehuolto ja autoklaavi

Välinehuollon laitehuoltojen piiriin kuuluvan autoklaavin määräaikaishuolto sisältää muun muassa toiminnan tarkastuksen, tarvittavien kansiluukun tiivisteiden ja muiden kuluvien osien vaihdon, varoventtiilin kunnon toteamisen sekä muut laitevalmistajan määrittelemät määräaikaishuoltotoimenpiteet.

Autoklaavien eli painelaitteiden ammattimaisen käyttäjän on huolehdittava siitä, että laite sijoitetaan sekä sitä käytetään, tarkastetaan ja valvotaan säädösten mukaisesti ja säännöllisesti.

Autoklaavin validoinnissa todennetaan sterilointiprosessin täyttävän määritettyjen standardien mukaiset vaatimukset.

Meiltä voit tilata myös laitteiden siirrot ja asennukset uusiin toimitiloihin.

Välinehuollon laitehuolto ja deko desinfektori

Välinehuollon laitehuoltojen piiriin kuuluu myös deko desinfektori. Deko desinfektorien huollossa laitteen toiminta tarkastetaan ja luvat osat vaihdetaan.

Desinfektorin säännöllisellä huollolla varmistetaan oikea pesutulos ja desinfektion toteutuminen sekä vaihdetaan pesutulokseen vaikuttavat, kuluvat osat.

Deko desinfektorin asennuksen tai määräaikaishuollon yhteyteen on mahdollista tilata myös erillinen käyttökoulutus välinehuollon ammattilaisille.

Kauttamme voit tilata myös desinfektoreiden laitesiirrot ja -asennukset uusiin toimitiloihin.

Välinehuollon laitehuolto ja endoskooppien pesukone

Välinehuoltojen laitehuolloissa huuhtelukoneiden ja endoskooppien pesukoneiden huolto käsittää laitteiden toimintojen tarkastuksen, kuluvien osien vaihdon ja pesuaineen määrän sekä pesu ja/tai sterilointilämpötilan kalibroinnin laitevalmistajan ohjeen mukaisesti.

Asianmukaisesti ja säännöllisesti huollettu endoskooppien pesukone toimii oikein ja instrumentit ovat puhtaita, desinfioituja ja/tai steriloituja.

Endoskooppien pesukoneen asennuksen tai määräaikaishuollon yhteyteen on mahdollista tilata myös erillinen käyttökoulutus välinehuollon ammattilaisille. Käyttökoulutuksen voit halutessasi tilata asiakaspalvelustamme. Käyttökoulutus tulee varata aina etukäteen.

Mikäli endoskooppi on rikkoutunut tai muutoin epäkunnossa, tutustu myös endoskoopin korjauspalveluun.

Välinehuollon laitehuollon piiriin kuuluvat laitemerkit

Mikäli etsit lisätietoa itse laitteista, alla olevista linkeistä pääset valmistajan/laitemyyjän verkkosivuille.

Endoskooppien pesukone &  kuivauskaappi (välinehuollon laitehuolto)
Endoscooppien pesukoneen huolto | välinehuollon laitehuolto | Intermed Oy
Huuhtelukone (välinehuollon laitehuolto) 
Desinfektorin huolto | deko pesukone | välinehuollon laitehuolto | Intermed Oy
Imupussien tyhjennyslaite (välinehuollon laitehuolto)
Imupussien tyhjennyskoneen huolto | välinehuollon laitehuolto | Intermed Oy
Autoklaavi (välinehuollon laitehuolto)

Intermed Oy asiakaspalvelun yhteystiedot

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua sekä kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä sekä välinehuollon laitehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja