Välinehuollon laitehuolto

Välinehuollon laitehuolto yli 25 vuoden kokemuksella. Meiltä kustannustehokkaasti välinehuollon laitehuolto, huuhtelukoneen ja desinfektorin huolto sekä laitteiden asennus ja korjaus koko Suomen alueella. Huollamme lisäksi autoklaaveja, imupussien tyhjennyskoneita sekä endoskooppien pesukoneita.

Autoklaavin määräaikaishuolto sisältää tarkastus- ja korjaustoimenpiteet laitteen kunnon toteamiseksi sekä laitevalmistajan määrittelemät tarkat määräaikaishuoltotoimenpiteet.

Tilaa välinehuollon laitehuolto

Huoltotilaukset

huolto(at)intermed.fi

Tiedustelut

toimisto(at)intermed.fi

Asiakaspalvelu

+358 9 773 1100

Välinehuollon laitehuolto

Välinehuollon laitehuoltomme piirissä olevat laitteet sijaitsevat muiden muassa vanhainkotien, hammaslääkärien ja sairaaloiden välinehuolloissa ja -osastolla. Edellä mainittujen toimitilojen laitteet kuuluvat normaalisti välinehuollon alaisuuteen.

Endoskooppien pesukoneen huollon lisäksi välinehuollon laitehuollon piiriin kuuluvat

Mikäli haluat lisätietoja välinehuollon laitehuollosta ota yhteyttä asiakaspalveluun

Autoklaavin huolto ja autoklaavin validointi

Autoklaavin määräaikaishuolto sisältää muun muassa toiminnan tarkastuksen, tarvittavien kansiluukun tiivisteiden ja muiden kuluvien osien vaihdon, varoventtiilin kunnon toteamisen sekä muut laitevalmistajan määrittelemät määräaikaishuoltotoimenpiteet.

Autoklaavien eli painelaitteiden ammattimaisen käyttäjän on huolehdittava siitä, että laite sijoitetaan sekä sitä käytetään, tarkastetaan ja valvotaan säädösten mukaisesti ja säännöllisesti.

Autoklaavin validoinnissa todennetaan sterilointiprosessin täyttävän määritettyjen standardien mukaiset vaatimukset.

Meiltä voit tilata myös laitteiden siirrot ja asennukset uusiin toimitiloihin.

Desinfektorin huolto

Deko desinfektorien huollossa muun muassa laitteen toiminta tarkastetaan ja luvat osat vaihdetaan.

Desinfektorin säännöllisellä huollolla varmistetaan oikea pesutulos ja desinfektion toteutuminen sekä vaihdetaan pesutulokseen vaikuttavat, kuluvat osat.

Deko desinfektorin asennuksen tai määräaikaishuollon yhteyteen on mahdollista tilata myös erillinen käyttökoulutus välinehuollon ammattilaisille.

Kauttamme voit tilata myös desinfektoreiden laitesiirrot ja -asennukset uusiin toimitiloihin.

Pyydä tarjous laitteidenne kunnossapidosta huoltosopimuksella. Voit käyttää kaikkia palvelujamme myös ilman huoltosopimusta.

Endoskooppien pesukoneen huolto

Huuhtelukoneiden ja endoskooppien pesukoneiden huolto käsittää laitteiden toimintojen tarkastuksen, kuluvien osien vaihdon ja pesuaineen määrän sekä pesu ja/tai sterilointilämpötilan kalibroinnin laitevalmistajan ohjeen mukaisesti.

Asianmukaisesti ja säännöllisesti huollettu laite toimii oikein ja instrumentit ovat puhtaita, desinfioituja ja/tai steriloituja.

Endoskooppien pesukoneen asennuksen tai määräaikaishuollon yhteyteen on mahdollista tilata myös erillinen käyttökoulutus välinehuollon ammattilaisille. Käyttökoulutuksen voit halutessasi tilata asiakaspalvelustamme. Käyttökoulutus tulee varata aina etukäteen.

Mikäli endoskooppi on rikkoutunut tai muutoin epäkunnossa, tutustu myös endoskoopin korjauspalveluun.

Huoltomme piiriin kuuluvat laitemerkit

Mikäli etsit lisätietoa itse laitteista, alla olevista linkeistä pääset valmistajan/laitemyyjän verkkosivuille.

Desinfektorin huolto
Endoscooppien pesukoneen huolto
Imupussien tyhjennyskoneen huolto
Huuhtelukoneen huolto 
Endoskooppien pesukoneen huolto &  Endoskooppien kuivauskaapin huolto
Imupussien tyhjennyslaitteen huolto

Intermed Oy asiakaspalvelun yhteystiedot

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua sekä kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja