Autoklaavin huolto

Autoklaavin huolto on tarpeellista suorittaa säännöllisin väliajoin ja laitevalmistajan määräaikaishuolto-ohjeiden mukaisesti. Säännöllinen huolto mahdollistaa laitteen turvallisen toiminnan ja instrumenttien steriloitumisen.

Autoklaavin huolto suoritetaan aina laitevalmistajan määräaikaishuolto-ohjeiden mukaisesti.

Tilaa autoklaavin huolto

Huoltotilaukset

huolto(at)intermed.fi

Tiedustelut

toimisto(at)intermed.fi

Asiakaspalvelu

+358 9 773 1100

Meiltä voit tilata myös

 • Autoklaavin varaosat
 • Autoklaavin kalibroinnit

Huoltomme piirissä muun muassa seuraavat autoklaavit

Tuttnauer 2540 autoklaavin huolto | Intermed Oy

Säännöllinen autoklaavin huolto on tarpeellista

Välinehuollon laitehuollossa autoklaavin huolto on tarpeellista suorittaa säännöllisin väliajoin. Säännöllisellä huollolla varmistetaan käyttövarmuus ja luotettavuus laitteen koko elinkaaren ajan.

Määräaikaishuollossa vaihdetaan muun muassa käytössä kuluvat varaosat, kuten laitteet tiivisteet. Vain säännöllinen huolto mahdollistaa laitteen virheettömän toiminnan ja desinfioitavien instrumenttien onnituneen steriloinnin.

Huoltosopimuksella autoklaavin huoltoihin helppoutta ja säästöjä

Huoltosopimuksella saat huoltoihin kustannustehokkuutta ja helppoutta. Huolehdimme puolestasi autoklaavin huollon säännöllisestä huoltotaajuudesta. Kaikki huoltopalvelumme ovat kilpailukykyisesti hinnoiteltuja ja sopimushuollolla saat käyttöösi parhaan kustannustehokkuuden.

Huollon voi tilata myös ilman sopimusta. Mikäli laboratoriolaitteesi on huoltoa vailla, pyydä tarjous asiakaspalvelustamme.

Tutustu myös muihin välinehuollon laitehuollon palveluihimme.

Koko Suomen kattava autoklaavin huolto

Intermed Oy tarjoaa välinehuollon laitehuollon autoklaavin huolto-, asennus- ja korjauspalvelua valtakunnallisesti kattaen koko Suomen. Hinnoittelumme on kilpailukykyistä ja palvelumme laadukasta. Toimimme tiiviissä ja aktiivisessa yhteistyössä johtavien valmistajien ja maahantuojien kanssa.

Lisäksi tarjoamme nyt myös autoklaavin validointipalvelua, missä tarkastetaan, että sterilointiprosessi täyttävää validointistandardeissa määritetyt vaatimukset ja varmistutaan steriloitavien tuotteiden steriloitumisesta. Validointi on tarpeellista suorittaa autoklaaveille joissa streiloidaan mm. välinehuollon instrumentteja.

Autoklaavin huoltopalvelua myös Pohjoismaissa ja Euroopassa

Kuulumme Euroopan laajuisesti toimivaan Timant-huoltoyhteistyöverkostoon. Verkoston kautta voimme tarjota laadukasta huoltopalvelua kaikissa Pohjoismaissa sekä koko Euroopassa.

Huollot Suomeen tai ulkomaille onnistuvat juostavasti ja luotettavasti yhdellä huoltosopimuksella.

Lisätietoa Timant yhteistyöverkostosta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kaikki autoklaavien huoltopalvelut

Teemme autoklaavien määräaikaishuollot, vikakorjaukset ja myymme varaosia huoltomme piirissä oleviin laitemerkkeihin.

Asiakkaanamme hyödyt koko maan kattavasta kustannustehokkaasta ja laajasta laboratoriolaitteiden huolto-organisaatiostamme, pitkästä kokemuksestamme ja laajasta autoklaavien huoltovalikoimasta.

Uusien vaatimusten mukaan laatusertifioitua, vastuullista huoltopalvelua

Lisätietoa autoklaavin huollosta

Autoklaavin määräaikaishuolto sisältää muun muassa toiminnan tarkastuksen, tarvittavien kansiluukun tiivisteiden ja muiden kuluvien osien vaihdon, varoventtiilin kunnon toteamisen sekä muut laitevalmistajan määrittelemät määräaikaishuoltotoimenpiteet.

Autoklaavien eli painelaitteiden ammattimaisen käyttäjän on huolehdittava siitä, että laite sijoitetaan sekä sitä käytetään, tarkastetaan ja valvotaan säädösten mukaisesti ja säännöllisesti.

Intermed Oy:ltä voi myös edellä mainittujen lisäksi tilata autoklaavin validoinnin, laitteiden siirrot ja asennukset uusiin toimitiloihin. Lisätietoa asiakaspalvelustamme.

Tulosta yhteystietomme talteen tulevia korjaustilanteita ja varaosatarpeita varten tästä.

Mikäli ette löydä haluamaanne laitetta huoltomme piirissä olevien laitteiden listalta, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Mikä on autoklaavi?

Autoklaavia voidaan kutsua paineastiaksi. Astia suljetaan kannella ilmatiiviisti. Astian sisällä erilaisia aineita tai mitta-astioita kuumennetaan nopeasti, yleisimmin paineasian sisälle muodostuvalla kuumalla höyryllä. Kuumennuksen seurauksena aineet ja astiat laitteen sisällä steriloituvat.

Kuuman höyryn desinfioiva vaikutus perustuu korkeaan lämpötilaan ja paineeseen sekä riittävään käsittelyaikaan. Käsittely sopii kaikille kuumennusta kestäville materiaaleille. Sellaisille materiaaleille, jotka eivät kestä vesihöyryn kuumuutta, käytetään yleisesti kaasuautoklaavia. Tällöin kuuman vesihöyryn sijaan sterilointiin käytetään mikrobeja tappavaa kaasua.

Autoklaaveja käytetään moniin eri käyttötarkoituksiin. Autoklaaveilla voidaan steriloida laajasti erilaisia esineitä kuten hammashuollon instrumentteja, mittalaseja, muoviastioita ja pipettejä sekä myös nesteitä. Autoklaavien koko vaihtelee kompakteista pöytämalleista omilla pyörillä siirrettäviin isoihin kaappimaisiin malleihin.

Yleisimmin autoklaaveja käytetään esimerkiksi sairaaloiden välinehuollon laitehuollossa ja yksityisillä pienklinikoilla sairaalainstrumenttien desinfiointiin.

Instrumenttien osalta steriloivat välineet pakataan erillisiin autoklaavipussukoihin. Autoklaavissa kuuma höyry kulkeutuu erityisen autoklaavipussukan läpi itse välineeseen ja tuhoaa mikrobit.

Lisätietoa yleisistä Tuttnauer autoklaaveista

Tuttnauer M ja MK autoklaavi, puoliautomaattinen

Tuttnauerin edullisemmat M- ja MK-sarjan autoklaavit ovat puoliautomaattisia. Kyseiset autoklaavit ovat suunniteltu käytettäväksi esimerkiksi yksityisillä klinikoilla, joissa steriloivilta autoklaaveilta vaaditaan korkeaa laatua, turvallisuutta ja luotettavuutta.

Lue lisää

Tuttnauer 2540M autoklaavi 23 litraa

 • puoliautomaatinen steriloiva autoklaavi nesteille, instrumenteille ja lasitavaroille
 • Intermed Oy:ltä Tuttnauer 2540 huolto, korjaus ja varaosat
 • Meiltä myös Tuttnauer 2540 käyttöohje

Tuttnauer 2540M autoklaavi 23 litraa

 • puoliautomaatinen steriloiva autoklaavi nesteille, instrumenteille ja lasitavaroille
 • Intermed Oy:ltä Tuttnauer 2540 huolto, korjaus ja varaosat
 • Meiltä myös Tuttnauer 2540 käyttöohje

Tuttnauer 3870M autoklaavi 85 litraa

 • puoliautomaatinen steriloiva autoklaavi nesteille, instrumenteille ja lasitavaroille
 • Intermed Oy:ltä Tuttnauer 3870 huolto, korjaus ja varaosat
 • Intermed Oy:ltä myös Tuttnauer 3870 käyttöohje

Tuttnauer 3870M autoklaavi 85 litraa

 • puoliautomaatinen steriloiva autoklaavi nesteille, instrumenteille ja lasitavaroille
 • Intermed Oy:ltä Tuttnauer 3870 huolto, korjaus ja varaosat
 • Intermed Oy:ltä myös Tuttnauer 3870 käyttöohje

Tuttnauer EL autoklaavi, täysautomaattinen

Suurempi kapasiteetti ja tehokkaampi suorituskyky. Tuttnauerin EL-sarjan autoklaavit ovat vaativaan laboratoriokäyttöön suunnattu täysautomaattinen mallisto. Mikroprosessoriohjattu pöytämallinen höyrysteriloija tehokkaaseen sterilointiin.

Lue lisää

Tuttnauer 2540 EL autoklaavi 23 litraa

 • täysautomaattinen steriloiva autoklaavi nesteille, instrumenteille ja lasitavaroille
 • Intermed Oy:ltä Tuttnauer 2540EL huolto, korjaus ja varaosat
 • Intermed Oy:ltä myös Tuttnauer 2540EL käyttöohje

Tuttnauer 3870 EL autoklaavi 85 litraa

 • täysautomaattinen steriloiva autoklaavi nesteille, instrumenteille ja lasitavaroille
 • Intermed Oy:ltä Tuttnauer 3870 EL huolto, korjaus ja varaosat
 • Intermed Oy:ltä myös Tuttnauer 3870 EL käyttöohje

Tuttnauer 5075 EL autoklaavi 160 litraa

 • täysautomaattinen steriloiva autoklaavi nesteille, instrumenteille ja lasitavaroille
 • Intermed Oy:ltä Tuttnauer 5075 EL huolto, korjaus ja varaosat
 • Intermed Oy:ltä myös Tuttnauer 5075 EL käyttöohje

Intermed asiakaspalvelu

Ota yhteystietomme talteen tulevia korjaustilanteita ja varaosatarpeita varten. Teemme mielellämme tarjouksen laitteidenne kunnossapidosta huoltosopimuksella. Voit käyttää palvelujamme myös ilman huoltosopimusta.

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua sekä kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja