Autoklaavin huolto

Välinehuollon laitehuollossa autoklaavin huolto on tarpeellista suorittaa säännöllisin väliajoin. Säännöllisellä huollolla varmistetaan käyttövarmuus ja luotettavuus laitteen koko elinkaaren ajan.

Määräaikaishuollossa vaihdetaan muun muassa desinfiointitulokseen vaikuttavat käytössä kuluvat varaosat. Vain säännöllinen huolto mahdollistaa laitteen virheettömän toiminnan ja desinfioitavien instrumenttien luotettavasti onnistuneet sterilisaatiot.

Autoklaavin huolto suoritetaan aina laitevalmistajan määräaikaishuolto-ohjeiden mukaisesti.

Autoklaavin huolto koko Suomen kattavasti

Intermed Oy tarjoaa välinehuollon laitehuollon autoklaavin huolto-, asennus- ja korjauspalvelua valtakunnallisesti kattaen koko Suomen. Hinnoittelumme on kilpailukykyistä ja palvelumme laadukasta. Toimimme tiiviissä ja aktiivisessa yhteistyössä johtavien valmistajien ja maahantuojien kanssa.

Tilaa autoklaavin huolto

Ota yhteyttä Intermed Oy:n asiakaspalveluun ja tilaa autoklaavin huolto välinehuollon laitehuoltoon. Ystävällinen henkilökuntamme palvelee mielellään ja on valmis vastaamaan kysymyksiisi. Ota yhteyttä!

Autoklaavien huolto – huoltomme piirissä muun muassa

Autoklaavin huollon lisäksi meiltä saat

 • Autoklaavin varaosat
 • Autoklaavin kalibroinnit
 • Autoklaavin validoinnit
 • Autoklaavin laitesiirrot

Autoklaavin huolto – lisätietoa yleisistä Tuttnauer autoklaaveista

Tuttnauer M ja MK autoklaavi, puoliautomaattinen

Edullisemmat M- ja MK-sarjan autoklaavit ovat puoliautomaattisia. Autoklaavit ovat suunniteltu käytettäväksi esimerkiksi yksityisillä klinikoilla, joissa steriloivilta autoklaaveilta vaaditaan korkeaa laatua, turvallisuutta ja luotettavuutta.

Tuttnauer 2540M autoklaavi 23 litraa

 • puoliautomaatinen steriloiva autoklaavi nesteille, instrumenteille ja lasitavaroille
 • Intermed Oy:ltä Tuttnauer 2540 huolto, korjaus ja varaosat
 • Meiltä myös Tuttnauer 2540 käyttöohje

Tuttnauer 3870M autoklaavi 85 litraa

 • puoliautomaatinen steriloiva autoklaavi nesteille, instrumenteille ja lasitavaroille
 • Intermed Oy:ltä Tuttnauer 3870 huolto, korjaus ja varaosat
 • Intermed Oy:ltä myös Tuttnauer 3870 käyttöohje

Tuttnauer EL autoklaavi, täysautomaattinen

Suurempi kapasiteetti ja tehokkaampi suorituskyky. Tuttnauerin EL-sarjan autoklaavit ovat vaativaan laboratoriokäyttöön suunnattu täysautomaattinen mallisto. Mikroprosessoriohjattu pöytämallinen höyrysteriloija tehokkaaseen sterilointiin.

Tuttnauer 2540 EL autoklaavi 23 litraa

 • täysautomaattinen steriloiva autoklaavi nesteille, instrumenteille ja lasitavaroille
 • Intermed Oy:ltä Tuttnauer 2540EL huolto, korjaus ja varaosat
 • Intermed Oy:ltä myös Tuttnauer 2540EL käyttöohje

Tuttnauer 3870 EL autoklaavi 85 litraa

 • täysautomaattinen steriloiva autoklaavi nesteille, instrumenteille ja lasitavaroille
 • Intermed Oy:ltä Tuttnauer 3870 EL huolto, korjaus ja varaosat
 • Intermed Oy:ltä myös Tuttnauer 3870 EL käyttöohje

Tuttnauer 5075 EL autoklaavi 160 litraa

 • täysautomaattinen steriloiva autoklaavi nesteille, instrumenteille ja lasitavaroille
 • Intermed Oy:ltä Tuttnauer 5075 EL huolto, korjaus ja varaosat
 • Intermed Oy:ltä myös Tuttnauer 5075 EL käyttöohje

 

Autoklaavin huolto – lisätietoa laitteen huollosta

Autoklaavin määräaikaishuolto sisältää muun muassa toiminnan tarkastuksen, tarvittavien kansiluukun tiivisteiden ja muiden kuluvien osien vaihdon, varoventtiilin kunnon toteamisen sekä muut laitevalmistajan määrittelemät määräaikaishuoltotoimenpiteet.

Autoklaavien eli painelaitteiden ammattimaisen käyttäjän on huolehdittava siitä, että laite sijoitetaan sekä sitä käytetään, tarkastetaan ja valvotaan säädösten mukaisesti ja säännöllisesti.

Intermed Oy:ltä voi myös edellä mainittujen lisäksi tilata laitteiden siirrot ja asennukset uusiin toimitiloihin. Lisätietoa asiakaspalvelustamme.

 

Huoltosopimuksella autoklaavin huoltoihin helppoutta ja säästöjä

Huoltosopimuksella saat huoltoihin kustannustehokkuutta ja helppoutta. Huolehdimme puolestasi autoklaavin huollon säännöllisestä huoltotaajuudesta. Kaikki huoltopalvelumme ovat kilpailukykyisesti hinnoiteltuja ja sopimushuollolla saat käyttöösi parhaan kustannustehokkuuden.

Huollon voi tilata myös ilman sopimusta. Mikäli laboratoriolaitteesi on huoltoa vailla, pyydä tarjous asiakaspalvelustamme.

Tulosta yhteystietomme talteen tulevia korjaustilanteita ja varaosatarpeita varten tästä.

Mikäli ette löydä haluamaanne laitetta huoltomme piirissä olevien laitteiden listalta, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Meiltä autoklaavien kaikki huoltopalvelut

Teemme autoklaavien määräaikaishuollot, vikakorjaukset ja validoinnit sekä myymme varaosia huoltomme piirissä oleviin laitemerkkeihin.

Asiakkaanamme hyödyt koko maan kattavasta kustannustehokkaasta ja laajasta laboratoriolaitteiden huolto-organisaatiostamme, pitkästä kokemuksestamme ja laajasta autoklaavilaitteiden huoltovalikoimasta.

Tarjoamme autoklaavin huolto -palvelua myös Pohjoismaissa ja Euroopassa

Teemme yhteistyötä Euroopan laajuisesti toimivan Timant-huoltoyhteistyöverkoston kanssa, jonka kautta voimme tarjota laadusta huoltopalvelua kaikissa Pohjoismaissa sekä Euroopan laajuisesti.

Lisätietoa Timant yhteistyöverkostosta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Uusien vaatimusten mukaan laatusertifioitua, vastuullista huoltopalvelua

kuulumme Tilaajavastuu rekisteriin
olemme ISO9001:2015 laatusertifioitu huoltoyritys
Voitte tulostaa laatusertifikaattimme laatujärjestelmänne jatkeeksi tästä.

 

Autoklaavin huolto – lisätietoa laitteesta

Autoklaavia voidaan kutsua paineastiaksi. Astia suljetaan kannella ilmatiiviisti. Astian sisällä erilaisia aineita tai mitta-astioita kuumennetaan nopeasti, yleisimmin paineasian sisälle muodostuvalla kuumalla höyryllä. Kuumennuksen seurauksena aineet ja astiat laitteen sisällä steriloituvat tehokkaasti ja luotettavasti.

Kuuman höyryn desinfioiva vaikutus perustuu korkeaan lämpötilaan ja paineeseen sekä riittävään käsittelyaikaan. Käsittely sopii kaikille kuumennusta kestäville materiaaleille. Sellaisille materiaaleille, jotka eivät kestä vesihöyryn kuumuutta, käytetään yleisesti kaasuautoklaavia. Tällöin kuuman vesihöyryn sijaan sterilointiin käytetään mikrobeja tappavaa kaasua.

Autoklaaveja käytetään moniin eri käyttötarkoituksiin. Autoklaaveilla voidaan steriloida laajasti erilaisia esineitä kuten mittalaseja, muoviastioita ja pipettejä sekä myös nesteitä. Autoklaavien koko vaihtelee kompakteista pöytämalleista omilla pyörillä siirrettäviin isoihin kaappimaisiin malleihin.

Yleisimmin autoklaaveja käytetään esimerkiksi sairaaloiden välinehuollon laitehuollossa ja yksityisillä pienklinikoilla sairaalainstrumenttien desinfiointiin.

Instrumenttien osalta steriloivat välineet pakataan erillisiin autoklaavipussukoihin. Autoklaavissa kuuma höyry kulkeutuu erityisen autoklaavipussukan läpi itse välineeseen ja tuhoaa mikrobit.

 

Intermed Oy:n asiakaspalvelun yhteystiedot

Ota yhteystietomme talteen tulevia korjaustilanteita ja varaosatarpeita varten. Teemme mielellämme tarjouksen laitteidenne kunnossapidosta huoltosopimuksella. Voit käyttää palvelujamme myös ilman huoltosopimusta.

 

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua sekä kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

 

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja