Deko Desinfektorin huolto

Desinfektorin huolto on tarpeellista suorittaa säännöllisin väliajoin. Huollossa laitteen toiminnot tarkastetaan ja tarvittaessa vaihdetaan kuluvat osat. Kauttamme myös käyttökolutukset henkilökunnallenne.

Intermediltä Franke Deko desinfektorin huoltopalvelua Suomessa jo yli 25 vuoden kokemuksella.

Tilaa deko desinfektorin huolto

Huoltotilaukset

huolto(at)intermed.fi

Tiedustelut

toimisto(at)intermed.fi

Asiakaspalvelu

+358 9 773 1100

Deko Desinfektori – Huollon piiriin kuuluvat mallit

Mikäli etsit lisätietoa itse laitteista, alla olevista linkeistä pääset suoraan valmistajan/laitemyyjän verkkosivuille.

 

 

 

Desinfektorin huolto

Deko desinfektorin huolto – tietoa huollosta

Deko desinfektorien huolto käsittää laitteen toiminnan tarkastuksen, kuluvien osien vaihdon ja pesuaineen määrän sekä pesu ja/tai sterilointilämpötilan kalibroinnin laitevalmistajan ohjeen mukaisesti. Vain säännöllisillä huolloilla ja tarkastuksilla asiakas voi varmistua siitä, että laite toimii oikein ja instrumentit ovat puhtaita, desinfioituja ja/tai steriloituja.

Deko desinfektorin asennuksen tai määräaikaishuollon yhteyteen on mahdollista tilata myös erillinen käyttökoulutus välinehuollon ammattilaisille. Käyttökoulutuksen voit halutessasi tilata asiakaspalvelustamme. Käyttökoulutus tulee varata asiakaspalvelustamme aina etukäteen.

Intermed Oy:ltä voi myös edellä mainittujen lisäksi tilata laitteiden siirrot ja asennukset uusiin toimitiloihin. Lisätietoa asiakaspalvelustamme.

Lue lisää

Deko desinfektorin huolto on tarpeellista suorittaa säännöllisin väliajoin. Vain säännöllinen huolto ylläpitää laitteen käyttövarmuuden ja luotettavan toiminnan. Franken Deko desinfektorieita ovat mm. seuraavat mallit: Deko 25, Deko 260, Deko 2000 ja Deko D32.

Desinfektorin säännöllisellä huollolla varmistetaan oikea pesutulos ja desinfektion toteutuminen sekä vaihdetaan pesutulokseen vaikuttavat, kuluvat osat.

Intermed Oy tarjoaa Deko desinfektorin huolto-, asennus- ja korjauspalvelua valtakunnallisesti kattaen koko Suomen. Hinnoittelumme on kilpailukykyistä. Laitehuoltojen yhdistäminen tuo teille kustannutehokkuutta. Meiltä myös desinfektorin käyttökoulutukset erikseen tilattaessa.

Deko desinfioiva pesukone – tietoa laitteesta

Deko desinfioiva pesukone tarjoaa tehokkaan pesun lyhyessä ajassa. Deko -sarjan mallikohtaiset desinfiointiohjelmat mahdollistavat laitteesta riippuen suurenkin pesukapasiteetin muun muassa terveydenhuollon ja laboratorioiden toimintapisteissä.

Deko desinfioiva pesukone -malliston laitteet ovat tarkoitettu ihmiseritteitä sisältävien kestokäyttöisten astioiden ja instrumenttien tyhjennykseen, pesuun ja desinfiointiin sekä huuhteluun.

Tutustu Deko laitevaihtoehtoihin valmistajan (Franke) sivuilla:

Lue lisää

Deko desinfektori – yleisimmät mallit

 • Franke Deko 25 Desinfektori
  • automaattinen pesu ja desinfiointikone hoitovälineille ja tarvikkeille, mm. hammaslääkärit
  • Intermed Oy:ltä Deko 25 huolto, korjaus ja varaosat
  • Meiltä myös Deko 25 käyttöohje
 • Franke Deko 190 Huuhtelukone

  • huuhtelukone alusastioiden, virtsapullojen ja portatiivien tyhjennykseen, pesuun ja desinfiointiin
  • Intermed Oy:ltä Deko 190 huolto, korjaus ja varaosat
  • Meiltä myös Deko 190 käyttöohje
 • Franke Deko 260 Desinfektori
  • sairaalavälineiden, kuten instrumenttien, anestesiavälineistön, lasitavaran yms. täysin automaattinen pesu- ja desinfiointikone
  • Intermed Oy:ltä Deko 260 huolto, korjaus ja varaosat
  • Meiltä myös Deko 260 käyttöohje
 • Franke Deko 2000 Desinfektori     
  • sairaalavälineiden, kuten instrumenttien, anestesiavälineistön, lasitavaran yms. täysin automaattinen pesu- ja desinfiointikone
  • Intermed Oy:ltä Deko 2000 huolto, korjaus ja varaosat
  • Meiltä myös Deko 2000 käyttöohje
 • Franke Deko D32 Desinfektori        
  • kestokäyttöisten hoitovälineiden pesuun ja lämpödesinfiointiin (esim. leikkausinstrumentit ja instrumenttikorit, skoopit, astiat jne)
  • Intermed Oy:ltä Deko D32 huolto, korjaus ja varaosat
  • Meiltä myös Deko D32 käyttöohje

Deko käyttöohje – tutustu ohjeisiin ja käytä laitetta oikein

Ennen kuin desinfektoria käytetään, tutustu valmistajan (Franke Medical) käyttöohjeeseen. Noudata valmistajan käyttöohjeita huolellisesti.

Kaikkiin terveysdenhuollon laitteisiin tulisi olla saatavilla asianmukaiset ja selkeät käyttöohjeet. Mikäli toimipisteenne desinfektorin käyttöohje puuttuu, voitte tiedustella ohjetta myös asiakaspalvelustamme.

Mikäli deko käyttöohje ei kata ilmennyttä ongelmaa, tilaa desinfektorille huolto.

Deko käyttöohje – yleistä huomioitavaa käyttöön liittyen

Pöly ja sähkölaite eivät koskaan sovi yhteen. Pidä desinfektorit myös ulkoisesti puhtaana pölystä ja rasvasta. Esimerkiksi pelkästään liiallinen pölynkertyminen voi aiheuttaa jopa tulipalovaaran. Kaikki sähkölaitteet, erityisesti syvennykseen asennetut sähkölaitteet, tulee puhdistaa säännöllisesti.

Mikäli sinulla on kysyttävää deko käyttöohjeesta tai deko desinfektorin huollosta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Intermed asiakaspalvelu

Ota yhteystietomme talteen tulevia korjaustilanteita ja varaosatarpeita varten. Teemme mielellämme tarjouksen laitteidenne kunnossapidosta huoltosopimuksella. Voit käyttää palvelujamme myös ilman huoltosopimusta.

Voit tilata määräaikaishuollon tai vikahuollon suoraan sähköisellä huoltopyyntölomakkeella.

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua sekä kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja