Kuumasaumaaja huolto

Kuumasaumaaja huolto palveluna Intermediltä. Huollamme ja korjaamme korkeasta laadustaan tunnetun Famos-laitevalmistajan kuumasaumaajat. Huoltomme on ISO-laatusertifioitu ja huoltoverkostomme kattaa koko Suomen. Katso lisätiedot ja pyydä huoltotarjous.

Famos kuumasaumaajien huolto ja korjaus ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti.

Pyydä huoltotarjous

Huoltotilaukset

huolto(at)intermed.fi

Tiedustelut

toimisto(at)intermed.fi

Asiakaspalvelu

+358 9 773 1100

Miksi kuumasaumaaja huolto kannattaa tilata meiltä?

Huoltopalvelumme on ISO-laatusertifioitu. Yrityksemme omat huoltoinsinöörit suorittavat huollot ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti, ilman tarpeettomia viivästyksiä.

Tarjoamme kuumasaumaajille aidosti valtakunnallista huoltopalvelua. Yrityksemme toimipisteet sijaisevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa. Lupaamme lyhyet vasteajat koko Suomen kattavasti.

Meille voi myös lähettää kuumasaumaajan huollettavaksi. Laitehuoltoihin keskittynyt yksikkömme sijaitsee Vantaalla (Intermed Vantaan toimipiste). Toimipisteeseen saapuu ja sieltä lähtee laitteita ympäri Suomea päivittäin. Myös huoltoon lähetetyissä laitteissa vasteaika on lyhyt.

Pyydä lisätietoja tai huoltotarjous asiakaspalvelustamme.

Kuumasaumaaja huolto | Famos kuumasaumaaja huolto | Famos F110 huolto | Famos F108 huolto | Intermed Oy

Famos kuumasaumaaja huolto palveluna

Tarjoamme palveluna laitevalmistaja Famoksen kuumasaumaajille:

  • Huollot
  • Vikakorjaukset

Huollamme niin yksittäiset laitteet kuin suuret laitekannat. Kaikki huollot voidaan tehdä huoltosopimuksella tai ilman huoltosopimusta.

Jokainen kuumasaumaajahuolto dokumentoidaan ja huollosta toimitetaan dokumentti asiakkaan oman laatujärjestelmän jatkeeksi (esimerkiksi auditointi).

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja pyydä lisätietoja tai tarjous laitteenne huollolle.

Huoltomme piirissä {kuumasaumaajat}

Huoltomme piiriin kuuluvat laitevalmistaja Famoksen seuraavat kuumasaumaaajat:

  • Famos F108
  • Famos F110

Kuumasaumaajat löytyvät yleisesti välinehuollosta desinfektorin ja autoklaavin läheisyydestä. Kuumasaumaajan huolto onkin joustavaa sopia välinehuollon muiden laitteiden huollon tai autoklaavin validoinnin yhteyteen.

Mikäli kuumasaumaajanne on Famoksen muu malli, ystävällisesti ota yhteyttä asiakapalveluumme ja varmista, kuuluuko laite huoltomme piiriin.

Lisätietoa Famos kuumasaumaajista

Valmistajan Famos kuumasaumaajat ovat valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Materiaalina ruostumaton teräs on yksi parhaista vaihtoehdoista muun muassa hygienian kannalta. Valmistajan Famos kuumasaumaajavalikoimasta löytyy useita erilaisiin käyttökohteisiin soveltuvia malleja.

Famoksen lähtötason kuumasaumaajamallisto sopii käytettäväksi esimerkiksi pienemmillä klinikoille. Suurin osa valmistajan laitteista kuitenkin edustaa raskaampaan käyttöön suunniteltuja malleja. Suuremman käyttökapasiteetin lisäksi malliston kookkaammat laitteet ovat myös toiminnoiltaan kehittyneempiä.

Famos kuumasaumaajien toimintaperiaate tiivistettynä on, että pestyt ja desinfioidut välineet suljetaan saumaajilla erityisiin pusseihin. Seuraavaksi saumaamalla suljetut pussit erikseen steriloidaan toisella laitteella, autoklaavilla. Autoklaavilla tehdyn steriloinnin jälkeen kuumasaumaajalla saumatut pussit sisältöineen voidaan siirtää edelleen säilytykseen.

Koska kuumasaumaajia käytetään yleisesti pussien sulkemiseen ennen yllä mainittua sterilointia, löytyvät saumauslaitteet yleisesti välinehuollon tiloista juuri autoklaavien ja desinfektoreiden läheisyydestä.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua ja kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä- sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja