Kuumasaumaaja huolto

Kuumasaumaaja huolto palveluna Intermediltä. Huollamme ja korjaamme korkeasta laadustaan tunnetun Famos-laitevalmistajan kuumasaumaajat. Huoltomme on ISO-laatusertifioitu ja huoltoverkostomme kattaa koko Suomen. Katso lisätiedot ja pyydä huoltotarjous.

Famos kuumasaumaajien huolto ja korjaus ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti.

Pyydä huoltotarjous

Huoltotilaukset

huolto(at)intermed.fi

Tiedustelut

toimisto(at)intermed.fi

Asiakaspalvelu

+358 9 773 1100

Famos kuumasaumaaja huolto

Tarjoamme palveluna Famos laitevalmistajan kuumasaumaajien:

  • Huollot
  • Korjaukset

Huollamme myös yksittäiset laitteet (kaikki huollot huoltosopimuksella tai ilman).

Jokainen laitehuolto dokumentoidaan ja asiakkaalle toimitetaan huoltodokumentti oman laatujärjestelmän jatkeeksi.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja pyydä tarjous.

Huoltomme piirissä {kuumasaumaajat}

Huoltomme piiriin kuuluvat laitevalmistaja Famoksen seuraavat kuumasaumaaajat:

  • Famos F108
  • Famos F110

Kuumasaumaajat löytyvät yleisesti välinehuollosta desinfektorin ja autoklaavin läheisyydestä. Kuumasaumaajan huolto onkin joustavaa sopia välinehuollon muiden laitteiden huollon tai autoklaavin validoinnin yhteyteen.

Mikäli kuumasaumaajanne on Famoksen muu malli, ystävällisesti ota yhteyttä asiakapalveluumme ja varmista, kuuluuko laite huoltomme piiriin.

Valtakunnallinen ja ISO-laatusertifioitu kuumasaumaaja huolto

Kuumasaumaajien huoltopalvelu käsittää koko Suomen. Yrityksemme toimipisteet sijaisevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

Huoltopalvelumme on ISO-laatusertifioitu ja yrityksemme omat huoltoinsinöörit suorittavat huollot ammattitaitoisesti ja lyhyessä vasteajassa.

Mikäli asiakkaan laite halutaan mieluummin lähettää huoltoon, sijaitsee laitehuoltoihin keskittynyt yksikkömme Vantaalla (Intermedin Vantaan toimipiste).

Voit varata huoltoajan tai pyytää lisätietoja huollosta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kuumasaumaaja huolto | Famos kuumasaumaaja huolto | Intermed Oy

Lisätietoa Famos kuumasaumaajista

Valmistajan Famos kuumasaumaajat ovat valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Materiaalina ruostumaton teräs on yksi parhaista vaihtoehdoista muun muassa hygienian kannalta. Valmistajan Famos kuumasaumaajavalikoimasta löytyy useita erilaisiin käyttökohteisiin soveltuvia malleja.

Famoksen lähtötason kuumasaumaajamallisto sopii käytettäväksi esimerkiksi pienemmillä klinikoille. Suurin osa valmistajan laitteista kuitenkin edustaa raskaampaan käyttöön suunniteltuja malleja. Suuremman käyttökapasiteetin lisäksi malliston kookkaammat laitteet ovat myös toiminnoiltaan kehittyneempiä.

Famos kuumasaumaajien toimintaperiaate tiivistettynä on, että pestyt ja desinfioidut välineet suljetaan saumaajilla erityisiin pusseihin. Seuraavaksi saumaamalla suljetut pussit erikseen steriloidaan toisella laitteella, autoklaavilla. Autoklaavilla tehdyn steriloinnin jälkeen kuumasaumaajalla saumatut pussit sisältöineen voidaan siirtää edelleen säilytykseen.

Koska kuumasaumaajia käytetään yleisesti pussien sulkemiseen ennen yllä mainittua sterilointia, löytyvät saumauslaitteet yleisesti välinehuollon tiloista juuri autoklaavien ja desinfektoreiden läheisyydestä.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua ja kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä- sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja