Varaosat

Toimitamme laitevalmistajien alkuperäisvaraosat kaikkiin huoltomme piirissä oleviin laboratorio- ja lääkintälaitteisiin. Varastoimme myös jatkuvasti laajaa varaosavalikoimaa. Mikäli tarvitsemaanne varaosaa ei löydy varastostamme, onnistuu varaosan tilaus ja toimitus lyhyessäkin ajassa.

 

Tilatessanne varaosia verkkosivujemme kautta tai pyytäessänne tarjousta muistakaa mainita laitteen merkki, malli ja sarjanumero sekä omat yhteystietonne. Tarvittavasta varaosasta voi myös liitää kuvan tilaukseen.

Intermed Oy yhteystiedot:

  • Varaosien tilauslomake
  • Asiakaspalvelun yhteydenottolomake
  • Valtakunnallinen asiakaspalvelunumero 09 773 1100 (varaosatilaukset voi tehdä myös puhelimitse)

Varaosat ja varaosavarastomme

Kiireellisissä tapauksissa varaosia voi jopa noutaa asiakaspalvelupisteestämme Vantaalta ja erikseen sovittaessa kaikista Suomen toimipisteistämme.

Varaosavarastossamme laboratoriolaitteiden yleiset varaosat mm. sentrifugeihin, fotometreihin, lämpökaappeihin, elatusainekeittimiin, laimentimiin, puhdasvesilaitteisiin jne. Lääkintälaitepuolelta varaosa löytyy mm. defibrillaattoreihin sekä Esaoten ultraäänilaitteisiin.

 

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua sekä kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

 

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja