Diatermialaitteen määräaikaishuolto

Diatermialaitteen määräaikaishuolto uutena palveluna nyt Intermediltä. Tilaa laitteellesi huolto helposti verkkosivuiltamme tai tiedustele laitteesi huoltoa asiakaspalvelustamme.

Käytössämme ovat uusimmat diatermialaitteiden huoltoon ja mittaukseen sekä diatermialaitteiden sähköturvallisuuden mittaukseen käytettävät laitteet.

Tilaa diatermialaitteen määräaikaishuolto

Huoltotilaukset

huolto(at)intermed.fi

Tiedustelut

toimisto(at)intermed.fi

Asiakaspalvelu

+358 9 773 1100

Diatermialaitteen määräaikaishuolto riippumattomasti ja kustannustehokkaasti

Tarjoamme diatermialaitteen määräaikaishuoltoa laitevalmistajista ja myyjistä riippumattomana palveluna. Huollamme ammattitaidolla useiden eri laitevalmistajien laitemerkkejä ja -malleja.

Käytössämme ovat uusimmat diatermialaitteiden määräaikaishuoltoon ja huollon yhteydessä suoritettavaan mittaukseen sekä diatermialaitteiden sähköturvallisuuden mittaukseen käytettävät mittalaitteet.

Diatermialaitteen määräaikaishuollon jälkeen asiakas saa aina kattavan huoltodokumentin ja vuotovirtamittausten tulokset.

Kustannustehokas huoltoverkostomme kattaa koko Suomen. Lisätietoa huoltomme piiriin kuuluvista diatermialaitteista saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Diatermialaitteiden määräaikaishuolto – huollon piiriin kuuluvat laitteet

Diatermialaittein määräaikaishuollon piiriin kuuluvat muun muassa seuraavat laitteet ja laitevalmistajat:

  • Conmed diatermialaitteet
  • Erbe diatermialaitteet
  • KSL Martin diatermialaitteet
  • Mitek diatermialaitteet
  • Stryker diatermialatteet
  • Valleylab diatermialaitteet
Diatermialaitteen määräaikaishuolto | Intermed

Huom!

Mikäli Diatermialaite toimitetaan määräaikaishuoltoon, tulee se toimittaa aina laitteen kanssa käytettävien jalkakytkimien kanssa. Jalkakytkimien toiminta tarkastetaan diatermialaitteen määräaikaishuollon yhteydessä. Vaikka useassa tapauksessa suoritamme laitehuollot asiakkaan omassa toimipisteessä tulee tällöinkin huomioida, että laitteen jalkakytkimet ovat tarkastettavissa määräaikaishuollon yhteydessä.

Diatermialaitteen määräaikaishuolto – laajuus ja huoltoväli

Diatermialaitteen määräaikaishuollon laajuus riippuu valmistajan asettamista vaatimuksista huollossa suoritettaville testeille. Lisäksi laajuus riippuu laitteen merkin ja mallin huolto-ohjelmasta.

Diatermialaitteen määräaikaishuollossa tehdaskoulutetut huoltoteknikkomme tarkastavat ja testavat laitevalmistajan ohjeiden mukaisesti laitteen toiminnot, laitteen ulostulojen tehot ja korkeataajuiset häiriövirrat. Lisäksi he suorittavat laitteen sähköturvallisuusmittaukset.

Tyypillisesti laitevalmistajien määrittelemä diatermialaitteen huoltoväli on kaksitoista kuukautta.

Diatermialaitteen määräaikaishuolto | Intermed

Mitä tarkoittaa diatermia ja mikä on diatermialaite?

Diatermialla, eli sähkökirurgialla, tarkoitetaan käytännössä korkeataajuisen vaihtovirran kohdistamista kudokseen. Toimenpiteessä diatermialaite toimii generaattorina. Diatermialaitteeseen kytketyllä instrumentilla, kuten esimerkiksi leikkausveitsellä, voidaan leikata ja/tai hyydyttää kudosta.

Ensimmäiset diatermialaitteet ovat olleet käytössä jo 1900-luvun alkupuolelta alkaen. Nykypäivänä diatermialaitteet ovat yleisesti käytössä sairaaloissa ja yksityisillä lääkäriasemilla, kaikkialla missä tehdään leikkauksia.

Diatermialaitteita on tänä päivänä markkinoilla useita eri merkkejä ja malleja. Huoltomme piirissä ovat muiden muassa seuraavat diatermialaitemerkit: Covidien, Valleylab, Erbe ja KLS Martin. Voit tiedustella oman laitteesi huollosta asiakaspalvelustamme.

Diatermialaitteen hyöty

Diatermialaitteen käytön selkeä hyöty muihin leikkausmenetelmiin verrattuna on verenvuodon samanaikainen tyrehdyttäminen leikkausta tehdessä. Kehittyneimmissä laitteissa on lisäksi erilaisia automatisoituja kudoksen hyydyttämiseen tarkoitettuja bipolaarisia toimintoja.

Diatermialaitteista löytyy monopolaarinen ja biopolaarinen sekä uudempaa tuotantoa oleva suojakaasudiatermialaite. Lisätietoa eri diatermialaitteiden käytöstä eri leikkauksissa, niiden eroista ja hienouksista voi tiedustella eri valmistajien laitemyynnistä.

Intermed asiakaspalvelu

Tilaa ultraäänilaitteen huolto Intermed Oy:n asiakaspalvelusta. Ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua kaikissa lääkintälaitteiden huoltoon liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä!

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua sekä kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja