Laatujärjestelmä ja tekninen osaaminen

Laboratorion laatujärjestelmä on tärkeä osa jokaisen laboratorion toimintaa. Intermed noudattaa laboratorio- ja lääkintälaitteiden huoltotoiminnassa ISO9001:2015 laatujärjestelmää. Siirryimme uuteen järjestelmään ensimmäisten yhtiöiden joukossa Suomessa. Lue lisää yrityksemme laatujärjestelmästä ja teknisestä osaamisesta. Sivulta voit myös ladata sertifikaattimme oman laatujärjestelmänne jatkeeksi.

Laatujärjestelmä

Intermedin sertifikaatti osaksi asiakkaan laboratorion laatujärjestelmää

  • Mikäli tarvitsette ISO-laatujärjestelmäsertifikaattimme oman laatujärjestelmänne jatkeeksi (esimerkiksi laboratorion laatujärjestelmä), lataa tai tulosta tästä Intermed Laatusertifikaatti 2022-2025

Intermed on ISO9001:2015 sertifioitu yritys

Noudatamme kaikissa laboratorio- ja lääkintälaitteiden huolloissa sekä yrityksemme toiminnassa ISO9001:2015 laatujärjestelmää. Siirryimme uuteen laatujärjestelmään ensimmäisten yhtiöiden joukossa Suomessa.

Sertifiointiyhteistyökumppaninamme toimii Kiwa Inspecta.

Laatujärjestelmä ja tekninen osaaminen | Intermed on Inpecta ISO 9001:2015 sertifioitu yritys

Tekninen osaaminen

Tehdaskoulutetut huoltoinsinöörit laatujärjestelmän ytimessä

Kaikki yrityksemme huoltoinsinöörit käyvät säännöllisissä koulutuksissa laitevalmistajien tehtailla. Vaativa ja säännöllinen koulutus pitää huoltoinsinöörien osaamisen ajantasalla niin uusien kuin vanhojen laitteiden osalta. Omat huoltoinsinöörimme ovatkin kokeneita ja ammattitaitoisia laboratorio- ja lääkintälaitetekniikan osaajia.

Yrityksellämme on lähes 30 vuoden kokemus laboratorio- ja lääkintälaitteiden vaativista huoltotöistä. Tarjoamme kokonaisvaltaista, luotettavaa ja asiantuntevaa huoltopalvelua.

Asiakkaanamme tiedät, että laitteesi huoltaa aina kokenut ja sertifioitu asiantuntija.

Intermed Oy on yrityksenne luotettava kotimainen huoltokumppani.

Osana laatujärjestelmää tarkkailemme ja kehitämme työmme laatua

Niin yrityksemme kuin työntekijämme ovat sitoutuneet jatkuvaan huollon laadun tarkkailuun ja kehittämiseen. Tämä on asia, johon haluamme panostaa.

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista huoltopalvelua ja huollettavien laitteiden asiantuntemusta. Huoltopalvelujen korkea laatu ja palvelujen jatkuva kehittäminen takaavat asiakkaillemme mielenrauhan ja ylläpitävät korkeaa asiakastyytyväisyyttä.

Otamme mielellämme vastaan palautetta toiminnastamme ja mahdollisia kehitysehdotuksia. Arvokkaiden asiakaspalautteiden perusteella pystymme edelleen parantamaan prosessejamme ja vastaamaan asiakkaidemme vaatimustasoon sekä toiveisiin, niin huolloissa kuin asiakaspalvelussa.

Laatujärjestelmän mukaiset kalibroidut mittalaitteet

Huollettavien laitteiden tarkastukset ja mittauskalibroinnit tehdään erillisillä ammattikäyttöön tarkoitetuilla, myöskin osaltaan kalibroiduilla mittalaitteilla.

Vain kalibroiduilla mittalaitteilla mittaustuloksen jäljitettävyys luotettavasti voidaan varmistaa ja todentaa.

Laatujärjestelmän mukaiset sähkö- ja säteilytyöluvat

Kaikki lain vaatimat sähkö- ja säteilytyöluvat ovat yrityksessämme voimassa ja asianmukaisessa kunnossa.

Kaikki sähkö- ja säteilylain vaatimat luvat uusitaan säännöllisesti ja pidetään voimassa jatkuvasti.

Laatujärjestelmän mukaista vastuullista kotimaista yritystoimintaa

Yhtiömme kuuluu Suomen tilaajavastuurekisteriin. Yrityksemme henkilökunta on sitoutunut harjoittamaan vastuullista liiketoimintaa.

Intermed asiakaspalvelu

Mikäli yrityksemme laatujärjestelmä tai tekninen osaaminen herättää kysymyksiä, lähetä viesti asiakaspalveluumme. Ystävällinen henkilökuntamme vastaa kysymyksiisi ripeästi. Meille voit myös soittaa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja