Timant huoltoyhteistyöverkosto

Olemme toimineet Euroopan laajuisen Timant-huoltoyhteistyöverkoston kanssa jo yli 10 vuoden ajan. Asiakkaanamme voit tilata laitteellesi huollon suoraan Intermediltä Suomeen, Pohjoismaihin tai Eurooppaan. Yhteistyöverkostomme huoltopalvelu on kehitetty asiakkaillemme mahdollisimman helpoksi, laadukkaaksi ja kustannustehokkaaksi.

Suomeen, Pohjoismaihin tai Eurooppaan – tilaa laboratorio- tai lääkintälaitteen huolto tai pyydä kustannusarvio Intermediltä.

Huoltopalvelua Suomessa, Pohjoismaissa ja Euroopassa

Asiakaspalvelu

+358 9 773 1100

Tiedustelut

toimisto(at)intermed.fi

Huoltotilaukset

huolto(at)intermed.fi

Timant European Service Network

Eurooppalainen huoltoyhteistyöverkosto

Intermed on Eurooppalaisen TIMANT European Service Network -huoltoyhteistyöverkoston jäsen.

Huoltoyhteistyöverkosto koostuu laatusertifioiduista saman taustan omaavista itsenäisistä ja riippumattomista yrityksistä ympäri Eurooppaa.

Timantin jäsenet huoltavat ja korjaavat laboratorio- ja lääkintälaitteita koko Euroopan alueella, kymmenien vuosien kokemuksella.

Yhdessä tarjoamme käyttöönne yli sadan hengen huoltoverkoston.

Huoltoverkoston jäsenyritykset ovat aina laatusertifioituja yrityksiä, joiden palvelut kattavat laboratorio- ja lääkintälaitehuoltojen lisäksi varaosamyyntiä, päivitysapua (Field sevice orders, FSO), laitteiden vaihto ja varastointipalvelua jne.

TIMANT Nordic Service Solution

Pohjoismainen huoltoyhteistyöverkosto

Intermed tekee Pohjoismaista yhteistyötä TIMANT Nordic Service Solutionin kanssa.

Kauttamme on mahdollista solmia huoltoyhteistyösopimus Pohjoismaisella tasolla.

Tarjoamme asiakkaillemme laatusertifioidun, kustannustehokkaan ja hyvän paikallistuntemuksen omaavan huoltopalvelun kaikissa Pohjoismaissa.

Timantin Pohjoismainen huoltoyhteistyöverkosto, eli TIMANT Nordic Service Solution, tarjoaa laboratoriolaitteiden ja lääkintälaitteiden huoltopalvelua kymmenestä toimipisteestä käsin kattaen kaikki Pohjoismaat.

Pohjoismaissa käytössänne on yli 60 hengen kustannustehokas huolto-organisaatio, kymmenien vuosien vankalla kokemuksella.

Yhdellä huoltosopimuksella yhteistyötä kaikkialla Euroopassa

Timant European Service Networkin kautta voi yhdellä huoltosopimuksella sopia huoltoyhteistyöstä kaikkialla Euroopassa tai tarvittaessa rajatummalla alueella.

Näin käytössänne on paikallinen osaaminen ja korkealaatuinen huolto-organisaatio.

Mikäli etsitte yhtä tai useampaa huoltoyhteistyökumppania Euroopassa voitte olla yhteydessä asiakaspalveluumme tai etsiä lisätietoa suoraan Timantin verkkosivuilta.

Asiantuntevaa huoltopalvelua Pohjoismaissa

Timant Nordic Service Solutionin yritykset tekevät yhteistyötä johtavien laitevalmistajien ja maahantuojien kanssa.

Toimimme useiden laitevalmistajien tai maahantuojien – laboratoriolaitteiden/lääkintälaitteiden – ainoana huolto-organisaationa, jolloin vastaamme laitteiden asennuksista, määräaikaishuolloista ja vikakorjauksista kokonaisvaltaisesti.

Timant Pohjoismaiselta huoltoyhteistyöverkostolta saa myös tarvittaessa ruuhka-apua. Yhteistyöverkostolle voi ulkoistaa jonkin erillisen laitekokonaisuuden huoltotoiminnan tai tilata apua esimerkiksi kiireellisten laitepäivitysten (FSI, field service orders) tekemiseen.

Esimerkkejä huoltomme piiristä olevista laitteista

TIMANT European Service Networkin ja TIMANT Nordic Service Solutionin yritykset tekevät työtä useiden eri laiteryhmien ja mallien kanssa.

Huoltomme piirissä on muun muassa laboratoriolaitteista sentrifugit ja erilaiset analysaattorit. Lääkintälaitteista huollamme muun muassa potilasvalvontamonitoreja, ultraäänilaitteita, ventilaattoreita, CPAP/DPAP laitteita ja defibrillaattoreita.

Teemme myös sähköturvallisuusmittauksia yritysten koko laitekantaan.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja