Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat kotimaisessa Intermed Oy:ssä. Oletko teknisesti taitava ja kiinnostunut monipuolisesta työstä laboratorio- ja lääkintälaitehuoltojen parissa? Me haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää! Katso yrityksemme avoimet työpaikat ja lähetä hakemus.

Haemme lisää henkilökuntaa ammattitaitoiseen joukkoomme & kasvavan liiketoimintamme vahvistukseksi!

Intermed Oy

Intermed Oy on laboratorio- ja lääkintälaitehuoltoihin erikoistunut suomalainen yritys. Olemme toimineet alalla jo 30 vuotta. Teemme aktiivista yhteistyötä alan johtavien yritysten kanssa ja toimintamme kattaa koko Suomen. Yrityksemme toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

Avoimet työpaikat huoltoinsinööri, laboratorio ja lääkintälaitehuolto, Tampere, Intermed Oy

Yrityksemme kasvaa ja etsimmekin lisää henkilökuntaa – tällä kertaa Tampereen toimipisteeseemme. Jos sinua kiinnostaa huoltoinsinöörin työt laboratorio- ja lääkintälaitteiden parissa, mukavassa porukassa, löydät työpaikkailmoituksemme Duunitorin sivuilta:


https://lnkd.in/dRwvJ3B

Keväällä/kesällä käynnistyy haku myös Vantaan ja Oulun toimipisteisiimme. Mikäli sinua kiinnostaa työskentely palveluksessamme voit jättää meille jo tässä vaiheessa avoimen hakemuksen.

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua ja kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä- sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja