Avoimet työpaikat

Mikäli olet kiinnostunut monipuolisesta työstä laboratorio- ja lääkintälaitehuoltojen parissa, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta!

Haemme lähes jatkuvasti ammattitaitoiseen joukkoomme, kasvavan liiketoimintamme vahvistukseksi lisää henkilökuntaa.

Lähetä avoin hakemus osoitteeseen:

  • toimisto(at)intermed.fi

Seuraamme ja käsittelemme työhakemuksia säännöllisesti ja kutsumme sopivat hakijat haastatteluun Vantaan toimipisteeseemme.

Lue alta lisää yrityksestämme ja tutustu myös viimeisimpään rekrytointi-ilmoitukseemme.

Tutustu meihin!

Intermed Oy on laboratorio- ja lääkintälaitehuoltoihin erikoistunut kotimainen yritys. Olemme toimineet alalla jo yli 25 vuotta ja saavuttaneet omassa segmentissämme vakiintuneen aseman.

Työskentelemme aktiivisesti kansainvälisten suuryritysten yhteistyökumppanina ja tunnettujen suomalaisten terveydenhuollon sekä teollisuuden toimijoiden laitehuoltoyrityksenä.

Toimialallaan Intermed Oy tunnetaan hyvämaineisena ja luotettuna asiantuntijayrityksenä. Olemme joustava ja ammattitaitoinen huoltoyhteistyökumppani.

Työtehtävät yrityksessämme edellyttävät kykyä toimia teknisten laitteiden ja vaativien asiakkaiden parissa. Asiakkaita ja huollettavia laitteita löytyy teollisuuden ja sairaaloiden laboratorioista, välinehuolloista sekä sairaaloiden osastoilta.

Huoltoinsinööriemme huoltotyöt sisältävät esimerkiksi laitteiden asennuksia, määräaikaishuoltoja, tarkastuksia, päivityksiä ja vikakorjauksia.

Kasvata osaamistasi ja erikoistu!

Pääsääntöisesti työntekijämme työskentelevät tietyn laiteryhmän parissa, johon he erikoistuvat.

Laiteryhmiä ovat:

  • laboratoriolaitteet
  • lääkintälaitteet
  • välinehuollon laitteet (erikoispesukoneet, desinfektorit ja autoklaavit sekä validoinnit)

Huoltoinsinööriemme huoltotyöt sisältävät esimerkiksi laitteiden asennuksia, määräaikaishuoltoja, tarkastuksia, päivityksiä ja vikakorjauksia.

Monipuolista työtä!

Huoltoinsinöörin osaamisen ja kokemuksen karttuessa myös laitevalikoima laajenee – osa työntekijöistämme työskentelee jopa usean laiteryhmän sisällä.

Työ koostuu määräaikaishuolloista ja kalibroinneista, joiden lomaan tulee vikakorjaustöitä ja asennuksia. Tästä huolimatta, meillä ei ole koskaan kahta samanlaista työpäivää. Tämä on asia, jota yleensä pidetään yhtenä työn monista rikkauksista.

Yleisesti huollot tehdään asiakkaan luona. Tämän vuoksi huoltoinsinööreille tulee tarve matkustaa eri puolille Suomea, mutta matkustamisen määrä vaihtelee. Kotimaan matkapäiviä kertyy yleensä 1-3 viikossa. Laajoissa huoltotehtävissä voi myös kulua jopa reilu kuukausi asiakkaan päätoimipisteen ympäristössä – mutta kuten todettu, matkustamisen määrä vaihtelee.

Aktiiviisille ja asiasta kiinnostuneille huoltoinsinööreillemme tarjoamme työmatkoja myös ulkomaille. Huoltotehtäviä on ollut viime vuosina satunnaisesti esimerkiksi Pohjoismaissa, Baltiassa, Englannissa, Espanjassa ja Etelä-Koreassa.

Mitä arvostamme?

Arvostamme kaikilla hakijoilla vahvaa teknistä taustaa (ammatillinen tai yliopistokoulutus), perusymmärrystä elektroniikan ja sähköjen toiminnasta sekä halua päästä tekemään töitä myös käsillä.

Katsomme eduksi kaikki tekniset harrastukset esimerkiksi autojen, tietokoneiden tai vaikkapa remontoinnin parista. Taustoista, mieltymyksistä ja osaamisesta riippuen palkkaamamme henkilöt ohjautuvat joko mekaanisiin tai tietoteknistä osaamista vaativiin tehtäviin.

Kaikkien hakijoiden on tarpeellista puhua, kirjoittaa sekä ymmärtää suomen- ja englanninkieltä. Vaikka yrityksemme ja asiakasrajapinnan kieli on suomi, myös englantia tarvitaan säännöllisesti. Sen ymmärtäminen on olennainen osa työssä suoriutumista. Esimerkiksi koulutuskurssit, laitevalmistajien tekninen tuki ja käyttömanuaalit ovat englanniksi.

Huoltoinsinööriemme koulutus tapahtuu niin talon sisällä, kokeneen perehdyttäjän kanssa kentällä, kuin laitevalmistajien tehtailla eri puolilla Eurooppaa.

Intermedillä henkilökuntaa yhdistää hyvä henki, reipas tekemisen meininki ja se, että aidosti pidämme tekemästämme työstä ja välitämme työkavereistamme. Lähes poikkeuksetta työntekijöidemme työsuhteet ovat hyvin pitkiä. Se kertoo, että meillä viihdytään.

Kiinnostuitko? Hienoa! Me haluamme ehdottomasti kuulla sinusta!

Lähetä avoin hakemus osoitteeseen:

  • toimisto(at)intermed.fi

Seuraamme ja käsittelemme työhakemuksia säännöllisesti ja kutsumme sopivat hakijat haastatteluun Vantaan toimipisteeseemme.

Lue alta lisää yrityksestämme ja tutustu myös viimeisimpään rekrytointi-ilmoitukseemme.

Nyt haemme:

HUOLTOTEKNIKKOA/HUOLTOINSINÖÖRIÄ

Jos käsillä työskentely ja tekniikka on sinun juttusi – voi tämä olla sopiva työpaikka juuri sinulle!

Meille tärkeää on teknisen osaamisesi monipuolisuus eli haluat korjata laitteita, tehdä töitä käsilläsi, ymmärrät laitteiden ja sähkön yleiset toimintaperiaatteet. Osaat käyttää yleismittaria ja tulet sujuvasti toimeen suomeksi ja englanniksi. Koulutamme sinut tarvittaessa tehtävään.

Sinulla tulee ehdottomasti olla mahdollisuus matkustaa työtehtävien puitteissa, sillä työ sisältää liikkumista Suomen alueella. Muutaman kerran vuodessa työntekijät osallistuvat myös ulkomailla tapahtuviin tehdaskoulutuksiin.

Tarjoamme välittömän työilmapiirin ja vakituisen työsuhteen, paljon töitä, mukavat työkaverit, itsenäisen työn, auto- ja puhelinedun sekä lounas- ja virikesetelit. Meillä on myös muita mukavia lisäetuja.

Koska teemme töitä hyvin laajalla alueella sijoittuvat uudet työntekijät työskentelemään jonkin laitekokonaisuuden pariin, kuten välinehuollon laitteet, laboratoriolaitteet tai lääkintälaitteet ja näissäkin rajatun laitekokonaisuuden pariin. Osaamista kasvatetaan ja laajennetaan vuosien varrella.

Lisätietoa löydät verkkosivuiltamme www.intermed.fi.

Hakijalta odotamme:

  • soveltuvaa koulutusta (esim. sairaalaelektroniikan opinnot, sähköasentajan opinnot, teknistä ammatillista tai korkeakoulutusta tai vastaavaa työkokemusta) tai vaihtoehtoisesti käytännön työkokemusta erilisten laitteiden huollosta ja korjaamisesta
  • sähköpuolen osaamista
  • MS Office-ohjelmien käyttötaitoa ja tietotekniikan hyvää ymmärtämistä

Hakuohjeet:

Lähetä kirjallinen vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi (kerro meille sisältyykö palkkatoivomukseesi vapaa autoetu) sähköpostitse osoitteeseen toimisto@intermed.fi

We Keep Your Research Running