Avoimet työpaikat

HUOLTOTEKNIKKOA/HUOLTOINSINÖÖRIÄ/FIELD SERVICE ENGINEER (Vantaan toimipiste, haku päättyy 31.5.2018)

Intermed Oy on laboratorio- ja lääkintälaitehuoltoihin erikoistunut yritys. Olemme toimineet alalla jo yli 25 vuotta. Toimintamme kattaa koko Suomen. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme, kasvavan liiketoimintamme vahvistukseksi lisää henkilökuntaa.

Jos käsillä työskentely, itsenäinen työ ja tekniikka ovat sinun juttusi – lue tämä työpaikkailmoitus!

Työtehtävät hyvinkin erilaisten laitteiden ja asiakkaiden parissa sisältävät laitteiden asennuksia, määräaikaishuoltoja, tarkastuksia, päivityksiä ja vikakorjauksia.

Edellä mainitusta syystä on meille tärkeää teknisen osaamisesi monipuolisuus ja se, että haluat korjata laitteita, ymmärrät laitteiden ja sähkön yleiset toimintaperiaatteet ja osaat käyttää manuaaleja apunasi sekä suomen että englannin kielellä. Olet tarkka ja aktiivinen persoona.

Sinulla tulee olla myös mahdollisuus matkustaa, sillä työ sisältää ajoittain paljonkin liikkumista Suomen alueella. Muutaman kerran vuodessa työntekijämme osallistuvat myös ulkomailla tapahtuviin tehdaskoulutuksiin.

Tarjoamme pienen yhtiön välittömän työilmapiirin, itsenäisen työn, vapaan autoedun ja puhelinedun sekä liikuntaliput. Muitakin mukavia etuja on, joista lisätietoa haastattelun yhteydessä. Tietoa meistä ja huoltomme piirissä olevista laitteista löytyy verkkosivuiltamme www.intermed.fi.

Arvostamme:

  • kokemusta laboratorio- ja lääkintälaite alalta tai välinehuollon laitehuollon parista, mutta tarvittaessa koulutamme tehtävään
  • soveltuvaa koulutusta (esim. sairaalaelektroniikan opinnot, sähköasentajan opinnot, teknistä ammatillista koulutusta tm. vastaava) ja/tai käytännön työkokemusta erilisten laitteiden huollosta ja korjaamisesta.
  • MS Office-ohjelmien käyttötaitoa ja tietotekniikan hyvää ymmärtämistä
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Koska haemme lisää henkilökuntaa, tapahtuu rekrytointi ja työnaloitusajankohta sopimuksen mukaan, heti sopivan hakijan löydyttyä. Viimeinen hakupäivä tehtävään on 31.5.2018.

HAE TEHTÄVÄÄN

We Keep Your Research Running