Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat kotimaisessa Intermed Oy:ssä. Oletko teknisesti taitava ja kiinnostunut monipuolisesta työstä laboratorio- ja lääkintälaitehuoltojen parissa? Me haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää! Katso yrityksemme avoimet työpaikat ja lähetä hakemus.

Haemme lisää henkilökuntaa ammattitaitoiseen joukkoomme & kasvavan liiketoimintamme vahvistukseksi!

Intermed Oy

Intermed Oy on laboratorio- ja lääkintälaitehuoltoihin erikoistunut suomalainen yritys. Olemme toimineet alalla jo 30 vuotta. Teemme aktiivista yhteistyötä alan johtavien yritysten kanssa ja toimintamme kattaa koko Suomen. Yrityksemme toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

Avoimet työpaikat huoltokoordinaattori, laboratorio ja lääkintälaitehuolto, Intermed Oy

MYYNNIN JA HUOLLON KOORDINAATTORI – HAKUAIKA PÄÄTTYNYT

Saimme runsaasti hakemuksia huoltokoordinaattorin tehtävään. Haastattelimme ja tapasimme useita sopivan taustan omaavia ihmisiä.

Olemme nyt saattaneet rekrytoinnin päätökseen. Palkkasimme huoltokoordinaattorin tehtävään vastaavan kaltaisia tehtäviä hoitaneen henkilön. Aikaisemman kokemuksen lisäksi henkilöllä on myös tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus.

Kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessämme tulee jatkossakin uusia avoimia tehtäviä. Mikäli olet kiinnostunut työskentelystä yrityksessämme, kannattaa verkkosivujamme seurata säännöllisesti. Ilmoitamme täällä kaikista avoimista tehtävistä.

Kiitokset kaikille hakijoille ja hyvää alkavaa syksyä toivotellen,

Katja Pihlaja
Intermed Oy

Nyt haemme

Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme

MYYNNIN JA HUOLLON KOORDINAATTORIA

Haemme myyntihenkistä asiakaspalveluhenkilöä huoltotyön myynti-, koordinointi- ja tukitehtäviin. Työ on toimistotyötä arkipäivisin, laajalla kirjolla aina ruohonjuuritason tehtävistä asiakastiedusteluihin vastaamiseen, huoltojen myyntiin, suunnitteluun ja sopimiseen. Työpaikka sijaitsee Vantaan toimipisteessämme, Koivuhaassa.

Kirjallinen osaamisesi tulee olla hyvä. Osaat lukea ja tuottaa tekstiä sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Jaksat tarttua asioihin ja hakea ratkaisuja joskus haasteellisiinkin kokonaisuuksiin.

Tarkka työote, tekninen tausta ja kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Sujuva suomen ja englannin kielen taito, MS Office -ohjelmistojen hyvä hallinta sekä hyvä muisti ovat laajojen kokonaisuuksien vuoksi työssä välttämättömiä.

Koska tehtävä vaatii pitkän perehtymisajan, haemme pitkäaikaista työtä etsivää henkilöä, joka arvostaa välitöntä työilmapiiriä, vakituista työpaikkaa, työtehtävien monipuolisuutta, hyviä henkilöstöetuja ja mukavia työkavereita.

Olemme toimineet alalla maltillisesti kasvaen jo 30-vuotta ja haemme säännöllisesti täydennystä ammattitaitoiseen ja kivaan porukkaamme.

Hakuaika:

Hakuaika päättyy 15.9.2020. Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana.

Hakuohjeet:

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, palkkatoiveesi sekä CV osoitteeseen toimisto(at)intermed.fi.

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua ja kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä- sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja