Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat kotimaisessa Intermed Oy:ssä. Oletko teknisesti taitava ja kiinnostunut monipuolisesta työstä laboratorio- ja lääkintälaitehuoltojen parissa? Me haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää! Katso yrityksemme avoimet työpaikat ja lähetä hakemus.

Haemme lisää henkilökuntaa ammattitaitoiseen joukkoomme & kasvavan liiketoimintamme vahvistukseksi!

Intermed Oy

Intermed Oy on laboratorio- ja lääkintälaitehuoltoihin erikoistunut suomalainen yritys. Olemme toimineet alalla yli 25 vuotta ja teemme yhteistyötä alan johtavien yritysten kanssa. Toimintamme kattaa koko Suomen. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

Avoimet työpaikat myynnin ja huollon koordinaattori

Nyt haemme

Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme

MYYNNIN JA HUOLLON KOORDINAATTORIA

Haemme myyntihenkistä asiakaspalveluhenkilöä huoltotyön myynti-, koordinointi- ja tukitehtäviin. Työ on toimistotyötä arkipäivisin, laajalla kirjolla aina ruohonjuuritason tehtävistä asiakastiedusteluihin vastaamiseen, huoltojen myyntiin, suunnitteluun ja sopimiseen. Työpaikka sijaitsee Vantaan toimipisteessämme, Koivuhaassa.

Kirjallinen osaamisesi tulee olla hyvä eli osaat lukea ja tuottaa tekstiä sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä kirjoittaa ohjeita, tarjouksia ja tarjouspyyntöjä.

Tarkka työote, tekninen tausta ja kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Hyvä suomen ja englannin kielen taito sekä MS Office ohjelmistojen hallinta on välttämätöntä.

Koska tehtävä vaatii pitkän perehtymisajan, haemme pitkäaikaista työtä etsivää työteliästä persoonaa, joka arvostaa välitöntä työilmapiiriä, vakituista työpaikkaa, työtehtävien monipuolisuutta ja nauttii yhteen hiileen puhaltamisesta.

Hakuaika:

Hakuaika päättyy 31.3.2020 – haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana.

Hakuohjeet:

Mikäli tehtävä kiinnostaa sinua laita vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi osoitteeseen: katja.pihlaja@intermed.fi

Avoimet työpaikat huoltoteknikko / huoltoinsinööri

Nyt haemme

Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme

HUOLTOTEKNIKKOA/HUOLTOINSINÖÖRIÄ

Sinulla on kokemusta esimerkiksi astianpesukoneiden tai vastaavien laitteiden korjauksesta.

Haemme henkilöä koulutettavaksi pääasiallisesti sairaaloiden ja terveyskeskusten välinehuoltojen pesukoneiden, desinfektoreiden ja autoklaavien huoltotehtäviin – eli ns. välinehuollon laitehuoltoja suorittamaan. Toki huoltotehtävät sisältävät myös ajan kuluessa muita huoltomme piiriin kuuluvia laiteryhmiä.

Meille tärkeää on teknisen osaamisesi monipuolisuus eli haluat korjata laitteita, tehdä töitä käsilläsi, ymmärrät laitteiden ja sähkön yleiset toimintaperiaatteet. Osaat käyttää yleismittaria ja tulet sujuvasti toimeen suomeksi ja englanniksi. Koulutamme sinut tehtävään.

Sinulla tulee ehdottomasti olla mahdollisuus ja halukkuus matkustaa työtehtävien puitteissa, sillä työ sisältää liikkumista Suomen alueella. Yöpymisten määrä vaihtelee, jonain viikkoina yöpymisiä ei ole ollenkaan – toisinaan 3-4 yötä viikossa vietetään hotellissa jossain päin Suomea. Muutaman kerran vuodessa työntekijät osallistuvat myös ulkomailla tapahtuviin tehdaskoulutuksiin, jotka kestävät noin 1 viikon kerrallaan.

Tarjoamme välittömän työilmapiirin ja vakituisen työsuhteen, paljon töitä, mukavat työkaverit, itsenäisen työn, auto- ja puhelinedun sekä lounas- ja virikesetelit. Meillä on myös muita mukavia lisäetuja.

Keväällä/kesällä 2020 palkattava uusi työntekijä tulee työskentelemään pääasiallisesti välinehuollon laitteiden parissa. Toimipisteemme sijaitsee Tikkurilan kupeessa. Osaamista kasvatetaan ja laajennetaan vuosien varrella.

Hakijalta odotamme:

  • Soveltuvaa koulutusta (esim. sähköasentajan opinnot, teknistä ammatillista koulutusta tai vastaavaa työkokemusta)
  • Käytännön työkokemusta erilisten laitteiden huollosta ja korjaamisesta
  • Sähköpuolen osaamista
  • MS Office-ohjelmien käyttötaitoa
  • Tietotekniikan hyvää ymmärtämistä

Hakuaika:

Tehtävän hakuaika päättyy 30.4.2020.

Hakuohjeet:

Lähetä kirjallinen vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi (kerro meille sisältyykö palkkatoivomukseesi vapaa autoetu) sähköpostitse osoitteeseen toimisto@intermed.fi.

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua ja kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä- sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running