Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat kotimaisessa Intermed Oy:ssä. Oletko teknisesti taitava ja kiinnostunut monipuolisesta työstä laboratorio- ja lääkintälaitehuoltojen parissa? Me haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää! Katso yrityksemme avoimet työpaikat ja lähetä hakemus.

Haemme lisää henkilökuntaa ammattitaitoiseen joukkoomme & kasvavan liiketoimintamme vahvistukseksi!

Intermed Oy

Intermed Oy on laboratorio- ja lääkintälaitehuoltoihin erikoistunut suomalainen yritys. Olemme toimineet alalla jo miltei 30 vuotta ja teemme yhteistyötä alan johtavien yritysten kanssa. Toimintamme kattaa koko Suomen. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

HUOLTOINSINÖÖRI (Oulun toimipiste)

(Julkaistu 8.11.2021)

Haemme monipuolista elektroniikan ja laitekorjauksen osaajaa Oulun toimipisteeseemme, eläkkeelle jäävän, pitkän työuran meillä tehneen huoltomiehemme työn jatkajaksi.

Työtehtävät hyvinkin erilaisten laitteiden ja asiakkaiden parissa sisältävät laitteiden asennuksia, määräaikaishuoltoja, tarkastuksia, päivityksiä ja vikakorjauksia.

Meille tärkeää on erityisesti teknisen osaamisesi monipuolisuus, tarkka työote ja hyvä ongelmanratkaisukyky. Haluat ehdottomasti tehdä työtä käsilläsi, tavata uusia ihmisiä sekä liikkua paikasta toiseen. Työ on hyvin itsenäinen.

Olet valmis matkustamaan ja matkustaminen sopii elämäntilanteeseesi, sillä työ sisältää ajoittain paljon liikkumista Pohjois- Suomen, Pohjanmaan ja Kainuun alueella. Alkuvaiheessa sinulla tulee olla mahdollisuus viettää noin 4 – 8 viikkoa Vantaan toimipisteessämme, jotta voimme perehdyttää sinut työtehtäviin (hoidamme majoituksen). Matkustamisen määrä työssä vaihtelee, toisinaan ollaan viikko tai pari toimipistepaikkakunnan lähiympäristössä ja toisinaan viikko tai kaksi peräjälkeen reissussa. Muutaman kerran vuodessa työntekijät osallistuvat myös ulkomailla tapahtuviin tehdaskoulutuksiin.

Tarjoamme pienen yhtiön välittömän työilmapiirin, itsenäisen työn, auto- ja puhelinedun sekä liikuntaliput, huippukivat työkaverit sekä muita mukavia lisäetuja, joista kerromme lisää haastattelun yhteydessä. Lisätietoa meistä löytyy verkkosivuiltamme.

  • arvostamme kokemusta laboratorio- ja lääkintälaite alalta tai välinehuollon laitehuoltojen parista tai
  • soveltuvaa koulutusta (esim. sairaalaelektroniikan opinnot, teknistä ammatillista koulutusta tm. vastaavaa).
  • käytännön työkokemus erilaisten laitteiden huollosta ja korjaamisesta – pesukoneet, tulostimet, autot, ym. kaikenlainen käsillä tekemisen taito katsotaan eduksi.
  • MS Office-ohjelmien käyttötaitoa ja tietotekniikan ymmärtämistä
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Hakuohjeet:

Lähetä CV:si, palkkatoiveesi ja lyhyt kuvaus siitä, miksi meidän olisi hyvä tavata sähköpostiosoitteeseen: toimisto(at)intermed.fi

Hakemuksen tulee olla perillä viimeistään 31.12.2021. Mahdolliset tehtävää koskevat tiedustelut voi lähettää edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen.

Haastattelemme sopivia hakijoita pitkin syksyä ja palkkaamme työntekijän heti, kun sopiva löytyy.

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua ja kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä- sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja