Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat kotimaisessa Intermed Oy:ssä. Oletko teknisesti taitava ja kiinnostunut monipuolisesta työstä laboratorio- ja lääkintälaitehuoltojen parissa? Me haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää! Katso yrityksemme avoimet työpaikat ja lähetä hakemus.

Haemme lähes jatkuvasti ammattitaitoiseen joukkoomme, kasvavan liiketoimintamme vahvistukseksi, lisää henkilökuntaa.

Avoimet työpaikat huoltoteknikko / huoltoinsinööri

Nyt haemme

HUOLTOTEKNIKKOA/HUOLTOINSINÖÖRIÄ, jolla on esimerkiksi kokemusta astianpesukoneiden tai vastaavien laitteiden korjauksesta.

Haemme henkilöä koulutettavaksi pääasiallisesti sairaaloiden ja terveyskeskusten välinehuoltojen pesukoneiden, desinfektoreiden ja autoklaavien huoltotehtäviin – eli ns. välinehuollon laitehuoltoja suorittamaan. Toki huoltotehtävät sisältävät myös ajan kuluessa muita huoltomme piiriin kuuluvia laiteryhmiä.

Meille tärkeää on teknisen osaamisesi monipuolisuus eli haluat korjata laitteita, tehdä töitä käsilläsi, ymmärrät laitteiden ja sähkön yleiset toimintaperiaatteet. Osaat käyttää yleismittaria ja tulet sujuvasti toimeen suomeksi ja englanniksi. Koulutamme sinut tehtävään.

Sinulla tulee ehdottomasti olla mahdollisuus ja halukkuus matkustaa työtehtävien puitteissa, sillä työ sisältää liikkumista Suomen alueella. Yöpymisten määrä vaihtelee, jonain viikkoina yöpymisiä ei ole ollenkaan – toisinaan 3-4 yötä viikossa vietetään hotellissa jossain päin Suomea. Muutaman kerran vuodessa työntekijät osallistuvat myös ulkomailla tapahtuviin tehdaskoulutuksiin, jotka kestävät noin 1 viikon kerrallaan.

Tarjoamme välittömän työilmapiirin ja vakituisen työsuhteen, paljon töitä, mukavat työkaverit, itsenäisen työn, auto- ja puhelinedun sekä lounas- ja virikesetelit. Meillä on myös muita mukavia lisäetuja.

Keväällä/kesällä 2020 palkattava uusi työntekijä tulee työskentelemään pääasiallisesti välinehuollon laitteiden parissa. Toimipisteemme sijaitsee Tikkurilan kupeessa. Osaamista kasvatetaan ja laajennetaan vuosien varrella.

Hakijalta odotamme:

 • Soveltuvaa koulutusta (esim. sähköasentajan opinnot, teknistä ammatillista koulutusta tai vastaavaa työkokemusta)
 • Käytännön työkokemusta erilisten laitteiden huollosta ja korjaamisesta
 • Sähköpuolen osaamista
 • MS Office-ohjelmien käyttötaitoa
 • Tietotekniikan hyvää ymmärtämistä

Hakuaika:

Tehtävän hakuaika päättyy 30.4.2020.

Hakuohjeet:

Lähetä kirjallinen vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi (kerro meille sisältyykö palkkatoivomukseesi vapaa autoetu) sähköpostitse osoitteeseen toimisto@intermed.fi.

Avoimet työpaikat asiakaspalvelu

Nyt haemme

ASIAKASPALVELUHENKILÖÄ, joka on teknisesti taitava ja myyntihenkinen.

Sinä, jolla on aiempaa kokemusta laboratorio- ja lääkintälaitehuolloista tai muusta huoltotoiminnan koordinoinnista.

Olet ulospäin suuntautunut, oma-aloitteinen ja itsenäinen sekä tarkka. Pidät ongelmanratkaisusta, ihmisten kanssa työskentelystä ja nautit pienestä paineesta. Ohjaat omaa toimintaasi sekä tykkäät työskennellä pienessä ja tiiviissä työyhteisössä. Voit olla etsimämme henkilö!

Haemme asiakaspalveluhenkilöä asiakaspalvelutiimiimme työn myynti,- koordinointi- ja tukitehtäviin.

Työ on toimistotyötä arkipäivisin klo 8-16 ja sisältää työtehtäviä laajalla kirjolla ruohonjuuritason tehtävistä, suunnitteluun, laskutukseen ja teknisiin tukitehtäviin.

Hakijalta odotamme:

 • Olet yleisesti teknisesti taitava
 • Pidät asiakaspalvelutyöskentelystä
 • Kirjallinen osaamisesi on hyvä, osaat lukea, tuottaa ja tulkita dokumentaatiota suomeksi ja englanniksi
 • Olet myyntihenkinen, pikkutarkka ja huolellinen
 • Toimistotöiden ohessa pidät myös puhelintyöskentelystä
 •  Hallitset MS Office ohjelmistot

Hakuaika:

Tehtävän hakuaika päättyy 30.4.2020.

Hakuohjeet:

Laita CV:si, palkkatoiveesi ja lyhyt kuvaus työtaustastasi sähköpostiosoitteeseen: toimisto(at)intermed.fi. Keväällä/kesällä 2020 palkattava uusi työntekijä aloittaa tehtävät sen mukaan, kun saamme uudet toimitilat käyttöömme.

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua sekä kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running