Autoklaavin validointi

Autoklaavin validointipalvelu nyt Intermediltä. Autoklaavin validoinnin suorittaa aina koulutettu huoltoinsinööri autoklaavin validointistandardin mukaisesti. Käytämme validoinnissa uusimpia mittalaitteita ja validointi suoritetaan standardien EN17665-1, EN17665-2 ja EN285 mukaisesti.

Asiakkaanamme saatte autoklaavin validoinnista aina kattavan raportin, jossa varmennetaan sterilointiprosessi sekä toiminnallinen testaus- ja suorituskyky.

Tilaa autoklaavin validointi

Huoltotilaukset

huolto(at)intermed.fi

Tiedustelut

toimisto(at)intermed.fi

Asiakaspalvelu

+358 9 773 1100

Autoklaavin validointi palveluna

Autoklaavin validointipalvelu tilattavissa nyt Intermediltä. Voit tilata validointipalveluita useampiin autoklaavimerkkeihin.

Mikäli autoklaavinne tarvitsee validoida (eli todentaa sterilointiprosessin täyttävän standardeissa määritetyt vaatimukset ja varmistua steriloitavien tuotteiden steriloitumisesta) ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Pyydä tarjous validoinnista asiakaspalvelustamme!

Alkuvaiheessa tarjoamme validoinnin alle 60-L autoklaaveille merkistä riippumatta. Myöhemmin tulemme tarjoamaan validointipalvelut kaikenkokoisille autoklaaveille.

Autoklaavin validointi | Intermed

Jokaisesta validoinnista raportti

Asiakkaanamme saatte validoinnista kattavan raportin, jossa varmennetaan sterilointiprosessi sekä tehdään autoklaavin toiminnallinen testaus ja varmennetaan autoklaavin suorituskyky.

Autoklaavin validoinnin aikana käydään läpi mm. autoklaavin asennuspaikka, kalibroinnit, vuototestit, instrumenttikuorman ajot, vallitsevat olosuhteet steriloinnin aikana jne.

Validointi tehdään standardin mukaisesti

Autoklaavin validoinnin suorittaa aiheeseen perehtynyt huoltoinsinööri autoklaavin validointistandardin mukaisesti ja uusimmilla mittalaitteilla.

Validointi suoritetaan standardien EN17665-1, EN17665-2 ja EN285 mukaisesti.

Huoltomme on ISO9001:2015 sertifioitua ja näin ollen voitte liittää validointiraportit ja huollon sertifikaattimme oman laatujärjestelmänne jatkeeksi.

Vastuu autoklaavin toiminnasta on käyttäjällä

Autoklaavin ammattimaisella käyttäjällä on vastuu siitä, että laite toimii oikein ja tuottaa steriilejä tarvikkeita terveydenhuollon tarpeisiin.

Kaikki sterilointilaitteet tulee myös huoltaa ja tarkastaa säännöllisesti, laitteen käyttäjien omien rutiinitarkastuksien lisäksi. Laitteet kuuluvat myös painelaitteita koskevan lainsäädännön alaisuuteen.

Intermed Oy toimii luotettavana kumppaninasi autoklaavien validoinnin saralla.

Suoritamme kaikki autoklaavien validoinnit validointistandardien EN17665-1, EN17665-2 ja EN285 mukaisesti.

Katso lisätietoa autoklaavien huollosta ja toiminnasta sekä eri merkeistä.

Autoklaavin validointistandardi

Autloklaavin validointi perustuu autoklaavin validointistandardiin, jolla osoitetaan laitteen toiminnallinen varmuus eli testataan autoklaavin toiminta (operational qualification, OQ) ja varmennetaan myös laitteen suorituskyky eli tehdään autoklaaville suorituskykytestit (performance qualificaion, PQ).

Autoklaavin validointiin on hyvä varata aikaa sillä toiminnallinen ja suorituskyvyn testaus tapahtuu toistamalla eri testejä, jolla pystytään osoittamaan laitteen oikea toiminta toistettavuuden avulla.

Näin mm. varmennetaan laitteen sterilointikyky annetulla mallikuormalla, jolla laitetta normaalisti käytetään. Mikäli autoklaavin kuormausohjetta muutettaisiin, tulee autoklaaville suorittaa validointi, ennen uuden kuormauksen käyttöön ottoa.

Validointia kaipaaville laitteille on todennäköisesti tehty myös aiemmin validoitu asennus (installation qualification, IQ).

Intermed Oy tekee luonnollisesti myös autoklaavien asennuksia ja validoituja asennuksia. Pyydä tarvittaessa lisätietoa ja tarjous autoklaavin asennuksesta, huollosta tai autoklaavin validoinnista asiakaspalvelustamme.

Intermed asiakaspalvelu

  • Valtakunnallinen asiakaspalvelunumero: 09 773 1100
  • Huoltotilaukset: huolto(at)intermed.fi tai huoltotilauslomake
  • Tiedustelut ja tarjouspyynnöt: toimisto(at)intermed.fi tai yhteydenottolomake

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua sekä kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja