Autoklaavin validointi

Autoklaavin validointi huoltopalveluna nyt Intermediltä. Voit tilata validoinnin huoltopalveluita useimpiin autoklaavimerkkeihin, kuten aiemminkin.

Autoklaavin validoinnin suorittaa aina aiheeseen perehtynyt huoltoinsinööri autoklaavin validointistandardin mukaisesti ja uusimmilla mittalaitteilla, standardien EN17665-1, EN17665-2 ja EN285 mukaisesti.

Autoklaavin validointi suoritetaan standardien EN17665-1, EN17665-2 ja EN285 mukaisesti.

Alkuvaiheessa tarjoamme validoinnin alle 60-L autoklaaveille merkistä riippumatta. Myöhemmin tulemme tarjoamaan validointipalvelut kaikenkokoisille autoklaaveille.

Asiakkaanamme saatte validoinnista kattavan raportin, jossa varmennetaan sterilointiprosessi sekä toiminnallinen testaus ja suorituskyky. Näissä käydään läpi mm.  autoklaavin asennuspaikka, kalibroinnit, vuototestit, instrumenttikuorman ajot, vallitsevat olosuhteet steriloinnin aikana jne.

Huoltomme on ISO9001:2015 sertifioitua ja näin ollen voitte liittää validointiraportit ja huollon sertifikaattimme oman laatujärjestelmänne jatkeeksi.

Tilaa Autoklaavin validointi

Mikäli autoklaavinne tarvitsee validoida (= todentaa prosessin täyttävän standardeissa määritetyt vaatimukset ja varmistua steriloitavien tuotteiden steriloitumisesta) ole yhteydessä asiakapalveluumme. Ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua mielellään.

  • Valtakunnallinen asiakaspalvelunumero: 09 773 1100
  • Huoltotilaukset: huolto(at)intermed.fi tai huoltotilauslomake
  • Tiedustelut ja tarjouspyynnöt: toimisto(at)intermed.fi tai yhteydenottolomake

Vastuu autoklaavin toiminnasta on käyttäjällä

Autoklaavin ammattimaisella käyttäjällä on vastuu siitä, että laite toimii oikein ja tuottaa steriilejä tarvikkeita terveydenhuollon tarpeisiin.

Kaikki sterilointilaitteet tulee myös huoltaa ja tarkastaa säännöllisesti, laitteen käyttäjien omien rutiinistandardien lisäksi. Laitteet kuuluvat myös painelaitteita koskevan lainsäädännön alaisuuteen.

Intermed Oy toimii luotettavana kumppaninasi autoklaavien validoinnin saralla.

Suoritamme kaikki autoklaavien validoinnit validointistandardien EN17665-1, EN17665-2 ja EN285 mukaisesti.

Katso myös lisätietoa autoklaavien huollosta ja toiminnasta sekä eri merkeistä.

Autoklaavin validointistandardi

Autloklaavin validointi perustuu autoklaavin validointistandardiin, jolla osoitetaan laitteen toiminnallinen varmuus eli testataan autoklaavin toiminta (operational qualification, OQ).

Validoinnissa varmennetaan myös laitteen suorituskyky eli tehdään autoklaaville suorituskykytestit (performance qualificaion, PQ). Tämä tarkoittaa sitä, että varmennetaan laitteen sterilointikyky annetulla mallikuormalla, jolla laitetta normaalisti käytetään.

Mikäli autoklaavin kuormausohjetta muutetaan, tulee autoklaaville suorittaa validointi, ennen uuden kuormauksen käyttöön ottoa.

Validointia kaipaaville laitteille on todennäköisesti tehty myös validoitu asennus (installation qualification, IQ).

Intermed Oy tekee luonnollisesti myös autoklaavien asennuksia ja validoituja asennuksia. Pyydä tarvittaessa lisätietoa ja tarjous autoklaavin asennuksesta, huollosta tai autoklaavin validoinnista asiakaspalvelustamme.

Intermed asiakaspalvelun yhteystiedot

Intermed Oy tarjoaa riippumatonta, laatusertifioitua sekä kustannustehokasta huoltopalvelua laboratorio-, lääkintä sekä välinehuollon laitteisiin koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

We Keep Your Research Running | Tutkimuksesi Turvaaja